به ض ظ ز ذرس قاطع مدرسهبه نقل از einistein :حالا مدرسه بهتره یا دانشگاه ؟!
اون موقع که جیم میکردیم بهت می گفتم دلمون تنگ میشه میگفتی نه فکر امروز رو نکرده بودیبه نقل از محمد پسندیده فرد :مدرسه عالیهدلم تنگشه
خوب از همه چیزو همه کس استفاده کنین
مثِ من![]()
درسته دو سالِ آخر مدرسه رو درس حسابی ندیدیم ولی بالاخره کلی خاطره داریمبه نقل از imank92 :اون موقع که جیم میکردیم بهت می گفتم دلمون تنگ میشه میگفتی نه فکر امروز رو نکرده بودی![]()
![]()
اگه مثل تو استفاده کنن که مدرسه رو نمی بینن![]()
ترم اول دانشگاه همش فکر میکنی مدرسه بهتر بودبه نقل از einistein :حالا مدرسه بهتره یا دانشگاه ؟!
جای همه خالی بود :)به نقل از محمد پسندیده فرد :جاتون خالی ما دیروز با بیرجندیا اردو رفتیم![]()
![]()
آره فک کنم.اولایِ دانشگاه ی کم آدم خوشش نمیادبد عادت میکنی
رضا جان خوش اومدی.![]()
آره جای همه خالی بود اونجابه نقل از imank92 :جای همه خالی بود :)
راستی تهش پیدا کردی برگه های درسیتو یا نه![]()
؟؟؟
معمولا ترم یک بدجور دلت تنگ مدرسه میشه ، ولی وقتی بری بیرجند و بری تو مدرسه ببینی سالکی داره داد میزنه آقا برو سر کلاس ! اقا برو تو حیاط ! این چیزا رو که ببیننی میگی چه جای بدی بود ها !به نقل از محمد پسندیده فرد :چرا بروبچ مدرسه نمیان از مدرسه ئ اینا بگن؟
دلم تنگ شده![]()
16 تا 19 ام که اردویه هفته ی دیگه هم 4شنبه تعطیله و دوشنبه هم کلاس ندارم می مونه یه یک شنبه و سه شنبه این دو روزم مهم نیست :)به نقل از ali 73 :اخه مگه دانشگاه نداری ؟
من اگر بیام تاسوعا عاشورا میام بیرجند ، البته شاید . وگرنه اخر ترم یهو میایم3 هفته میمونیم
شما که همون ترمکم نیستین :Pبه نقل از sara.tahmasbi :هرچی پارسال وضع دبیرا خراب بود اما امسال خوبن
راستی دوستان ترمکی(نیم ترم ) دانشگاه چطوره؟