حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

نظر شما راجع به وجود حجاب

• اجباری باشد و همه مستلزم رعایت کردن آن باشند

رای‌ها: 68 17.3%
  • اجباری نباشد ولی افراد علاقه مند حجاب داشته باشند

رای‌ها: 314 79.9%
  • اصلا حجاب نباشد

رای‌ها: 11 2.8%

• رای‌دهندگان
    393
وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
پاسخ : حجاب بودن یا نبودن مسئله اینست !

به نقل از A l p h a :
مشکلی اینجاد نکرده ؟‌
خیلی از مشکلات الان معلوم نمیشه و وقتی دیده میشه که خیلی دیر شده !

به نظر من سلامت جامعه یعنی این که اگه ساعت ۱۰ شب یک زن حتی با حجاب پاش رو از خونه گذاشت بیرون بدونه مشکلی براش پیش نمیاد !
نگین الان هم همینطوریه چون من خودم خیلی هارو دیدم که مشکلاتی براشون پیش اومده !

آدم نما رو هم یکی از بچه های توضیح داده بود .یعنی حیوان !
یعنی کسی که زندگی حیوانی داره !
منظورم از مشکلی پیش نمیاد یه چیز دیگه بود یعنی اون ساعت ده مشکلی نیست که به خاطر بی حجابی کسی درست شده باشه ...
بلکه دقیقآ به خطر همین ادم نماهاست ببنید فرق بین ادم و حیوون حجاب نیست بلکه عقل و انسانیته که اینو اونایی که مزاحم میشن نه دارن نه مردم بدبختیو که گشت میگیره :D

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
کامپیوتر - معماری کامپیوتر
تلگرام

به نقل از Fade To Black :
منظورم از مشکلی پیش نمیاد یه چیز دیگه بود یعنی اون ساعت ده مشکلی نیست که به خاطر بی حجابی کسی درست شده باشه ...
بلکه دقیقآ به خطر همین ادم نماهاست ببنید فرق بین ادم و حیوون حجاب نیست بلکه عقل و انسانیته که اینو اونایی که مزاحم میشن نه دارن نه مردم بدبختیو که گشت میگیره :D
فکر کنم من منظورم رو بد رسوندم !
یکی از دلایلی که یک فرد مورد آزار و ازیت قرار میگیره همون علامت سوال هایی که توی پست اولم توضیح دادم !
همین حجاب یا خیلی محدویت های دیگه مثل تفکیک جنسیتی که الان بحثش خیلی داغه باعث این میشکه که خیلی ها عقده ای بشن و بشن همون حیوون و از انسانیت فاصله بگیرن و مشکلات بعدی پیش بیاد !

sk1v

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران

به نقل از بهــــراد :
ببین عزیزم. انسان نما، یعنی در ظاهر انسان اما در باطن غیر انسان. غیر انسان=حیوان
شما هم هی بخوای بگی برات متاسفم ، هی بخوای تیکه بندازی و ... به نتیجه نمیرسی.
تحقیری هم در کار نیست. ( من میتونستم مثال های خواب آور تر بزنم . ولی هیچوقت نمیام به اونی که چادر میندازه بگم حیوان)
------------------------------------------------------------------------------------------------
اصلا خدا چرا مو واسه زن افرید؟ میتونست کچلش کنه. یا فقط طوری باشه که جلوی شوهرش زیبا باشه. خدا میتونست...ولی نکرد.
شما وقتی چادر سرت میکنی، به خیال خودت داری امنیت درست میکنی . ولی در عوض جلوی زیبایی خلقت رو میگیری.
فکر کن به ببر یه لباس سیاه بپوشونیم طوری که فقط سرش معلوم باشه، زیبایی خلقت چی میشه پس؟ کی میفهمه ببر زیباست تا به قدرت خدا پی ببره؟

بهراد جان پسرم!
اول این که با مادرت مودبانه تر صحبت کن L-:
شاید تعبیر آدم نما و اینها یه مقدار تند باشه و بهتر بود استفاده نشه
بهش تا حدی حق بده که ناراحت بشه از تشبیه اون راننده تاکسی . تعبیر محترمانه ای نبود
اما درباره قسمت دوم حرفت،اصلا استدلالت درست نیست ! اگه بخوایم این طور صحبت کنیم میتونیم
بگیم خدا انسان رو موجود بالداری قرار نداد پس نباید هواپیما سوار شیم و پرواز کنیم!
پ.ن: خیلیها یکی از حکمتهای حجاب رو این میدونن که زن چون مظهر جمال هست ، باید حجاب داشته باشه و
جمال خلقت رو آشکار نکنه

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

دوستان بحث فلسفی هم اینجا جاش نیست :D

اجتماعی بحث کنین

hiam jun

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
سمپاد!!

