- شروع کننده موضوع
..........
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- ریاضی ، کامپیوتر
سلام،
حتما شنیدین که میگن پینگت چنده ؟! یا شایدم برای چک کردن کانکشن اینترنتتون از دستور Ping استفاده کرده باشین! (پشتیبانی های محترم شرکت ها تا زنگ می زنی میگی اینترنتم قطعه، میگن بزن Ping 4.2.2.4 بعد اگه نشد، میگن برو سره خط مودم و اونجا وصل کن !! )
حالا این پینگ چی هست ؟! (مسئله این است )
پینگ یک ابزار برای چک کردن در دسترس بودن کامپیوتر مورد نظر و همچنین ابزاری برای اندازه گیری زمان رفت و برگشت بسته داده ای ! وقتی شما از IP خاصی پینگ میگیرین، یک بسته داده ای تحت پروتوکل ICMP[nb] Internet Control Message Protocol[/nb] به کامپیوتر مقصد ارسال میشه. کامپیوتر مقصد دقیقا همون داده ای که به صورت تصادفی ایجاد شده رو برمی گردونه. به عکس زیر توجه کنید :
مفهوم عکس بالا :
یک چیز دیگه قول میدم آخریش باشه ! این پینگ و من از طریق یک سرور توی آلمان گرفتم، مشاهده بکنید :
حتما شنیدین که میگن پینگت چنده ؟! یا شایدم برای چک کردن کانکشن اینترنتتون از دستور Ping استفاده کرده باشین! (پشتیبانی های محترم شرکت ها تا زنگ می زنی میگی اینترنتم قطعه، میگن بزن Ping 4.2.2.4 بعد اگه نشد، میگن برو سره خط مودم و اونجا وصل کن !! )
حالا این پینگ چی هست ؟! (مسئله این است )
پینگ یک ابزار برای چک کردن در دسترس بودن کامپیوتر مورد نظر و همچنین ابزاری برای اندازه گیری زمان رفت و برگشت بسته داده ای ! وقتی شما از IP خاصی پینگ میگیرین، یک بسته داده ای تحت پروتوکل ICMP[nb] Internet Control Message Protocol[/nb] به کامپیوتر مقصد ارسال میشه. کامپیوتر مقصد دقیقا همون داده ای که به صورت تصادفی ایجاد شده رو برمی گردونه. به عکس زیر توجه کنید :
- یک بسته داده ای با حجم ۶۴ بایت به سرور ۸.۸.۸.۸ از طریق اینترنتم ارسال شده. شما می تونید حجم بسته را به دلخواه تغییر بدین. سرور هم در هر مرحله همون داده رو برای من برگردونده !
- ttl=45 ممکن است بسته داده ای من توسط چند روتر روت بشه، هر دفعه یکی از این مقدار کم میشه ! در صورتی که به صفر برسه ولی بسته به سرور نرسه، روتر به من ارور بر می گردونه : ttl exceeded in transit
- Time = 369ms مدت زمانی که طول کشیده تا بسته به سرور برسه و برگرده ! این عدد هرچی کمتر باشه سرعت باز کردن وب سایت ها و بازی های بیشتر می شه!
یک چیز دیگه قول میدم آخریش باشه ! این پینگ و من از طریق یک سرور توی آلمان گرفتم، مشاهده بکنید :
8.8.8.8 64 byte ping: ttl=55 time=7 ms