• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من که دروغ نمیگم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع elahe s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من که دروغ نمیگم...

من افتادم تو بهترین کلاس ِ دنیا ، عاشق ِ همه همکلاسیامم ، خدا تا پیش دانشگاهی کلاسمو عوض نکنه

به نقل از کوییــ ـ ـن :
من خیلی بدبختم :(( :(( من خیلی داغونم ... من خیلی بد شانسم . ینی اصن شانس ندارم ..اَی خدا :((

امروز رفتم کلاس بندی های ِ جدید دبیرستان ُ ببینم ، می بینم چی ؛ با هر کی تو راهنمایی دعوا کردم ، ازش بدم میومده ؛ یا متنفر بودم ،

یا دوس داشتم بمیره ؛ همه و همه با هم افتادیم تو یه کلاس دریغ از یک نفر ، حتی یک نفر دوست X_X ... اونقد دلم واسه اون چشای ِ

خودم سوخت که صد بار لیست ُ زیر ُ رو کردم واسه پیدا کردن یکی از دوستام ... :-s فقط یکی ..

اَ.... :(( :((

مامان " اِ ...بسه دیگه ، دختر گُنده :-w "

دیروز عجب سیلی اومداااااااا نزدیک ما رو برق خفه کنه ;D ولی ما با زرنگی کشتیمش =)) فهمیدی چی گفتم؟اگه فهمیدی ینی داری دروغ میگی :^o

من به تك تك كادر مديريتي-معاونيتي-معلمي-...با تموم وجود به خاطر تك تك ايده هاي سازندشون عشق ميورزم :x

تیم ملی مون به جام جهانی 2014 خواهد رفت. :^o
=================
دیگر توپولف ها سقوط نمی کنند. :^o
=================
مدرسه ی ما مختلطه با یعنی حلی 2 با فرزانگان 2 مختلطه :^o(کاش این یکی راست بود ;D)

احـ*ـمـ*ـدی نژاد بسکتبالیسته ;D

خانوم معاون امروز اصن اشک منو در نیاورد که ،اصن خیلی خوب ، خیلی عزیز ، گفت کلاستو عوض می کنم عزیز دلم ،چرا زودتر نگفتی که اینقد آزرده خاطر شدی؟!!دیگه نبینم با

حرص بخوری شیطون ;D (اَگ بهت خانوم )

اینجا اصن شبیه حرف بزن با افعال معکوس نشده :-" ;D

-----

من طلا المپیاد دارم... هم کنکور نمیدم دیه هم فرار مغز ها میشم 8-^ ;D

من عاشششششششششششششششششششششق دختر بودنمم. ;D

تابستون من کل کتاب ریاضی رو قورت دادم و بقیه ی درسارو هم حفظ کردم. ;D

من عاششششششششششششششششششششق مدرسم اصن به خصوص دینی و عربی اصن وقتی این درسا رو میخونم دنیا واسم مثل بهشت میشه و هیچی مث این درسا منو شاد نمیکنه. ;D

صبح که پامیشم میرم سر محاسباتم در آزمایشگاه... B-)....تا سا@ 8 بعد پامیشم میرم دانشگاه..(نگاه میکنی؟هاروارد و لاغیر!)...
بعدم که بر گشتم دم خونه پر نامس...پرت میکنیم درون سطل :o ;D
میریم دوباره آزمایشگاه. ;D
آخرهفته میرم تفریح...خودم تنها... ;D
حال میکنیم...
زنگ زدن گفتن بیا نوبلتو بگیر وقت نکردم برم... ;D
اصلام دیگه دنبال کسی که لیاقت داشته باشه دوسش داشته باشم نمیگردم.. ;D
من که دروغ نمیگم...فقط یکم خوابامو میگم ;D

من مطمئنم پيروزي با اين وضعش قهرمان ميشه ;D

من دلم برای رفتن به مدرسه... پرت شدن از کلاس... مشق نوشتن... خر زدن... تقلب لک زده ;;)

Back
بالا