اخبار کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع behzad93
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اخبار کنکوری!

به نقل از محمّد :
بچه ها این کد منطقه که تو این سایت دریافت سوابق هست یعنی چی؟!
فک کنم هر شهری یه کد منطقه داره یکی ما 2201 هست. تو کارنامت اون بالا که مشخصاتت رو نوشتن اگه نگاه کنی یه قسمتی نوشته منطقه/ناحیه بعد یه کد جلوشه . همون کد منطقه هست . راستی سایتش درست شد من رفتم ، مغایرتی نداشت .

16هم تا 25ام هم که ثبت نام کنکوره

دفترچش هم رو سایت سنجشه ;;)

خبر دست اول بودا! ;D

ثبت نام دانشگاه آزاد هم شروع شد !

لطفا همه ثبت نام کنید و نگید من عمرا دانشگاه آزاد نمیرم و اینها. من کسانی رو دیدم که دانشگاه آزاد عمرا نمیخواستن برن و حتی آزمون دانشگاه آزاد رو هم جدی نگرفتند اما الان سر کلاس های آزاد هستند. رتبه ۸۰۰ ٬ ۱۷۰۰ هم داشتند.

میگماا این دانشگاه ازادا هم درجه بندی دارن ؟اگه اره واسه کدوم شهر بییتره؟؟ :-[
ما که شریـــــــــــــفــــــیــــم واسه بقیه پرسیدم ;D

• لایک
امتیازات: sk1v

اگر میتونی بری شهر دیگه ای مثل تهران یا قزوین ٬ دانشگاه های آزاد این دو شهر بهترین هستند. توی تهران ٬ تهران جنوب سطحش بالاتر از همه‌ست.

این دفترچه آزادو نذاشتن رو سایت؟

تو سایت www.azmoon.org برو تو صفحه یکی از ثبت نام ها. تو ستون کناری نوشته دفترچه. البته چندان لازم نیست. میشه با همون جدول رشته ها ٬ انتخاب رشته کرد.

پاسخ : اخبار کنکور

یه سوال : سهمیه ی بومی هنوز وجود داره؟ واسه تهران و رشته های تجربی. اگه آره چند درصده؟

به نقل از Stewie Griffin :
یه سوال : سهمیه ی بومی هنوز وجود داره؟ واسه تهران و رشته های تجربی. اگه آره چند درصده؟

یک خبر : امشب ساعت 22:45 یاشاید 22:15 برنامه گفتگوی ویژه خبری در مورد کنکور در شبکه 2 بحث می کنه اگر هر سوالی دارید می تونید به سایت باشگاه خبرنگاران جوان برید و مطرح کنید

به نقل از Suffix :
یک خبر : امشب ساعت 22:45 یاشاید 22:15 برنامه گفتگوی ویژه خبری در مورد کنکور در شبکه 2 بحث می کنه اگر هر سوالی دارید می تونید به سایت باشگاه خبرنگاران جوان برید و مطرح کنید

فک کنم وقتش گذشت! پستت رو دیر دیدم :( یکی میشه یه چکیده ای بزاره؟!

به نقل از Stewie Griffin :
فک کنم وقتش گذشت! پستت رو دیر دیدم :( یکی میشه یه چکیده ای بزاره؟!
چیز خاصی نگفت فقط آمار داد.
در مورد سوال ها هم گفت که بجز حذفیات از همه جا سوال میدن حتی پاورقی و بیشتر بدانید ها

• لایک
امتیازات: Z.n

به نقل از a_mat_1995 :
چیز خاصی نگفت فقط آمار داد.
در مورد سوال ها هم گفت که بجز حذفیات از همه جا سوال میدن حتی پاورقی و بیشتر بدانید ها
بابا بی خیال چی چی از پاورقی ها و بیشتر بدانید ها سوال میاد ؟ اونا که اصن جز برنامه درسی نیس که بخواد سوال بیاد. باز این حرف رو کدوم نخبه ای زد تو تلویزیون ؟

آقای توکلی معاون سازمان سنجش
واقعا همین دیگه مونده ک از بیشتر بدانید سوال طرح کنند. #-o

اينابراخودشون يه چيزميگن که بچه هاروبترسونن آخه چيزي که به مادرس نميدن چجوري ميخوان سوال بدن؟
من دوستم ميگفت تومجله خبربايکي مصاحبه کرده بودندميگفت سوالاي کنکورهم سخت داره هم آسون،مث سنجشه!!!
يعني امسال احتمالش هست شيمي سخت شه؟

Back
بالا