عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

الدرادو

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه2
شهر
کرمان
رشته دانشگاه
IT
پاسخ : عدم وجود احساس آرامش برای دختران درخیابان

گاهی وختا دوس دارم اون جور ک دلم میخاد خ آزاد لباس بپوشم اما چرا نباید آزادانه انتخاب کنم چرا باید پیرو 1جبر باشم!دلیل این تحمیل چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از الدرادو :
گاهی وختا دوس دارم اون جور ک دلم میخاد خ آزاد لباس بپوشم اما چرا نباید آزادانه انتخاب کنم چرا باید پیرو 1جبر باشم!دلیل این تحمیل چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/

دوست عزیز , لباس یه پوششه , دلیل خیلی از این مزاحمت ها هم همین چیزاست ....

اگر اینجوری لباس میپوشی واسه اینه که اکثرا از اینجور مزاحمت ها دور باشه

الدرادو

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه2
شهر
کرمان
رشته دانشگاه
IT

خب حرف منم همینه چرا باید برای آرامش تن ب این جبر بدیم؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از الدرادو :
خب حرف منم همینه چرا باید برای آرامش تن ب این جبر بدیم؟

فقط آرامش تن نیستش که ...

وقتی یکی واست ایجاد مزاحمت میکنه , کمتر چیزی که اتفاق میوفته اینه که اعصابت خورد میشه یا به قول عنوان تاپیک احساس امنیت نمیکنی , تازه شانس بیاری آدم بوقی نباشه طرف ...
خب وقتی کمترینش اینه یعنی به آرامش روحی و روانی هم مربوط میشه دیگه !

• لایک
امتیازات: mjz

igin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شاهرود
دانشگاه
صنعتي شاهرود
رشته دانشگاه
حسابداري _روان شناسي

من نمیخوام طرف کسی رو بگیرم راست میگی بعضی دختراهم دلشون میخواد
ولی این بیشتر پسراهستن که اذیت میکنن کسایی هم هستن که خانواده ی درست و حسابی ندارن

بهار1998

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
برازجان...استان بوشهر...
مدال المپیاد
ایشالابعدها..

چراتوجامعه ی ماپسراهرکاری بخوان میتونن انجام بدن ولی دختراهرکاره خطایی که انجام بدن ذره ذره ازابروشون کم میشه؟واقعامانمیتونیم اون جوری که هستیم باشیم ولباس بپوشیم درسته هرلباسی جای خودشوداره ولی چرابایدفقط برای تحریک نشدن پسراومزاحم نشدنشون این جوری بود؟

bohlo0l

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان مشهد
شهر
مشهد

به نظر من ما دیگه الان به جایی رسیدیم که نه تنها پسرا بلکه دخترامونم در حد فاجعه عمل میکنن...
قبول دارم بازم فشار رو دخترا بیشتر ولی ما داریم پسرایی رو که به خاطر برخی دخترا مجبورن رو لباس پوشیدنشون مکث بیشتری بکنن
فقط نکته ضربه پذیر تر بودن دختراست که قضیه رو حساس تر و ازار دهنده تر میکنه
حالا اینم هست که در وحله ی اول رفتار هر فرد مهم تر و تاثیر گذار تر از لباسشه
به هر حال مشکلی هست که طبیعیم هست و تو خیلی لز کشورا وجود داره و اونم بحث دقت و لباسه ،ولی واسه من دختر حساسیت و دقت رو لباسم اصلا زیاد اذیتم نمیکنه چیزی که اذیتم میکنه ابنه که حتی با بهترین پوشش،در شلوغ ترین مکان و ساعت شهر هم من نمیتونم با خیال راحت و اطمینان صد درصد تو خیابون راه برم و اینه که من رو محدود میکنه :|

نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

وضع مملکت ما همینه! و حالا حالا هم تغییر نکنه... ینی همیشه ی محدودیتی واسه دخترا هس! پس باید باهاش بسازیم... ساختنم منظورم این نیس که بگیم حالا که امنیت و ارامش نیس میشینیم تو خونه و سوزن میزنیم!
من خودم شخصا ی تیغ موکت بری دارم واسه وقتایی که میرم دوچرخه سواری تنها!
وقتایی هم که پیاده ام ی اسپری همیشه همرامه!
کلاس دفاع شخصی ام که میخوام برم!
با اینجور کارا خودم ارامشُ ایجاد میکنم! (;

موثره واقعا ;;)

