سمپادی های سنندج

happymoon

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
هنر اسلامی تبریز
پاسخ : سمپادی های سنندج

واژه کاول دقیقا بهترین گزینه است برای توصیف آنچه که در مدرسه رخ میدهد ;))

هر ایده ای که داده بشه قائدتا مستلزم هزینه است.اما تمام پیشنهاد هایی که ما به مدرسه دادیم،رد شده چون هزینه داره!
پس فردا نیان بگن استعدادی نداشتن، استعدادها شکوفا نشد،خودشون جلوی پیشرفت ما رو میگیرن :-" :|

پ.ن:دست نیافتنی :D

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از FOAD.1995 :
آقای مرتضی ایوبیان رو میگی دیگه نه؟ ایشون عالی و دست نیافتنی هستن! :)

اسم کوچیک شون رو نمیدونم
ولی فک کنم فقط یه دونه آقای ایوبیان باشه که دبیر ریاضی هم باشه و خوب هم باشه! :D
درضمن توصیه میکنم از همین الان قول کتابای غیر درسی سال دیگه تون رو از یه نفر بگیرین چون وضعیت قیمت کتابا افتضاحه! :-\
دیفرانسیل 39 تومن
دین و زندگی 25 تومن
و.... :|

فواد

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج(سنه)
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Farz :
اسم کوچیک شون رو نمیدونم
ولی فک کنم فقط یه دونه آقای ایوبیان باشه که دبیر ریاضی هم باشه و خوب هم باشه! :D
درضمن توصیه میکنم از همین الان قول کتابای غیر درسی سال دیگه تون رو از یه نفر بگیرین چون وضعیت قیمت کتابا افتضاحه! :-\
دیفرانسیل 39 تومن
دین و زندگی 25 تومن
و.... :|
افتضاح نه وحشتناک.همه به کتاب دست دوم رو آوردیم یا کتاب کتابخونه رو میاریم و تا آخر سال پسش نمی دیم! :))

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

آقا کتابام از همین الان پیش اهدا شد! (بر وزن پیش فروش :D )
البته نمیگم که مهشاد گرفتش! :-"

فواد

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج(سنه)
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

بذارید مزایده! :)) :)) :)) :)) اون وقت بازار سیاه کتاب بیشتر گرم میشه! {-8

sana Golaby

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1

آقای غلامی خیلی رفتارش تغییر کرده
امتحانش هم که... :-w X-( L-:

sana.sh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
عمران

آخه داره برای امتحانای ترم دوم حاضرمون میکنه(البته به قول خودش) :D
البته سوال های امتحان نهایی اینقدر سخت نیست

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

بابا شما خیلی جدی گرفتین این حسابان رو!
همه تون رفتین خیلی سبز گرفتین (:|

بچه ها هی من میگفتم کتاب دیفرانسیل و فیزیک بهمون ندادن و به همه مدرسه ها دادن
کلی اصرار کردیم به مدرسه که بابا ما بدبدخت مثلا پیش هستیم یکم پیگیری کنین
اونا هم هی میگفتن باشه!
حالا دیروز یکی از معاون ها اومده میگه 5جلد کتاب مونده فقط :|
مسخره ها.... :rolleyes:
بعد هم با کلی پررویی برگشتن میگن ما با سازمان برخورد داشتیم! (دیگه معلوم نیس کی کی رو مورد سرزنش قرار داده و از بیخیالی شون گله کرده! L-: )
در کل سال دیگه برین پاشنه در اتاق مدیر دربیارین که زودی کتابا رو بهتون بدن
پ.ن:طی تحقیقات همه مدارس از جمله وابسته ها +اون مرکز+مدارس حاشیه ای مثل اون مدرسه نزدیک تاناکورا :D + عشایر :-" كتاب دارن

sana.sh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
شريف
رشته دانشگاه
عمران

بیچاره شما :-<
خدا کنه سال بعد این شکلی نشه [-o<

فواد

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج(سنه)
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Sana 96 :
آقای غلامی خیلی رفتارش تغییر کرده
امتحانش هم که... :-w X-( L-:
کلا تو مدرسه ی ما هیچکی ازش خوشش نمیاد فقط مجبوریه که تحملش کنیم.اخلاقش افتضاحه! B-)

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

واقعا نمیدونم مشکلتون با آقای غلامی چیه؟ :-?
پارسال که دبیر ما بودن کلی هم خوش گذشت و خوب بود!!
الان مشکلتون فقط امتحان سخت گرفتنه؟؟واسه میانترم و اینا...

sana Golaby

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1

به نقل از Farz :
مشکل اصلا امتحان نیست ما سخت تر از اوناشم تجربه کردیم
پارسال آقای غلامی دبیری بود که تعداد انگشت شماری باهاش مشکل داشتن من یکی خودم خیلی خیلی ازشون راضی بودم
امسال رفتارش تغییر کرده مثل پارسال نیست یه جوری شده آقای غلامی پارسال مهربون تر بود و کلاس بیشتر خوش میگذشت(الآنم خوب هست نمیگم بدن اما پارسال بهتر بودن)

فواد

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج(سنه)
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از Farz :
نه بابا امتحان سخت گرفتن اصلا مهم نیست.کلا خیلی مغرور و قد هستش.کلا حرف حرف خودشه تو کلاس یا تبعیضاتی تو کلاس قائل میشه.شوخی های بی مزش که دیگه هیچی!

MSA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
تلگرام

bache ha bebakhshid man keyboard farsi nadaram!
baba in gholami kolan gowje mahale ... behesh nazarin!har sal yejoore! ehsas mikone ostade mit ie kheiiiili javgire! aslan dabir haro jeddi nagirin! ketabe darsi ham aslan mohem nist! baba shoma chera injoori hastid! bekhoda man khodam roo ham 10min ketabe darsie difransiel va hesaban ro baz nakardam! alanam daramesh haminjoori taze moonde! khasti , behet midam. ketabaie dast dovomam ro ham mifroosham:d age kesi khast! ba 80% gheymate poshte jeldesh:d +koli nokte ke khodam dar avordam va behesh ezafe kardam:d
به نقل از FOAD.1995 :
اختصاصی هامون که تقریبا یکیه.
فیزیک(آ شاهجانی)-شیمی(آ بهرامی فر)-حسابان و مبانی(آ غلامی)-هندسه(آ ناظمی)-جبر(آ حسامی)-ادبیات(آ روشنفکر)-زبان فارسی(آ رحمانی)-زبان انگلیسی(آ نرگسی)-عربی(آ قوامی)-دینی(آ عزیزی)-تاریخ(آ داوودی)-ورزش(آ حسینی)
در کل خوبن و الحمدلله امسال معلمای خوبی داریم.ولی ساعت دروسمون افتضاحه مثلا جبر ما هفته ای 3 ساعت که در زنگ چهارم هستش یا هندسه در زنگ چهارم که همین باعث شده یه خورده توانمون پایین بیاد. :)
man nafahmidam yani alan aghaie ayoubian dabire dokhtaras? va baraie pesara gholamie?
age intorie akidan towsie mikonam kelase gholami ro narid va hamin avale sal az aghaye ayoubian khahesh koniid biroon baratun kelas bezare!
vali berid khoda ro shokr konid ke fiziketun aghaie shahjanie! torokhoda salame manam behesh beresoonid begid sina goft khaili chakerim!
baad ye soal , shoma alan sal sevomid?!!!! man ta alan fek mikardam pish hastid! age pish hastid ke aslan hich ahamiati nadare dabiretoon ki bashe! vali torokhoda az hamin alan arabi ro jeddi begirid!berid test bezanid az rooie nashre olgoo!
hendese va jabr ro ghavi kar konid chon too pish baratoon jam nemishe!

age soali dashtid dar har zamineii dar khedmatetoonam(;

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

ما مشكل مون سر كتاب درسي ابنه كه نميدونيم آزمون تا كجا مياد دقيقا! :دي
وگرنه ما رو چه به كتاب درسي :-" والا....
اون دوتا كتاب هم ويرايش جديدشون هست و نميشه دست دوم خريد
درضمن كتاب هاتون رو دير گذاشتين مناقصه چون من همه كتاب ام رو خريدم! البته نصفيش دست دومه :دي
درضمن امسال آقاي ايوبيان 8-> فقط ما و زانياران رو گرفتن
دبير شهيد بهشتي گويا دبير المپياد رياضي در اصل(البته من اينجوري شنيدم)
يه سؤالي هم هست اينه كه واسه هندسه ها كلا چه كتابي خوبه؟من واسه همه شون گاج دارم ولي فك ميكنم يه چي ديگه هم لازمه

MSA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
تلگرام

به نقل از Farz :
ما مشكل مون سر كتاب درسي ابنه كه نميدونيم آزمون تا كجا مياد دقيقا! :دي
وگرنه ما رو چه به كتاب درسي :-" والا....
اون دوتا كتاب هم ويرايش جديدشون هست و نميشه دست دوم خريد
درضمن كتاب هاتون رو دير گذاشتين مناقصه چون من همه كتاب ام رو خريدم! البته نصفيش دست دومه :دي
درضمن امسال آقاي ايوبيان 8-> فقط ما و زانياران رو گرفتن
دبير شهيد بهشتي گويا دبير المپياد رياضي در اصل(البته من اينجوري شنيدم)
يه سؤالي هم هست اينه كه واسه هندسه ها كلا چه كتابي خوبه؟من واسه همه شون گاج دارم ولي فك ميكنم يه چي ديگه هم لازمه
از دبیر المپیاد ریاضی، منظورتون غلامیه؟ :O :O :O
عجیبه! آقای ایوبیان همیشه میگفت من عمرن برم فرزانگان درس بدم! میگفت درس دادن به دخترا عذابه! نمیکشن!(البته کلا" دبیرا در اینجور موارد چرت زیاد میگن! همین ایوبیان میمود به ما میگفت وابسته اسکلن بعد میرفت وابسته میگفت این تیزهوشانیا هیچ گهی نیست:D! حرفاشونو زیاد جدی نگیرید!)
ولی واقعا" باید آقای نامدار رو بازخواست کرد که چرا گذاشته آقای ایوبیان بره!! حالا نه که آقای ایوبیان خیلی دبیر فوق العاده ای باشه ها نه... ولی تو سنندج تنها دبیری که سر از دیفرانسیل در میاره ، همین آقای ایوبیانه!
واسه همشون گاج داری؟! گاج دارم حساب نیست، گاج خوندم حسابه:D یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که شما وقتی یه سوال شیمی حل میکنی، احتمال این که تو کنکور شبیه ش بیاد، هست. اما احتمال این که یه سوال هندسه که حل میکنی، شبیه ش تو کنکور بیاد، تقریبا" صفره! بنابراین اگه الآن نتونید هندسه رو جمع و جور کنید، اون اواخر اصلا" نمیارزه که یخوای روش وقت بزاری! اه... چرا اینقد دلیل میارم، یک کلمه بشین به شکل جدی هندسه کار کن که قوی شی! البته این به این معنی نیست که 2تا کتاب هندسه بخونی، همون گاج واقعا" لازم و کافیه! و بیشتر از اون هندسه خوندن، حماقته! چون سوالای هندسه یه جوریه که اومد نیومد داره و...!
اگه بخوام در یه جمله نصیحتتون کنم(!) باید بگم اونقدر درس بخونید که به این اطمینان برسید که هر سوالی رو بهتون دادن، میتونید در کمترین زمان حل کنید. یعنی همه ی کتابارو پاره کنید. هیچوقت نمیتونید بگید من این درس رو خوب خوندم و بزارمش کنار! تنبلی نکنید، به حرف بقیه که بهتون میگن خرخون توجه نکنید و به کاراتون اعتماد داشته باشید :)
خوب درس بخونید که بتونید بیاید امیرکبیر:D!

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

نه منظورم آقاي غلامي نيس :D
ايشون فقط سوم رو گرفتن
درضمن حرف آقاي ايوبيان درسته واقعا!!سر بعضي كلاساي دخترونه نميشه نشست حتي!! نه اين كه نميكشن و خنگ و اينا..يه سري ويژگي هاي خاص هست كه كلاس ها رو خز ميكنه به معاني واقعي (:|
ولي خب كلاس ما استثناس!! اون روز آقاي ايوبيان يه سؤال نوشت و گفت اينا رو داده به زانياران همه شؤون پودر شدن و. هيشكي حل نكرده ولي همون موقع ٤تا از بچه ها ج رو گفتن ;;)
دركل همه ي دبيرا از كلاس ما خوششون مياد از آقاي غلامي و وفايي و ايوبيان گرفته تا آقايو ناظمي و بقيه البته بجز آقاي حسامي كه ذاتا پسرپرسته :|
البته اميدوارم اين باعث غروره كلاسمون نشه
درضمن آقاي ايوبيان گفتن اين بهترين كلاس رياضيه!مام رومون نشد بپرسيم ما بهتريم يا پيش پارسال اون مركز :-"
جو كلاس هم خيلي خوبه و هركي بيشتر درس بخونه بيشتر تشويق ميشه تا تخريب
درمورد هندسه هم موافقم كه زياد زياد كار كردنش خوف نيس و وقت تلف كردنه البته گفتن ميشه سرمايه گذاري رو هندسه و گسسته خيلي خوبه چون تو كنكور بيشتر ج نميدن + برا حل كردنش هوش هم لازمه
درضمن خواهش ميكنم شما نگين اميركبير بگين شريف!
من كه نميخوام با رتبه ٣٠٠برم اميركبير بجاش ميرم مهندسي شيمي شريف ;))

MSA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
تلگرام

به نقل از Farz :
نه منظورم آقاي غلامي نيس :D
ايشون فقط سوم رو گرفتن
درضمن حرف آقاي ايوبيان درسته واقعا!!سر بعضي كلاساي دخترونه نميشه نشست حتي!! نه اين كه نميكشن و خنگ و اينا..يه سري ويژگي هاي خاص هست كه كلاس ها رو خز ميكنه به معاني واقعي (:|
ولي خب كلاس ما استثناس!! اون روز آقاي ايوبيان يه سؤال نوشت و گفت اينا رو داده به زانياران همه شؤون پودر شدن و. هيشكي حل نكرده ولي همون موقع ٤تا از بچه ها ج رو گفتن ;;)
دركل همه ي دبيرا از كلاس ما خوششون مياد از آقاي غلامي و وفايي و ايوبيان گرفته تا آقايو ناظمي و بقيه البته بجز آقاي حسامي كه ذاتا پسرپرسته :|
البته اميدوارم اين باعث غروره كلاسمون نشه
درضمن آقاي ايوبيان گفتن اين بهترين كلاس رياضيه!مام رومون نشد بپرسيم ما بهتريم يا پيش پارسال اون مركز :-"
جو كلاس هم خيلي خوبه و هركي بيشتر درس بخونه بيشتر تشويق ميشه تا تخريب
درمورد هندسه هم موافقم كه زياد زياد كار كردنش خوف نيس و وقت تلف كردنه البته گفتن ميشه سرمايه گذاري رو هندسه و گسسته خيلي خوبه چون تو كنكور بيشتر ج نميدن + برا حل كردنش هوش هم لازمه
درضمن خواهش ميكنم شما نگين اميركبير بگين شريف!
من كه نميخوام با رتبه ٣٠٠برم اميركبير بجاش ميرم مهندسي شيمي شريف ;))

مطمئن باش اگه میپرسیدی که کلاس پارسال م بهتره یا مال شما، میگفت کلاس فرزانگان! به این حرفها اصلا" توجه نکنید. میگم به ما میگفت شما خیلی مخید، زانیاران همه خرخونن. بعد میرفت زانیاران میگفت شما واقعا" درس خونید بچه های شهید بهشتی در برابر شما عددی نیستن!!! یعنی در این حد...
در مورد دو خط آخر کامنتت هم باید بهت بگم، واقعا" برای این طرز تفکر متاسفم! من خودمم یه موقعی همینجوری بودم! یعنی تمام آرزوم شریف بود ولی واقعا" اشتباهه! شما هنوز دانش آموزی و از این چیزا سردر نمیاری! متاسفانه شریف خیلی داره رو این موضوع تبلیغات میکنه! شیمی شریف که هیچ! حتی برق شریف هم در بعضی گرایش ها و بسیاری از زیرگرایش ها ازبرق پلی تکنیک کمتره. مکانیک پلی تکنیک و آی تی پلی تکنیک تو کشور اوله! تو اصلا" میدونی شریف کجای تهران و پلی تکنیک کجای تهرانه؟ تو اصلا" میدونی که شریف یه چیزی حدود ده سال بعد از تاسیس امیرکبیر از امیرکبیر جدا شده؟! تو میدونی که در حال حاضر دانشکده ی برق امیرکبیر بزرگترین ساختمان آموزشی خاور میانه اس! تو میدونی که بیش از یک سوم هیات علمی امیرکبیر استاد تمام هستن و این رکورد تو ایران اوله؟ تو میدونستی که دانشکده ی برق امیرکبیر تو هر چهارگرایش قطب علمی کشور رو داره و این رکورد هم در ایران اوله؟ تو میدونستی که در زمینه ی ارتباط با صنعت امیرکبیر بهترین دانشگاه ایرانه؟ تو میدونستی که در زمینه ی ماشین های الکتریکی اساتید همه ی دانشگاه ها از جمله دانشگاه میدون آزادی(!) از رو کتاب های استاد عابدی(عضو هیات علمی امیرکبیر) تدریس میکنن؟! تو میدونستی ... به همین دلایله که میگم امیرکبیر تو خیلی زمینه ها از شریف بالاتر نباشه کمتر نیست.
البته حالا جای بحث سر این موضوعات نیست. الآن شما بشین درستو بخون، که موقع انتخاب رشته دستت باز باز باشه که هر جا خواستی قبول بشی :)

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

من اين مطالبي رو كه ميگيد طبق انتظارتون نميدونستم
"تو اصلا" میدونی شریف کجای تهران و پلی تکنیک کجای تهرانه؟ " بعد الان اين جمله تون استفهام انكاري بود يا مثلا ميخواستين بگين من هيچي بارم نيس؟؟ :-?
من هم دخترخاله م هم پسرخاله م برق شريف بودن :P پس ميدونم كجاي تهرانه و موقعيتش چيه و چطوريه
واقعا برا اين طرز فكر متاسفم....
ولي ميدونم كه تو رنكينگ جهاني دانشگاه ها شريف هست ولي اميركبير نيس!!البته اينو نميگم كه شريف اوله :دي ولي اگه اميركبير اي نقدر مطرحه چرا تو رنكينگ اسمي نداره؟
درضمن اين رو بدونين كه من نه برق نه مكانيك نه نرم افزار نه عمران نخواهم رفت چه شريف چه اميركبير چه تهران چه هر جايي ديگه!!
من فقط شيمي خواهم خواند ايشالا 8->
بعد دوتا سوال!
اين كه بهترين رتبه رياضي مدرسه شما كي بود؟چند شد؟
برا شهر سنندج چي؟؟
به هر حال ممنون B-)

فواد

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج(سنه)
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

آره آ سینا من سومم.
دبیر ریاضی پیش ها آقای فرزاد کریمی هستش.ایشون هم خوبن.امسال آقای غلامی فقط 2 کلاس سال سوم رشته ی ریاضی رو دارن و بس.
ببخشید فرزانه خانوم مهندسی شیمی اونجور که شنیدم بیشتر تو بحث مکانیک سیالات و ایناست.درسته؟من شنیدم که فقط اسمش مهندسی شیمی هستش ولی بیشتر تو کار فیزیکن تا مباحث شیمی.
آ سنا فردا به آی شاهجانی سلامت رو می رسونم فقط فامیلیت چی بود؟
بعد از 3سال فهمیدیم معلم فیزیک یعنی چی با آقای شاهجانی.خیلی باحاله.

بالا