Ali.N
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهيد بهشتي
- شهر
- بيرجند
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- سه سال ناکامی در مرحله دو ریاضی و دو سال ناکامی در مرحله دو کامپیوتر
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : سمپادیای بیرجند
کل کل برای چی؟اگه میبینین که این جوری نمیشه اجباری نیست که سال دیگه هر چهار مرکز باشن.شما اگه این قد رتبه و مدال در تاریخ مدرسه دیدین فقط و فقط بخاطر بچه ها بوده و مدرسه هیج دخالتی نداشته و اگر کاری هم کرده کارهایی بوده که هر مدرسه ای برا بچه هاش انجام میده.آقا ما خودمون رو کشتیم که جناب خراشادی امسال با آقای قسوره برامون کلاس المپیاد ریاضی بذاره.قولش رو داد.تا روزقبل از شروع کلاسا که ما رفتیم ببینیم ساعت چند کلاسه که باخبر شدیم هنوز با آقای قسوره صحبت نکردن.آقای قسوره هم گفتن که تربیت معلم کلاس دارن.حالا من بدبخت باید خودم مباحث به اون سختی رو بخونم و برا کلاس خودم و خارج از مدرسه اقدام کنم.این یکی از مشکلات ماست....حالا بازم نمیدونم.....شما بگید اگه دراشتباهم....به نقل از official killer(جلاد) :من از طرف خودم و ساير مسولين هيئت ار همه معذرت خواهي ميكنم به خاطر اتفاقات امروز و به قول دوستان كم و كاستي هاش
هرچند اين معذرت خواهي بايد از طرف خراشادي و وثوقي انجام بشه چون سر كل كل با هم تمام برنامه هاي ما رو بهم ريخت
انشاالله سال ديگه با يه برنامه كه از طرف خود هيئت اعلام ميشه كار انجام خواهد شد نه برنامه اي كه جناب خراشادي اعلام كنن و مجبور بشيم سي دقيقه قبل از شروع مراسم با استفاده از روابط تغيير بديم برنامه رو و آبروي هيئت به بازي گرفته بشهآخه دو نفر ديگه با هم درگيرن بعد به اسم هيئت تمامش ميكنن واقعا واقعا واقعا براي مسئولين دو مركز متاسفم مخصوصا.....
من همين جا قول ميدم كه سال ديگه اولين حرف همين افراد اينكه پارسال برنامتون بهم ريخته بود آخه يكي نيست بگه خودتون ... توي برنامه!!!!!!!