• لایک
امتیازات: usboy

bohlo0l

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان مشهد
شهر
مشهد

اره همه ی اینا خوبه ممکن کارامدم باشه ولی در اکثر موارد اینا تا وقتی برات پیش نیومده بهت ارامش میده،اما وقتی خدایی نکرده یکی جلوت می ایسته اصلا قدرت فکر کردن رو ازدست میدی و یا حتی جیغ زدن چه برسه به اینکه تیغ در بیاری یا دفاع شخصی بری متاسفانه
البته این بستگی به فردشم داره ممکنه شما بتونین عکس العمل خوبی نشون بدین :)
و البته هم که تو خونه نشستن کار به شدت غلطی یه جور پذیرفتن مشکل و دردسریه که حق با ماست

نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

حتی نتونی هم ازش استفاده کنی بازم بهت اعتماد به نفس میده!
کلا این جور مشکلا برام زیاد پیش اومده!

ی بار داشتم از کلاس برمیگشتم ! ی پسری که قبلا دیده بودمش مست ساعت 8 شب تو کوچه بود! منم تنها :-"

بعد ایشون بنده رو دیده و داشتن میومدن طرفم! من اول به روی خودم نیاوردم ... بعد شروع کرد به چرت و پرت گفتن! هیچی هم همراهم نبود جز ویالونم! :rolleyes: دیدم هیکل داره اندازه برج میلاد! منم که از پسش دست خالی بر نمیام ( دست پرّم بر نمیومدم! :-" )
تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که فرار کنم! من بدو اون بدو... حالا که تعریف میکنم خنده داره اما اون موقع واقعا ترسناک بود!
اینقد رفتم تا رسیدم به خیابون! اونم گمم کرد!
اینی گفتم واسه این بود که ادم مجبوره ی جاهایی سوسول بازیُ بذاره کنار! مث شیر فرار کنه :د

bohlo0l

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان مشهد
شهر
مشهد

اگه بتونی فرار کنی که خیلی خوبه ولی همه ی اینا بستگی به شرایطش داره
اگه مثلا جلوت وایسته و یا بیشتر از یه نفر باشن دیگه واقعن ...
کلا با همه ی اینا همین که صد درصد امنیت نداریم و نمیتونیم با خیال راحت راه بریم فاجعست
امیدوارم واسه هیچ کس پیش نیاد چون واقعا غیر از همین امیدواری و چند وسیله که همراهمون باشه کاری از دستمون بر نمیاد دیگه :|

sogolii

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
حالا فرزانگان يه شماره يي ماله ط
شهر
طهران
مدال المپیاد
المپياد شيمي مي خونم

1.وقتي دختره خودش پا نده پسره هم الكي كاري نميكنه (البته اين موضوع استثنا داره ها)
2.طرز لباس پوشيدن كلا منش دختر تو خيابون خيلي مهمه كه بلند حرف نزنه كه جلب تومجه كنه يا بلندد نخنده اينايي كه گفتم اصن بد نيس ماها هم آدمميمم ولي بايد بسازيمم
3.دخترا هم اگه ميخوان با كسي دوست شن مطمئن باشين اوني كه تو خيابون سرش ميچرخه و شماره ميده به بقيه اصن گزينه ي مناسبي نيس
4.ولي اينا همه پند و نصيحت بود بعضي موقع ها كه ميان جلوت و هيچ كاري نميتوني بكنب ماههام كه اسپري فلفل نداريم يا با خوبي حرف ميزنيم كه معمولا كارساز نيست پس جيغ ميزنيم اينم امنيت دختران در خياان ها

نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از sogolii :
1.وقتي دختره خودش پا نده پسره هم الكي كاري نميكنه (البته اين موضوع استثنا داره ها)
2.طرز لباس پوشيدن كلا منش دختر تو خيابون خيلي مهمه كه بلند حرف نزنه كه جلب تومجه كنه يا بلندد نخنده اينايي كه گفتم اصن بد نيس ماها هم آدمميمم ولي بايد بسازيمم
3.دخترا هم اگه ميخوان با كسي دوست شن مطمئن باشين اوني كه تو خيابون سرش ميچرخه و شماره ميده به بقيه اصن گزينه ي مناسبي نيس
4.ولي اينا همه پند و نصيحت بود بعضي موقع ها كه ميان جلوت و هيچ كاري نميتوني بكنب ماههام كه اسپري فلفل نداريم يا با خوبي حرف ميزنيم كه معمولا كارساز نيست پس جيغ ميزنيم اينم امنيت دختران در خياان ها
1- استثنا که چه عرض کنم! به نظر من 50 % دخترا چراغ سبزی نشون نمیدن! ینی هسّن کسایی که دست و پا میدن اما همونقدم ادم هس که کاری به بقیه نداره اما بقیه باهاش کار دارن
2- طرز لباس پوشیدن هر کسی فقط و فقط به خودش مربوطه... کشور دیگه میره طرفت با عرض پوزش ! هیچی هم تنش نباشه از 10 نفر 9 تا نگاش نمیکنن! اما اینجا برعکسه!
3- موافقم!
4-جیغ زدن هیچیُ حل نمیکنه! معمولا اگه یکی ـو جایی گیر بیارن اونجا مطمئنا خلوته! درضمن اسپری بدن هم خوبه! نه در حد فلفل ولی کارسازه!

