پاسخ : سمپادی های سنندج
به نقل از farz :
آق کارو حرف شما درسته,ولی همین حالت تو کنکور هم هست! اون همه معلم و اون همه امکانات و تلاش و فرصت برای بچه های تهران و شهرهای بزرگ هست که یک صدم ش رو ما هم نداریم!اما با این اوصاف همیشه بچه های ما تو کنکور خوب بودن... B-)
المپ هم مثل کنکور! پس به نظر من تلاش خودمون از همه چیز مهم تره و تلاش برای المپ حتی اگه به طلاش نرسی هم خوب و مفیده...
الان شما که کلی نشستین المپ کامپ خوندین پشیمون هستین الان؟
نه المپیاد یکم بحثش با کنکور فرق میکنه
مثلا همین الانم کتاب فروشی پیدا نمیشه که کتاب المپیاد بفروشه شاید تک و توک یه کتاب از انتشارات فاطمی باشه یا یه انتشاراتی دیگه
ما مجبور بودیم برای کتاب یا بریم تهران یا از اینترنت سفارش میدادیم کتابارو
مهم ترین تفاوت المپیاد با کنکور این بود که واسه المپیاد باید سوالارو تشریحی جواب میدادی
خیلی از دانش اموزا ما هستن که استعداد حل کردن این سوالارو دارن ولی تو نوشتن مشکل دارن
تو المپباد وقتی از یه فرمول استافاده میکنی باید اثباتش کنی در حالب که بچه های ما این کارو نمیکنن
خیلیی از راه حل هایی که بچه های ما فک میکنن درسته نمره 0 میگیره
مثالش منعم با اینکه خیلی با استعداده و خیلیم تو المپیاد ریاضی قویه سال پیش سره مرحله دو
راه حلی که واسه سوال ترکیبیات نوشته بوود نمره نمیگرفت جوب داشت
باید یه معلمی باشه بگه این سوالو اینطوری بنویس
امتحانایی از دانش اموزا گرفته بشه و بررسی کنن معلمای المپیاد
در حالی که تو کنکور 4 تا گزینه جلو دستته یکیشو انتخاب میکنی
دانش اموزای ما واقعا تواناییش رو دارن
مثالش احسان درخشی و عرفان شمس الدین
با این دو نفر راهنمایی و قسمتی از دبیرستانو هم پایه و هم کلاس بودیم
احسان بعد از سال اول بود انتقالی گرفت رفت علامه حلی عرفانم رفت اومیه
ساله پیش احسان مدال نقره المپیاد شیمی گرفت و عرفانم نقره زیست
همین مطلب نشون میده انقدرام بی تاثیر نیست مدرسه یکی مثل محسن یکی مثل سینا یکی مثل احسان اگه اونام انتقالی کرفته بودن الان مدال المپیاد داشتن
من روزه دوم المپیاد 2.5 سوال از 5 سوال رو جواب دادم
یکی از این 2 تا سوال رو با ایده ای که 2 هفته قبلش تو مدرسه علامه حلی یاد گرفته بودم حل کردم !
یکی مثل ثقفیان سوال المپیاد جهانی طرح کرده معلم هندسه المپیاد ریاضیاس
بنظر شکا اگه چنین فردی معلم یه نفر باشه اون یه نفر سوالایی که ایده های مشخصی داره رو نمیتونه حل کنه ؟
(

ببخشید یه ذره طولانی شد)