خوشم میاد در همه شرایط بچه های پایه ای هستین.کلاس ما که فقط من نرفتم.به نقل از UK band! :خوشم میاد از اتحاد کلاسمون که امروز هیچکی مدرسه نرفت !!! دیروزم اگه امتحان عربی نداشتیم هیچکی نمیرفت !
معاون ما هم اگه آقای موذنی و ایمانی بود کلا اسفند رو تعطیل میکردیم.به نقل از 1man :خداییش تو تاریخ سمپاد بیرجند از تاسیسش تا الان از بچه های کلاس سوم ما کسی پایه تر نبوده :)
یک و نیم هفته تند تر کلاس رو تعطیل کردیم که بعد عید سرصف استاد خراشادی ازمون تقدیر و تشکر کرد (انضباط از همه 0.25کم شد )
همه اینا یه طرف همون کلاس کنکور 92 دو تا رتبه دو رقمی داد + 12 تا هم قبولی تهران :)
کلا وقتی همه پایه باشن تو هرچیزی جواب میده حالا میخواد درسی باشه مثل سال پیش دانشگاهیمون یا میخواد تو دو در کردن مدرسه باشه مثل سال سوم
به نقل از razie95 :اولش فکر کردم از امروز نرفتین و اینقدر ذوق دارین،دوست داشتم جدا سرمو بکوبونم تو دیوار
یعنی از شنبه دیگه نرفتین دیگه؟
مگه قرار بوده کاری جز این بکنید؟
بابا اونایی که رفتن خیلی خلن!
من از دوشنبه هفته پیش مدرسه رو تعطیل کردم،هیچکسم نپرسید چرا نیومدی؟!
تازه ما پیشیم و هر سال ما که تعطیل میکردیم ،پیشا تا آخرین روزای اسفند میومدن مدرسه!
ماهم یکشنبه امتحان دیفرانسیل داشتیم،ساعت 11 رفتیم مدرسه،تا 12 امتحان دادیم و برگشتیمبه نقل از UK band! :نه ما دوشنبه دیگه مدرسه نرفتیم . اخه یکشنبه امتحان عربی داشتیم . اونم که مشناسی دیگه درحال موتم باشی باید بری امتحان بدی!
البته شنبه هم زنگ اخر پیچوندیم ! زنگ زدیم برامون پیتزا اوردن از بیرون !
تازه راضیه نبودی بچه ها میگفتن اول دوما سر چهارشنبه بحث میکردن که بیان یا نه !!
به نقل از 1man :خداییش تو تاریخ سمپاد بیرجند از تاسیسش تا الان از بچه های کلاس سوم ما کسی پایه تر نبوده :)
یک و نیم هفته تند تر کلاس رو تعطیل کردیم که بعد عید سرصف استاد خراشادی ازمون تقدیر و تشکر کرد (انضباط از همه 0.25کم شد )
همه اینا یه طرف همون کلاس کنکور 92 دو تا رتبه دو رقمی داد + 12 تا هم قبولی تهران :)
کلا وقتی همه پایه باشن تو هرچیزی جواب میده حالا میخواد درسی باشه مثل سال پیش دانشگاهیمون یا میخواد تو دو در کردن مدرسه باشه مثل سال سوم
شما که کارتون درسته، از این دوره به اون یکی دوره!به نقل از Ali.N :بروبچه ها از فردا المپیادا شروع میشه.لطفا برای همه ی بچه ها دعا کنید که همه شدیدا به دعا نیاز دارن چون علاوه بر تهران بچه های بعضی شهرستانا هم واقعا خوب بودن رقابت خیلی شدیده.خلاصه همگی دعا کنن.التماس دعا