پاسخ : سمپادی های سنندج
ببخشید فک کردم سرکار خانوم فارز هم جدیدن نمیدونستم قدیمی هستن...
شرمنده خاتو فارز من زیاد تو مدرسه درگیر مسائل حاشیه ای نمیشم باور کنید تو صف اسم مدیرو گفتن یادم رفته فردا میرم از بچه ها میپرسم بهتون میگم...
سیم سیم خانوم مرسی بابت دلگرمیت ایشاالله همین جوری بهمون امید بدی تا خود هاروارد وا نمیسم....ولی ببخشید چرا خانوم بخشیانو بشناسم اخه من باش آشنایی ندارم........
راستی دو چیز دیگه...ما مدرسمون 4 زنگس چه جوری شما 3 زنگید دوما ساعت چند مرخص میشید که من تا حالا بچز این نمونه ابراری ها شما ها رو ندیدم؟ احساس میکنم فقط مارو تا بعد از ظهر نگه میدارن خداییش وقتی میایم بریم خونه احساس میکنم بعد از ظهر شده....لامصب به ما غذا هم نمیدن راهنمایی ها پایینمون هستن همه روزه یا جوجه میزنن تو رگ یا کوبیده ما هم باید بشینیم نیگا کنیم و از گشنگی بمیریم اگه خیلی خیلی گشنمون باشه یه کیک ساندیسی چیزی بخریم خداییش این ظلمه...
آخ یادم رفت جاتون خالی امروز با بروبچ رفتیم سوراخ سنبه (غلط ننوشتم؟!) مدرسه رو گشتیم اولا مدرسه بزرگه ولی اخرش نفهمیدم نحوه استفاده از کتابخونه چه جوری اخه تو زنگ تفریحی که ادم به زور وقت میکنه اب بخوره و اطاق تخلیه بره چه جوری میشه مطالعه کرد حداقل یه ساعتی /کارت عضویتی/ چیزی میذاشتن بعد از ظهر میومدیم 2 ساعت میشستیم....