demon

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
تهران
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
فیزیک

شاید ربطی به تاپیک هم نداره اما واقعا اینجوری که شما میگین هم نیست
الان پسرا بیچاره ها بیشتر از دخترا در معرض خطرن! :D
همین دختر دبیرستانی ها که خودمون باشیم تو خیابون کافیه یه پسر ببینن! :|
من چند مورد حتی درگیری لفظی دیدم بین دختر و پسر تو جامعه و باید اعتراف کنم 80% پسرا خیلی بیشتر رو چیزی که میگفتن کنترل داشتن

+ تا بحال واسه م پیش نیومده مزاحمت فیزیکی یا اینجوری که لازم بشه فرار کنی!! و ببخشید اما چون واسه من پیش نیومده خیلی سخت باور میکنم برای کس دیگه هم اتفاق افتاده باشه...تیکه انداختن و پیشنهاد دوستی رو باهاش کنار بیایم! کاریشون نمیشه کرد! خدا این دلخوشی رو ازشون نگیره! :|
هنوزم انقد به مردم بدبین نشدم که یکی از رو به رو میاد احساس ناامنی کنم! :-/
منم یه زمانی کاتر داشتم.....قفلشم باز کرده بودم با تکونی میبرید!
منم رزمی کار کردم تو دوتا رشته! کیوکوشین و شوتوکان...هم حمله بلدم هم دفاع (خودم ترجیح میدم اگه قراره مثل فامیل اون دوستمون با کسی درگیر شم و کتک بخورم حداقل ازار دهنده باشم براش! همچی بدبخت و بی دفاع هم نباشم! و فکر میکنم بابام هم ترجیح میده دیه بده تا دیه منو بگیره!)

ولی الان کاتر ندارم رزمی هم کار نمیکنم
به این نتیجه رسیدم که با اعتماد به نفس راه رفتن از همه کار امد تره! B-)
مثل ادم لباس پوشیدن به جایی بر نمیخوره زحمت کمتری هم داره _لازم نیس 4 صبح بلند شی که واسه 7 میکاپ کرده باشی میخوای بری سر کوچه! (:|_
جای خلوت و نصفه شب تردد کردن هم ریسکه انجام نمیدیم! ^-^

roya0112

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه1
شهر
کرموووون
مدال المپیاد
....
دانشگاه
پیام نور روستای ده بالا
رشته دانشگاه
ابیاری گل های قالی

بچه هامن یه خاطره بگم؟ :P

دوستم بابا باباش رفتن بیرون پوشش و حجابشم خوبه ها...جلوباباش درنظربگیرین پسره برداشته میگه:

اخه دوست دارم منه بیچاره اخه دلم تودنیاجزتوکسیو داره :| :|

میگم توهم جلوبابات برمیگشتی میگفتی:من توی زندگیتم ولی نقشی ندارم اصلاتونشنیده گرفتی هرچی که شنیدی ازمن :| :|

بیاجاینم جلوباباش..دیگه چی میگین...همش میگین بستگی به پوشش داره

خودم دیروز مامانم رفته کنارماشین وایستادم تابیاد..پسره برداشته میگه:چرا منظری لیدی؟ :| :|

عقده ای شدن ملت...
البته خدایی بعضی وقتادخترام شورشو درمیارن..ینی بعضیابدشونم نمیاد :| :|

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

بخشی از این قضیه مربوط به بسته بودن جامعه هست که پسرا رو حریص کرده. تا یه تیکه موی از زیر روسری بیرون اومده می بینن خودشون رو نمی تونن کنترل کنن.
یه بخشیش مربوط به بی فرهنگی ماست. اینکه ما نتونیم وقتی یه دختر می بینیم تیکه نندازیم، تقریبا همش مربوط به فرهنگ هست. جا افتاده که اینطوری باشه.
اینکه می فرمایید جاهای دیگۀ دنیا هم مردم لخت میان بیرون و کسی کاری نداره بله. چون عمومیت جامعۀ اونها فرهتگ بالاتری دارن، و اینکه این مسائل رو زیاد می بینن و زیاد هم باهاش برخورد دارن. من چند بار که از یه کشور خارجی اومدم ایران، تا مدتها هیچ دختری رو توی خیابون اصلا نمی دیدم! اما باز بعد یه مدت بی فرهنگی غالب کشورمون روی من هم تاثیرش رو گذاشت.
برای اون دسته دوستانی که می فرمایند به خود دختر ربط داره هم باید بگم درست میگن. هم نوع پوشش طرف مهمه، هم اینکه چقدر از خودش وقار و شخصیت نشون بده. نمیشه یکی با 100 قلم آرایش بیاد بیرون و وقارش جلوی تیکه ها رو بگیره. و نمیشه که یکی ساده بیاد بیرون و آمار بده و کسی هم نگاش نکنه. اون دسته از آدمایی که به دختر ساده ای که رفتارش هم مناسبه باز هم تیکه می اندازن، مریضن و توی کشورهای دیگه تحت مشاوره های روانی قرارشون می دن. اما خودتون حساب کنید که یه کارگر ساختمون یا یه روستایی که تازه اومده شهر و چش و گوشش باز شده، یا یه پسری که به خاطر فشار خانواده تاحالا هیچوقت آزادی اینو نداشته که بتونه توی خیابون بره، ازش انتظار غیر از این دارید که فرهنگ بسیار بسیار پایینی توی این مسائل داشته باشه؟! دخترهای عزیز، لطفا کمی خودتون رو بدون انتظارهای خیلی خیلی ایده آلیستی ( که به ما چه، ما با هفت قلم آرایشیم و کسی هم نباید کاری داشته باشه!) بذارید جای خیلی ها توی جامعۀ ما که عقده های خاص خودشون رو دارن. فرهنگ یه شبه درست نمیشه عزیزان. ما همه توش سهم داریم. این خیلی به دور از انصافه که از همۀ جامعه انتظار فرهنگ داشته باشیم و خودمون کوچیک ترین تلاشی براش نکنیم.

الدرادو

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحیه2
شهر
کرمان
رشته دانشگاه
IT

بسته بودن فضای جامعه بهونه خوبی واس حریص شدن نیس!چرا1پسرپیدانمیشه1ذره ب1دخترحق بده ک اونم کمی راحتترباشه؟چراحاضرنیستن چشم بربندند یاکمی افکارشوونو آزاد کنن.این شده1عادت یا1سرگرمی براتعدادی ازپسرا [-(

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

من راجع به کلیت جامعه صحبت کردم. وگرنه مطمئن باشید هنوز هم خیلی پسرهایی هستند که بسیار بسیار آقا و با شخصیت هستند که می تونید هرکاری خواستید در حضورشون بکنید. من به شما حق میدم. خیلی وقتها هست که توی یه ظهر خیلی گرم واقعا دلم میسوزه برای خیلی از خانوما، و واقعا به حال بانوی اصیل ایرانی تاسف می خورم که چنین سرنوشتی پیدا کرده. اما یگه بخواید یه طرفه به قضیه نگاه نکنید و از طرف یک پسر هم به قضیه نگاه کنید، باید پست قبلی من رو بدون تعصب و کامل بخونید. من و خیلی پسرهای دیگه اونقدری انسانیت داریم که به پسر و دختر به چشم انسان نگاه کنیم، نه نر و ماده. اما این رو هم شما بپذیرید که هنوز تا جایی که بتونیم این نگاه رو بگیم نگاه اکثریت جامعه هست، خییییلی فاصله داریم.

usboy

کاربر حرفه‌ای

به نقل از سایهـ سرد :
وضع مملکت ما همینه! و حالا حالا هم تغییر نکنه... ینی همیشه ی محدودیتی واسه دخترا هس! پس باید باهاش بسازیم... ساختنم منظورم این نیس که بگیم حالا که امنیت و ارامش نیس میشینیم تو خونه و سوزن میزنیم!
من خودم شخصا ی تیغ موکت بری دارم واسه وقتایی که میرم دوچرخه سواری تنها!
وقتایی هم که پیاده ام ی اسپری همیشه همرامه!
کلاس دفاع شخصی ام که میخوام برم!
با اینجور کارا خودم ارامشُ ایجاد میکنم! (;

موثره واقعا ;;)
به جونم احساس خطر كردم
باز خوبه شوكر نداره
بيخيال بابا
درسته پسرا عوضي هستن يكم ولي ديگه دزد و قاتل كه نيستن

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

لطفا توهین نکنید، یاد بگیرید با احترام توی یه جمع عمومی صحبت کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا