کمی باادب لطفا !

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
پاسخ : یکم مودب تر !

همچین هم در محل نبود. اون قدیما که سایت خلوت تر بود مدیرکل ها هم توی ارسال ها مدیریت داشتند پست های بی ادبانه پاک/ویرایش میشد و خب زیاد هم مشاهده نمیشد کسی بد حرف بزنه اما خب وقتی فضا آزادتر میشه یکی میاد بدون مخاطب میگه «خیلی خری» و وقتی این پست باقی میمونه دیگران هم جسارتشون در به کاربردن این عبارت بیشتر میشد و فضا رفته رفته بدتر میشه.

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

به نقل از amir h :
کاربرای اینجا فهیمن!!!
به نظرم اگه 1مدت مدیرا به کاربرایی که پستای ناجور میدن تذکر بدن بعد از 1مدت جو فوروم بازم مثل قبل میشه و کسی تو اون جو دیگه به خودش اجازه نمیده اینطوری حرف بزنه!!!
من به شخصه اگه کسی بهم بگه اینجوری ننویس اونجوری بنویس ناراحت می شم. پیش بینی می کنم نتایج نا مطلوبی بده.
خوب خیلی خری که خیلی ناجوره و همیشه خدا پاک میشده!
مسخـــرس!

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

ی خورده احترام برا کاربران مسن تر واجبه بابا.
ی کار کنین که سنو همچین درشت و بولد بزنه بقل عکس
اسم نمی برم ولی میشناسم از کارربرای قدیمی که به خاطر همین قضیه دیگه نمیان سمپادیا

koorosh.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
امیر کبیر (پلی تکنیک)

به نقل از damad masoodi_handsome :
ی خورده احترام برا کاربران مسن تر واجبه بابا.
ی کار کنین که سنو همچین درشت و بولد بزنه بقل عکس
اسم نمی برم ولی میشناسم از کارربرای قدیمی که به خاطر همین قضیه دیگه نمیان سمپادیا
اگه اونا برا همچین چیزی قهر کردن و دیگه نمی آن پس همچین "بزرگ" هم نبودن... اینا بیشتر لج و لجبازی بچگانه اَس

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

نه باو اتفاقا خیلی هم بزرگ بودن از دانشجو رد بود

بی احترامی هم از کاربران معمولی نبوده....

بیشترم توضیح نمیدم چون معلوم میشه کیه اگه تاحالا معلوم نیست :D

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

مگه بزرگی به سنه؟!

خیلیا هستن که از یه بچه اول دبستانی بیجنبه ترن!

بچه بازی در میارن!

ربطی به سن نداره که!

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

عزیز من هی می خوام توضیح بیشتر ندم

بهتون اطمینان میدم بنده خدا بلوغ کامل عقلی و شخصیتی پیدا کرده و همونطور که گفتم وسعت بی احترامی ی خورده زیاد بوده و اونم نه از سوی کاربران عادی

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از damad masoodi_handsome :
عزیز من هی می خوام توضیح بیشتر ندم

بهتون اطمینان میدم بنده خدا بلوغ کامل عقلی و شخصیتی پیدا کرده و همونطور که گفتم وسعت بی احترامی ی خورده زیاد بوده و اونم نه از سوی کاربران عادی
اگه آقای سا*** رو میگی که فک نکنم دلیل اصلی رفتنش اون بود (به دلایل قسمتی از اسمشون سانسور شد)

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

با جریمه صد در صد مخالفم.این چیزیه که دیدم و میگم.تاثیر مثبت عمرن بذاره.مطمئن باشید حتمن نتیجه ی عکس میگیرید.

کسایی که میان اینجا و به تاپیک مثبت میدن(که فعلن 18 نفر هستن) : اگه یه نفری فحاش(!) به ازای هر پستش 18 تا منفی بگیره ضمانت میکنم بعد چن روز از همتون باجنبه تر میشه و کاملن درک میکنه که زدن بعضی حرفا نشون نمیده خیلی بزرگ شده!!!!!دیگه نه نیاز هست به پاک کردن پست ها که شاید یه جورایی سانسور از بالا تلقی میشه نه نیاز به جریمه که کاملن روش اشتباهیه.

خلاصه که اصولن برخورد اعتراضی از سمت کاربرای عادی اونم از نوع تاثیر گذارش بهتر از پاک کردن پست ها جریمه ی مستقیم نتیجه میده.

پ.ن:به شخصه فک نمیکنم که زیادی مودب شدن هم خیلی جالب باشه.در حدی خوبه که فروم رسمی نشه

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105

به نقل از dorna :
با جریمه صد در صد مخالفم.این چیزیه که دیدم و میگم.تاثیر مثبت عمرن بذاره.مطمئن باشید حتمن نتیجه ی عکس میگیرید.

کسایی که میان اینجا و به تاپیک مثبت میدن(که فعلن 18 نفر هستن) : اگه یه نفری فحاش(!) به ازای هر پستش 18 تا منفی بگیره ضمانت میکنم بعد چن روز از همتون باجنبه تر میشه و کاملن درک میکنه که زدن بعضی حرفا نشون نمیده خیلی بزرگ شده!!!!!دیگه نه نیاز هست به پاک کردن پست ها که شاید یه جورایی سانسور از بالا تلقی میشه نه نیاز به جریمه که کاملن روش اشتباهیه.

خلاصه که اصولن برخورد اعتراضی از سمت کاربرای عادی اونم از نوع تاثیر گذارش بهتر از پاک کردن پست ها جریمه ی مستقیم نتیجه میده.

پ.ن:به شخصه فک نمیکنم که زیادی مودب شدن هم خیلی جالب باشه.در حدی خوبه که فروم رسمی نشه

این یه نکته رو یادآوری بکنم که از طرف کاربران من یکی که خیلی مواقع اعتراضی ندیدم . دوستانی هستن ، اما دوستانی هم هستند که هیچ !

لا اقل تو نمونش همین تاپیک ژانر ها ، بعضی دوستان عباراتی نوشتن که آدم :O می موند ، اما لایک هم گرفتن

اگر دوستان همه بسیج شن و تصور همه از حرف های ِ ناشایست یکی باشه طبعن کار خوبی از آب در می یاد

ولی متاسفانه جنبه بعضی دوستان در مورد ِ حرف نامربوط بالاست :D

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

فرض کن اینجوری ک میگی شده باشه...خب باید یه راه حلی بدی ... یا دلیلش رو پیدا کنی.

بالا