• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جیم زدن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع melika.m.r
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا از مدرسه فرار كردين؟

• خيلي زياد

رای‌ها: 56 42.4%
  • اصلا

رای‌ها: 34 25.8%
  • بش فكر كردم

رای‌ها: 36 27.3%
  • حتما بش فكر ميكنم

رای‌ها: 6 4.5%

• رای‌دهندگان
    132
پاسخ : جیم زدن

یه دفعه چند رروز پیش بعد از امتحان زودتر داشتیم مدرسه رو با یکی از بچه ها میپیچوندیم
مدیر محترم تو خیابون مچمون رو گرفت دوستم بنده خدا ترسیده بود اخر من مجبور شدم بگم راننده سرویسمون بالا خیابون منتظره
تازه رضایت ندادن گفتن بیاین بریم از مدرسه زنگ بزنین بیان جلو در مدرسه
دوستم هم بیشتر ترسیده بود من با یه نیش بباز برگشتم گفتم خانوم سرویس ما مال مدرسه نیست تا رضایت دادن بالاخره ;D ;D

کلا ادمی نیستم که بخوام کلاس ها رو بپیچونم
اما یه روز....

پارسال اولای سال معلم کامپیتر نمیومد سر کلاس
یه روز که کامپیوتر داشتیم منو دوستم زنگ تفریح رفتیم بیرون بعدشم نرفتیم سر کلاس خیلی ریلکس زیر درخت روی صندلی نشسته و مشغول حرف زدن بودیم
زنگ تفریح که خورد رفتیم تو کلاس ک دیدیم معلم گرام هنوز در حال درس دادن هستن X_X
هیچی دیگه برامون غیبت گذاشت اما خدا رو شکر اتفاقی نیوفتاد

اما من ب یه چیزه مهم پی بردم اونم این که بودن یا نبودن من سر کلاس چقد حس میشه :-?

یه بار تو راهنمایی به بهونه ی کمک کردن به دفتر دار جیم زدم از کلاس ریاضی ..... ;D
یه بارم که توی همون راهنمایی تو یک روز دوتا امتحان داشتیم خودم رو زدم به مریضی و از امتحان حرفه و فکر کنم جغرافی جیم زدم که البته امتحان حرفه رو هم نخونده بودم :لایک
یه بارم در دبیرستان خواستیم به بهونه ی تشریح مغز خرگوش بجیمیم که تارفتیم در کلاس روباز کنیم و بریم داخل کلاس مدیرمون گفت شما از کجا میان؟؟؟؟ X-(و با لحنی عصبانی دعوامون کرد اخه 3 نفر بودیم . چون سرش شلوغ بود حواسش ب دعوای ما نبود فقط یک جمله گفت و ما در را باز کردیم تا بریم توی کلاس که از شانس ما درکلاس خراب شده بود و باز نمی شده از زیر در نامه فرستادن که برین دفتر و بگین بیان در رو باز کنن و ما هم به مستخدممون گفتیم و گفت که باز لای در کاغذ گذاشتین این موضوع هم بر میگشت به داستان های کلاسمون و خلاصه در رو باز کردن و خانوممون گفتن از دفتر برگه بگیرین و بعد بیان کلاس و از این جور کارا ;D

من پیش که بودم از مدرسه فرار کردم سه شنبه ها :-"بابامم همکاری میکرد جا داره همین جا ازش تشکر کنم B-)
ماشینو جلو مدرسه نگه میداشت من بدو بدو سوار میشدم بعد میرفتیم مدیرم نفهمید >)
ی بارم سوم بودنی سر کلاس زیست رفتم نمازخونه بعد یه عده از همکلاسیها به ناظم گفتن [-(
منم زنگ بعد سر کلاس گریه کردم :-< فیزیک داشتیم دبیرمونم ازم طرفداری کرد :x

--------------

راهنمایی بودیم با یکی از بچه ها هماهنگ کرده بودیم بیاد سر کلاس بگه فلان معلم بات کار داره بعد منم برم بیرون .....

فرار می کنیم واسه بیلیارد بازی کردن.

پیش دبستانی با دوستم از کلاس فرار کردیم :-"

از کلـآس زیـاد جـیم زدم

امـا از مدر3 نـه

از مدرسه نه 8-} ولی از کلاس خعلی جیم زدم مخصوصا تو راهنمایی ، با یکی از بچه ها جیم میزدیم یه زنگ کامل بستنی میخوردیم بعد خیلی ریلکس میومدیم سر کلاس =)) امسالم که زنگ دینی همه دسه جمعی جیم میزدیم، جز یه 5 6 تا بچه مثبت کلاس ~X(
یه بارم واسه امتحان ندادن همه از کلاس جیم زدیم که معاونه اومد پیدامون کرد و در حالی که X-( بود به زور ازمون امتحان هندسه گرفت >:p

Back
بالا