• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hermes
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

به نقل از F@|-|!mEh :
فقط پسرا هم نیستن !
مشکل دو طرفه س ، هم پسرا هم دخترا
گاهی پسری فقط با دیدن موردی تو دختر میره جلو برای شماره ...
گاهی هم بله میتونه از کمبودی چیزی باشه ...
گاهی هردو کمبود دارن :-"

به نظر من هم دخترا هم پسرا به نسبت مساوی مقصر هستن.
گاهی دخترا با بعضی رفتاراشون به پسرا چراغ سبز نشون میدن که پسرا هم هر چند پسر خوبی باشن نمیتونن خودشونو کنترل کنن گاهی هم پسرا کلا مشکل کمبود محبت و یه سری عغده دارن که با این کار خودشون رو تخلیه میکنن.

بستنمون آزادی که حق مسلم تمام انسان هاست ازمون گرفتن به بهانه تامین امنیت و مصونیت برای ما....زحمت کشیدن....خسته کردن خودشونو....مثه اینه که به بچه بگی نرو حموم ممکنه اومدی بیرون مریض بشی خو اون بچه بو گند میگیره....یا اینکه به رودخونه باشه بگم نرو آب بخور کنارش ماره ممکنه نیشت بزنه خوب من که اینجوری از تشنگی تلف میشم که!!!!
بابا شد به بار انتخوابو بدن به خودمون بگن اگه بخوای هر جور که خواستی تو خیابونا بری یا تا هر وقت خواسی بیرون باشی فلان مشکلو داره ممکنه فلان اتفاق برات بیفته....
آقا شاید برای یکی آزادیو حس استقلال ارزش اینو داره که بزی خطرارو به جون بخره..چرا کاری میکنن که روزی100 بار تو خلوتا تو جمع بگیم کاش دختر نبودیم تا میتونسیم فلان کارو کنیم.....بابا من خودمو دوست دارم..... دختر بودنمو دوست دارم........ آزادیم حق منه........... دوچرخه سواری تو خیابونا حق منه....گشت زنی با دوستام تو پاسازا بدون متلکای بی مزه شنیدن حق منه.......
من حقمو می خوام.

به نقل از foolproof :
بستنمون آزادی که حق مسلم تمام انسان هاست ازمون گرفتن به بهانه تامین امنیت و مصونیت برای ما....زحمت کشیدن....خسته کردن خودشونو....مثه اینه که به بچه بگی نرو حموم ممکنه اومدی بیرون مریض بشی خو اون بچه بو گند میگیره....یا اینکه به رودخونه باشه بگم نرو آب بخور کنارش ماره ممکنه نیشت بزنه خوب من که اینجوری از تشنگی تلف میشم که!!!!
بابا شد به بار انتخوابو بدن به خودمون بگن اگه بخوای هر جور که خواستی تو خیابونا بری یا تا هر وقت خواسی بیرون باشی فلان مشکلو داره ممکنه فلان اتفاق برات بیفته....
آقا شاید برای یکی آزادیو حس استقلال ارزش اینو داره که بزی خطرارو به جون بخره..چرا کاری میکنن که روزی100 بار تو خلوتا تو جمع بگیم کاش دختر نبودیم تا میتونسیم فلان کارو کنیم.....بابا من خودمو دوست دارم..... دختر بودنمو دوست دارم........ آزادیم حق منه........... دوچرخه سواری تو خیابونا حق منه....گشت زنی با دوستام تو پاسازا بدون متلکای بی مزه شنیدن حق منه.......
من حقمو می خوام.
شما کاملاً حق داری
به هر کاری از دست منو شما برنمیاد
تا اراده جمعی نباشه هیچ مشکلی حل نمیشه

به نقل از شبگرد رومینا :
تا اراده جمعی نباشه هیچ مشکلی حل نمیشه
امیدوارم یه روزی جمعا به این نتیجه برسیم که این یه "مشکل" ـه و باید حل شه.
×بحث تمام شده ـست. ممنون از همه.
×حتی بیشتر از یبار تموم شده بحث:-"""

تاپیک های مشابه:
امنیت
در جامعه ی فعلی چقدر امنیت دارید؟
با توهین و تهمت و مزاحمت و ... چطور برخورد می‌کنید؟
نگاه هايي كه واقعا آزار دهنده اند..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا