فقط از مدرسه ما رفتنبه نقل از Farz :راستي بچه ها آي اختري هست هنوز يا فقط از مدرسه ما رفتن؟!
به نقل از (619سابق) MSA :+to farz: چند نفر؟؟؟ یک نفر هم کافیه! اگه منظورتون مرحله اوله که بهمونطور که خودتون میدونید مرحله اول کاملا" فرمالیته و بی فایده س ! ولی من به شخصه امسال به دو نفر برای مرحله دوم امید دارم! ایشالا بترکونن!
البته ببخشید ها افتخار میشه واسه شهرمون ولی نباید این جبهه گیری ها پشتش باشه!به نقل از Farz :آره چند نفر
بچه هاي شيمي يكي دو نفري هستن مدرسه ما
مدرسه شما هم همينطور
برا رياضي هاي شما هم تعريف چند نفري رو شنيدم
به هر حال هرچي باشه افتخار ميشه واسه شهرمون![]()
از بچه های ما قبلا شاهده خبر داشت که واسه این یکی اونم در جریان نیست . هیچکی خبر ندارهبه نقل از Farz :ميگم اين شهيد بهشتي ـا چ فعالن!!! هر روز پوستر جديد هر روز همايش و مسابقه جديد
فقط مواظب كميت باشين
بعد ميگم كسي دقيق خبر داره از اين "آسمان شب" كه قراره تو نگارخانه إرشاد برگزار شه چ جورياس؟!![]()
مثل اینکه قراره تو آمفی تئاتر یک همایش برگزار بشه و یک نمایشگاه هم کنارش باشه.به نقل از Farz :ميگم اين شهيد بهشتي ـا چ فعالن!!! هر روز پوستر جديد هر روز همايش و مسابقه جديد
فقط مواظب كميت باشين
بعد ميگم كسي دقيق خبر داره از اين "آسمان شب" كه قراره تو نگارخانه إرشاد برگزار شه چ جورياس؟!![]()
همايش؟!به نقل از FOAD.1995 :مثل اینکه قراره تو آمفی تئاتر یک همایش برگزار بشه و یک نمایشگاه هم کنارش باشه.
به نقل از Farz :من ميگم نگار خانه ارشاد
به نقل از Farz :خب شما كه اين قد دقت ميكني تو اين كه آسمان شب مربوط به اون مركز نيس
يكم هم دقت ميكردي ميديدي اون پايين كه آرم اسپانسر ها و همكار ها رو زده بودن
يكي ش انجمن نجوم سپهر نو بوده :P
درضمن"ون" هم بود تو اون ليست![]()
![]()