به نقل از A l p h a :
دنیا رو بیخیال !
کشور خودمون رو تصور کن . اصلا میگیم تعداد با حجاب ها با بی حجاب ها برابر ،آیا امکاناتی که این دو گروه دارن برابره ؟‌
اولا تعریف تو از بی حجاب و با حجاب چیه؟دوما تو ایران خودمون با حجابا بیشترن وبه همون نسبت موفق تر!پس به نظر من موفقیت به حجاب نیست به تلاش آدماست. قبول نداری؟

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

سروش چرا هی تذکر میدی؟ :D
بحث تازه داغ شده :-" فلسفه اجتماع و دین و اینا همه بهم وصلن :-" :-" :-"

سلامت جامعه از نظر من اینه که هر آدم توی هر قشری که باشه امنیت خودش رو تضمین شده بدونه در برابر هر گونه تجاوز جانی مالی و غیره :D و هر فردی از تربیت خوبی برخوردار باشه و پایبند به اصول اخلاقی و این حرفا :D
که یک فانتزی هست :rolleyes:
من طرفداری نمیکنم از کسی

ممنون از کیوان عزیز :-" پسرم این کار ینی همه ی حرفاتو پس گرفتی؟ چرا؟ :-?

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
تلگرام

به نقل از lof :
دوستان بحث فلسفی هم اینجا جاش نیست :D

اجتماعی بحث کنین
ما داریم از فلسفه به اجتماع خرامون میرسیم ! :D
به نقل از hiam jun :
اولا تعریف تو از بی حجاب و با حجاب چیه؟دوما تو ایران خودمون با حجابا بیشترن وبه همون نسبت موفق تر!پس به نظر من موفقیت به حجاب نیست به تلاش آدماست. قبول نداری؟
اگه به نظر شما حجاب ربطی به موفقیت نداره پس را میگین با حجاب های ما بیشتره و به همون نسبت موفق تر هستیم ؟‌
با تعریفی که من دارم همه ی آدم های دنیا با حجاب هستن !
به نظر من باید حجاب باید تا حدی باشه که آدم خودش احساس آرامش کنه و چون تمام مردم دنیا طوری لباس میپوشن که دوست دارن پس همه حجاب رو رعایت میکنن !
موفقیت به تلاش کاملا ربط داره ولی به امکانات هم بط داره .درسته حجاب به تلاش ربطی نداره ولی تو کشور ما گاهی امکانات با حجاب ارائه میشه !
نمونش یکی از بانک ها که یک پارچه دم در زده بود که فقط به امور زنان به حجاب برتر (چادر) رسیدگی میشود !
این یک نمونه ی خیلی کوچیک امکانات در مقابل چادره !

paulhenry

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از A l p h a :
ما داریم از فلسفه به اجتماع خرامون میرسیم ! :Dاگه به نظر شما حجاب ربطی به موفقیت نداره پس را میگین با حجاب های ما بیشتره و به همون نسبت موفق تر هستیم ؟‌
با تعریفی که من دارم همه ی آدم های دنیا با حجاب هستن !
به نظر من باید حجاب باید تا حدی باشه که آدم خودش احساس آرامش کنه و چون تمام مردم دنیا طوری لباس میپوشن که دوست دارن پس همه حجاب رو رعایت میکنن !
موفقیت به تلاش کاملا ربط داره ولی به امکانات هم بط داره .درسته حجاب به تلاش ربطی نداره ولی تو کشور ما گاهی امکانات با حجاب ارائه میشه !
نمونش یکی از بانک ها که یک پارچه دم در زده بود که فقط به امور زنان به حجاب برتر (چادر) رسیدگی میشود !
این یک نمونه ی خیلی کوچیک امکانات در مقابل چادره !

ارائه امکانات هراه با حجاب صرفا برای تبلیغ اونه. یه جور فشار برای استفاده از حجاب بیشتر

فاطمه0ر

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
دانشگاه
هلال ایران(تهران)
رشته دانشگاه
ارتوپدی فنی

میدونید جدیدا با چی مشکل پیدا کردم؟
من از آدماییم که چادرو واقعا دوس دارن حتی بی اجبار سرم میکنم.
ولی یچیزیش آزارم میده اونم اینه که اگه همین چادر تو شهرای دیگه سرت باشه کسی جرات اینکه اهانت(درسته؟)بکنه بهت نداره.ولی توی قم کلا بهت تیکه میندازن اذیتت میکنن یوقتایی میخان بدزدنت :-ss :-ss X_X X_X
اصن نمی فهمن کسی که چادر سرشه یا باحجابه و آرایش نداره با کسی که 70قلم آرایش میکنه و میره باچادر بیرون فرق دارن.حرصه منو درمیارن کلا همین آدمای پارازیتن(آرایشکرده های با چادر) که چادرو مسئله دار میکنن

