پاسخ : اخراج شدن ازکلاس
آقا من رو بیرون کردن فراوون
اولیش سر کلاس فیزیک بود.(سال اول راهنمایی)با دوستم زووووووووووو بازی میکردیم.معلممونم ورقه تصحیح میکر.گفت:ساکت.
منم فک کردم بایکی دیگه ست وکماکان ادامه دادم تا اینکه اومد پس گردنمون رو گرفت انداخت بیرون.
دومی سر کلاس حرفه و فن بود(همون سال):بخاطر درس نخوندن چند نفرو انداخت بیرون
یه بارم سر کلاس فیزیک(همون دبیر ولی سال سوم):درس نخونده بودم مارو انداخت بیرون. [-( معاون گفت چرا درس نخونده بوددی منم گفتم عموم دستشو با چاقو بریده 42 بخیه خورده
![Big Grin :D :D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
رفته بودیم عیادت اون.که از شانس بد من پدرم زنگ بعد اومد مدرسه و دستم رو شد
از سال دوم با دبیر زبان لج افتادم و تقریبا هر جلسه ای که میومد کلاس داد میزدم:اعلی حضرت قدر قدرت صاحب شوکت نزول اجلاس فرمودند.(عین قهوه تلخ چنان داد میزدم که کلاسهای دیگه میخندیدن
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
) و اوشون هم منو مینداخت بیرون
سال اول دبیرستان هم زنگ شیمی وقتی فصل تموم شد داد زدم برا سلامتی خودتون و خونوادتون و لایه ی اوزون صلوات بفرستید.
![Smug :> :>](/forum/styles/yahmas/smiles/smug.gif)
که یدفه دیدم عینکام تو چشم بغل دستیمه(یه سیلی زد که عینکم پرت شد)اونم گفت برو بیرون.منم خیلی شیک عینکم رو برداشتم و رفتم. \
/
بعد سال دوم یه معلم ریاضی داشتیم که من بیشتر از اون بلد بودم.رفته بودم تو فکر که یدفه سرمو بلند کردم گفتم آقا شما تو کنکور ریاضی رو چند زده بودید.(ظاهرا ایشون تو یه سوال گیر کرده بود و من خبر نداشتم)اونم فک کرد مسخره ش میکنم.داد زد گفت برو بیرون.منم خیلی شیک گفتم خو چرا عصبانی میشی بگو منفی زدم دیگه
که خشم آقا محمود دو چندان شد و با لگد انداخت بیرون.
همین امسال هم به دبیر فیزیک گفتم نمیام سر کلاس خودم میخونم اونم گفت حتما باید بیای.اجباری وگرنه اسمتو برا امتحانات نهایی نمیدم مدرسه
![At Wits End ~X( ~X(](/forum/styles/yahmas/smiles/at_wits_end.gif)
منم میرم و میشینم تست میزنم.
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
یه کلمه هم گوش نمیدم
آخرشم کاسه صبرش لبریز شد گفت:چرا گوش نمیدی.اگه میخوای تست بزنی نیا سر کلاس برو خونتون تست رو بزن.
منم خیلی ریلکس وسایلمو جمع کردم گفتم من میخواستم نیام شما خودت به زور گفتی بیا و زدم بیرون
یه بارم کلاس اول دبیرستان تمرینات ریاضی رو ننوشته بودم انداختنم بیرون
.
.
.
خاطرات زیاده یادم نیست متاسفانه اگه یادم اومد بازم میگم