- شروع کننده موضوع
yas21173
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- عمران
با سلام و عرض ِ خسته نباشید و با آرزوی قبولی ِ طاعات (املا!) برای همه ی دوستان ِ عزیز :)
پیرو ِ همه ی طرح های مختلف که با هدف ِ دسته جمعی شدن و گروهی بودنش با استقبال ِ گسترده ای همراه شده
بر آن شدیم () که طرح ِ تماشای فیلم رو هم به مرحله ی اجرا برسونیم .
خیلی نمیخوام فک بزنم و خب تشکر ِ پیشاپیش از استثقبال و همکاری ِ صمیمانتون :)
برای انتخاب ِ فیلم ما بحث های زیادی کردیم و در انتها با اینکه یکم وقت تنگه من خواستم مشارکتی هم با بچه ها داشته باشیم
خیلی سریع توضیح میدم ،
گزینه های مورد ِ نظر رو در نظر سنجی به همراه ِ لینک ِ توضیح و Trailer ِشون در IMDb گذاشتم و خب تا امشب آخر ِ شب وقت هست که در نظر سنجیمون شرکت کنید . (برای سهولت ِ کار ) + Genre ِشون
ممنون از تریبونی که در اختیارم قرار دادید .
دوستان تاکید میکنم بی زحمت تا پایان ِ امروز در نظرسنجی مون شرکت کنید تا هرچه زودتر آغاز بشه کارمون .
لیست رو اینجا هم قرار میدم :
1 - Mary and Max - Animation
2 - Pulp Fiction - Crime
3 - True Grit - Western
4 - Psycho - Horror
5 - Kramer vs. Kramer - Drama
پیشنهاد ِ سازنده ای داشتید خوشحال میشم با پ.خ ِ من تماس حاصل فرمایید . :)
پیرو ِ همه ی طرح های مختلف که با هدف ِ دسته جمعی شدن و گروهی بودنش با استقبال ِ گسترده ای همراه شده
بر آن شدیم () که طرح ِ تماشای فیلم رو هم به مرحله ی اجرا برسونیم .
خیلی نمیخوام فک بزنم و خب تشکر ِ پیشاپیش از استثقبال و همکاری ِ صمیمانتون :)
برای انتخاب ِ فیلم ما بحث های زیادی کردیم و در انتها با اینکه یکم وقت تنگه من خواستم مشارکتی هم با بچه ها داشته باشیم
خیلی سریع توضیح میدم ،
گزینه های مورد ِ نظر رو در نظر سنجی به همراه ِ لینک ِ توضیح و Trailer ِشون در IMDb گذاشتم و خب تا امشب آخر ِ شب وقت هست که در نظر سنجیمون شرکت کنید . (برای سهولت ِ کار ) + Genre ِشون
ممنون از تریبونی که در اختیارم قرار دادید .
دوستان تاکید میکنم بی زحمت تا پایان ِ امروز در نظرسنجی مون شرکت کنید تا هرچه زودتر آغاز بشه کارمون .
لیست رو اینجا هم قرار میدم :
1 - Mary and Max - Animation