بکسی توهین نشه حرفی بود که چند ماهه رودلم سنگینی کرده

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
تلگرام

به نقل از paulhenry :
ارائه امکانات هراه با حجاب صرفا برای تبلیغ اونه. یه جور فشار برای استفاده از حجاب بیشتر
خب اصلا این چیز درستی نیست !
یعنی کسی که چادر سرش نمیکنه دلیل میشه بگیم بی حجابه یا بد حجابه ؟
نه اصلا اینطوری نیست !
خیلی ها هستن که بدون چادر هم حجاب دارن ولی الان خیلی جاها زن هارو بدون چادر راه نمیدن یا کارشون رو راه نمی اندازن و این خودش باعث میشه مردم از حجاب زده بشن !
کلا وقتی یک چیزی رو به کسی تحمیل کنین اون فرد ازش زده میشه !
اصلا این درست نیست که ما یک فرد با حجاب کامل رو از یک فرد با چادر در زمینه ی حجاب جدا کنیم !
به نقل از فاطمه ر :
میدونید جدیدا با چی مشل پیدا کردم؟
من از آدماییم که چادرو واقعا دوس دارن حتی بی اجبار سرم میکنم.
ولی یچیزیش آزارم میده اونم اینه که اگه همین چادر تو شهرای دیگه سرت باشه کسی جرات اینکه اهانت(درسته؟)بکنه بهت نداره.ولی توی قم کلا بهت تیکه میندازن اذیتت میکنن یوقتایی میخان بدزدنت :-ss :-ss X_X X_X
اصن نمی فهمن کسی که چادر سرشه یا باحجابه و آرایش نداره با کسی که 70قلم آرایش میکنه و میره باچادر بیرون براشون یکین.حرصه منو درمیارن کلا همین آدمای پارازیتن(آرایشکرده های با چادر) که چادرو مسئله دار میکنن

بکسی توهین نشه حرفی بود که چند ماهه رودلم سنگینی کرده
الان شرایطی که توی غم هست طوری شده که یک فرد قومی یک جورایی مجبوره که چادر سرش کنه چون اگه این کارو نکنه یک جوری بهش نگاه میکنن که اینگار دیو دیدن پس شما نباید بگین که این افراد چادر رو مسئله دار میکنن ،این افراد اطراف اینا هستن که چادر رو به قول شما مسئله دار کردن !

فاطمه0ر

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
دانشگاه
هلال ایران(تهران)
رشته دانشگاه
ارتوپدی فنی

به نقل از A l p h a :
الان شرایطی که توی غم هست طوری شده که یک فرد قومی یک جورایی مجبوره که چادر سرش کنه چون اگه این کارو نکنه یک جوری بهش نگاه میکنن که اینگار دیو دیدن پس شما نباید بگین که این افراد چادر رو مسئله دار میکنن ،این افراد اطراف اینا هستن که چادر رو به قول شما مسئله دار کردن !

اونکه آره.ولی کمکم بی چادریم تو قم جا میوفته .من مشکلم بااینه که چرا بینه منی که بقوله خودشون اومولم :Dباکسی که اهلشه تفاوتی نیس؟

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
تلگرام

به نقل از فاطمه ر :
اونکه آره.ولی کمکم بی چادریم تو قم جا میوفته .من مشکلم بااینه که چرا بینه منی که بقوله خودشون اومولم :Dباکسی که اهلشه تفاوتی نیس؟
از کجا میدونین نظر اونا درباره ی شما چیه ؟
بعدهم معمولا آدم ها فکر میکنن چیزایی که راحت به دست بیان خوب نیستن !
میشه گفت بین شما با اون فرد که اهلشه خیلی تفاوت هست و همین تفاوت خیلی ها رو بیشتر به شما جلب میکنه تا به یک فرد اهل !
پ.ن : فکر میکنن خیلی داریم از بحث اصلی دور میشیم !

Niki7

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
mums
رشته دانشگاه
پزشکی :)

به نظرمن كساني كه حجاب واقعي دارند يعني استثناء ها رودر نظرنگيريد با طرز پوششون عقايدشون رو ابراز ميكنند وبابيان عقايد مسلماخيلي ها ميفهمند كه فكرشون طرز انديششون چيه ونابكار هاكمتربه خودشون اجازه ميدند به چنين افرادي نزديك شند وقطعا ازبروز خيلي ازاسيب هاي اجتماعي جلوگيري ميكنه

• لایک
امتیازات: JB

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

ولی من معتقدم اختیار داشتن در زمینه ی حجاب سوال اصلیه نه داشتن یا نداشتنش.

paulhenry

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی

گفتم، حکومت به حجاب برتر اعتقاد داره و اون رو ترویج میکنه. نمیتونی نظرش رو تغییر بدی. این که درست و کارشناسی شده این امر رو ترویج نمیده به دلایل دیگه ای هست

• لایک
امتیازات: sk1v

AAM

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید ه. ن. د.
شهر
م. م.
پاسخ : حفظ حجاب ، ارزشی بزرگ

خوبه که طلا رو از دست نا هلش دور سازیم و ارزش اون رو حفظ کنیم .
خانم ها هم در نزد خدا جایگاهی بالاتر از طلا رو دارند برای همین هم توصیه می شه که حجاب خوبی داشته باشند تا ارزششون حفظ بشه .
در اصل اگه کسی حجابش رو حفظ کنه ، ارزش واقعی خودش رو حفظ کرده و این باعث میشه که از دست نااهلان هم بدور باشد .
اصلا حفظ حجاب نوعی عبادت برای خداست .
خدا هم حفظ کننده حجاب رو دوستش داره و این هدف اصلیه . رضایت خدا . چرا که ما زنده ایم و زندگی میکنیم تا خدا رو از خودمون راضی نگه داریم .

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

به نقل از prabd.chess :
ولی من معتقدم اختیار داشتن در زمینه ی حجاب سوال اصلیه نه داشتن یا نداشتنش.

حرف شما درسته ولی اگه میتونی قانون رو عوض کنی بسم الله !!!
الانم تا حد زیادی حجاب اختیاریه !خیلی جاها آدم میتونه جوری باشه که میخواد!

paulhenry

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از sahere :
حرف شما درسته ولی اگه میتونی قانون رو عوض کنی بسم الله !!!
الانم تا حد زیادی حجاب اختیاریه !خیلی جاها آدم میتونه جوری باشه که میخواد!
اختیاری نیست. مردم جدی نمیگیرنش. فشار دوجانبه، یه جور رقابت بین مردم و قوانین.

sahere

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

من نمیدونم تصور شما از حجاب چیه؟
چرا وقتی میگین حجاب فقط یه زن تو ذهنتون شکل میگیره؟
باو حجاب واسه مرد هم هست ولی کمتر!!!
حجاب امنیت آدمو تضمین میکنه باعث پررو شدن مرد ها هم نمیشه !
چیزی که باعث پررو شدنشون میشه اینه که خیلی از چادری ها یا زورکی سرشون میکنن یا طبق عقاید خانواده و برای همین قبولش ندارن ازش خجالت میکشن بعد میشن حزب باد :-w
نتیجه همه ی این اتفاقا اینه که بعد یکی خطا میکنه یکی یاد نداره چطور با مسائل مختلف برخورد کنه یکی هم عقده ای میشه :|
منم از این وضعیت بدم میاد :-&
یک خانم چادری انقدر بی دست پایی از خودش نشون میده که آدم دلش میخواد خفش کنه و در این مواقع مردا فک میکنن خیلی شاخن !!!
سرانجام این مورد واسه بی حجبا یها بد حجابا به یه صورت دیگه س ولی باز هم هست ! یک طرفه به قاضی نرید :)

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

من فک کنم نمی شه راجع به چیزی که دلیل وجودش دینه ؛ کاملا اجتماعی حرف زد ! حالا سعی خودمون ُ می کـنیم !
من فکر نمی کنم حجاب باعث امنیت بشه ؛ چون الآن اجباری ِ ! خیلی از خانوم های با حجاب به هر دلیلی نمی خوان حجاب داشـته باشـن ! وقتی حجاب اجباری می شه باید با مسائله‌ی " بد حجابی" دست و پنجه نرم کرد ! که خیلی سخت تر از " بی حجابی" هست ! در ضمن یک سری هنجار های ِ غلط ( نا هنجار) ها پیش میاد واسـه ی مردم جامعه ، یک سری دیدشون به بد حجابا بد میشه ، یک سری دیدشون به محجبه ها ! کـلا باعث تفرقه می شـه ...
زمانی می تونسـتیم بگیم باعث امنیت میشـه ، که واسه ی حجاب از اول فرهنگ سازی بشه ، نه فقط برای دخترا ، برای پسر ها هم ! :-??

• لایک
امتیازات: lof
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا