11phantom
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان قم
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
پاسخ : پسرهای امروزی در قالب دخترها
.
.
به نقل از Fateme Rahmati :من به عنوان یه دختر اصلا از پسرایی که ادای دخترارو در میارن خوشم نمیاد!!
و کارایی مثل ابرو برداشتن و.... رو نشانه ی کمبود توجهی اونا میدونم!!
چون این قبیل کارا واقعا زشت و غیر قابل تحملن!!
باور کنین تو زندگی مشترکشونم لطمه میخورن!! من خودم با چشام دیدم ....!!
من منظورم این نبود.مردونگی فقط به این چیزا نیس ولی خدایی...اگ یه پسرو ببینی ک ابروهاش از ابروهای مامانتم نازک تره(نه این ک فقط تمیز شده و مرتب باشه) بعد موهاشم ماشالا انقد بلنده ک از پشت فکر میکنی دختره،کلی انگشتر و دستبند و گردن بند و.... هم به خودش آویزون کرده از دیدنش بدت نمیاد؟نمیگم مردا باید سیبیل خطر بزارن و هیکلشونم گنده باشه ولی خب این کارای افراطی ک حتی در این حد زیادش حتی واس دخترا هم خوب نیس رو نباید انجام بدن انصافا!به نقل از mosquito :دخترادنبال یه مردمیگردن بش تکیه کنن؟
نیاین ازروکتابای دینی و... کپی کنید نیومدیم اینجاعقیدمونُ بکنیم تومغزهم
نتیجه؟
نیاید تکرارکنیدفقط
آها واقعافهمیدم مردچیست مردنبایدابروبرداردزیراتکیه گاه زن هست
شایدفردایکی ازایناَم پیداشد گفت حتی ابروبرداشتن مردچون باعث دوری دیگرزن هامیشودبرای زناشویی خوب است
به نقل از mosquito :همین نشانه ی جفت گیری خروس اصن منوبه فکرفروبرد
مثال خیلی خوبی بود ینی پسرابه خاطرجفت گیری ام که شده بایدبیان مردکنن خودشونو
ببینیدمعیارهای پسربودن نزدن رژواینانیست
این ها صرفا یه سری فرهنگ توی جامعه ماوبالتبع جهان سوم هست جایی که یک چهارچوب ظاهری برای هردوجنس تعریف میشه
ولی غیرازاین به نظرم خدایک چیزی روقراردادبه نام اختیار
ویک چیزی به نام اینکه مردبودن به موی رنگ نکرده وسبیل وابروی برنداشته نیست
به نقل از mosquito :کی گفته جنس زن درآرایش ومورنگ کردن هست؟
وکی گفته جنس مرد درآرایش ومورنگ کردن نیست؟
چهارچوب اجتماع ما وکشورهای جهان سومی یاحتی علاقه مندبه گذشته هست
توی این برهه زمانی ومسلما بیرون اومدن ازش یکم سخته حتی !
همیشه عوض کردن دیدمردم حتی به یدک عقیده ی قدیمی سخت هست
مثل اومدن اسلام حتی !چقدرمخالفت داشت
هرچنداین موضوع فقط یه چهارچوبه وبس
این دوستمون حرف قشنگی میزنه دخترا در نهایت از کسی خوششون میاد که ببینن انقدر طرف قدرت داره که بهش تکیه کنن و این ظاهر ظریف ی جور پارادوکسه تمیزی خوبه ولی ابن که دیگه مدل میدنو بند میندازنو و این حرفا واقن چرتهبه نقل از ..باران.. :خب البته نظر شما قابل احترامه.ولی من خودم از هر کسی پرسیدم این کارارو واس یه پسر مسخره بازی و جلف بئدن دونسته.دخترا تو یه پسر دنبال مردونگی و قوی بودن می گردن تا بتونن بهش تکیه کنن نه این ک یه پسر باشه از خودشون نازتر وظریف تر!
من خودمم چندان از سبیل و هیکل گنده خوشم نمیاد.میگم نباید تو این کارا افراط شه.اگ سبیل برمیدارین یا هر کار دیگ خب سلیقتونه و کسی هم حق نداره بگه چرا؟ ولی این ک ارایش میکنین و موهاتونو یه مدل فجیع درست میکنین خب...به نقل از 11phantom :یه قرن پیش هم میگفتن که ینی شما از مردی که سبیل دراز نداره بدتون نمیاد؟؟
حرف شما چندان فرقی نداره!
این تو هستی که بدت میاد!خیلیا خوششون میاد خ!
بهتره خودمونو به زمان محدود نکنیم!
موافقم! تاپيك بايد جامع تر باشه يكم!به نقل از میعاد :تمام حرفا درس.
اما بهتر بود این تاپیک به دخترایی هم که دارن مث پسرا رفتار میکنن توجه میکرد.این طوری بحث بهتر نتیجه میده.چون به هر حال مرد و زن دو جنس مکملن و دلیل تغییرتوی رفتار هر کددوومو باید تو تغییر دیگری پیدا کرد.
تا یه جایی به ما ربط نداره.وقتی تو سطح جامعه بررسیش کنی میبینی ک اتفاقا به ما هم مربوط میشه.این جامعه جامعه ی همه ی ماس.با وجود این قیافه ها چهره ی جامعمون عوض میشه و طور دیگه ای به نظر میان.به نقل از 11phantom :این نظر اوناس که اینتوری باشن!
به ما ربطی نداره!
گفتی بدجلوه کردن جامعه جامعه ...به نقل از ..باران.. :تا یه جایی به ما ربط نداره.وقتی تو سطح جامعه بررسیش کنی میبینی ک اتفاقا به ما هم مربوط میشه.این جامعه جامعه ی همه ی ماس.با وجود این قیافه ها چهره ی جامعمون عوض میشه و طور دیگه ای به نظر میان.
منم با اینک باید درباره ی دختران پسرنما هم بحث شه موافقم.قبول دارم دخترا هم وقتی تو این چیزا افراط به خرج میدن کارشون موجب بدجلوه کردن جامعه میشه.
دقت کنین:افراط!