mahsa_77 کاربر فوقفعال ارسالها 111 امتیاز 329 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر Rafsanjan 2011/9/21 #121 پاسخ : من که دروغ نمیگم... الهه اصلا نمیخواد اوغده ترکونی بکنه الان تو یه صفحه 4 پست داده :P
کاربر حذف شده 8031 مهمان 2011/9/21 #122 پاسخ : من که دروغ نمیگم... سایت که خیلی امنیتش بالا یه اصلا امکان هک وجود نداره.
JB کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,447 امتیاز 4,767 نام مرکز سمپاد هاشمینژاد ۲ مشهد دانشگاه شهید بهشتی تهران رشته دانشگاه ریاضی و علوم کامپیوتر 2011/9/21 #123 پاسخ : من که دروغ نمیگم... شعار سمپاد : جانم فدای رهبر
fatima !!!!! کاربر فوقحرفهای ارسالها 711 امتیاز 2,573 2011/9/22 #124 پاسخ : من که دروغ نمیگم... ای بابا ... این همه خاک انجمن خوردیم همش پرید ... نه ابهتی نه چیزی والا ... شدیم یه کاربر ساده با 4 تا ستاره !!!
پاسخ : من که دروغ نمیگم... ای بابا ... این همه خاک انجمن خوردیم همش پرید ... نه ابهتی نه چیزی والا ... شدیم یه کاربر ساده با 4 تا ستاره !!!
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2011/9/23 #125 پاسخ : من که دروغ نمیگم... تا حالا یه جوش اندازه یه پرتقال رو پیشونیتون زده؟روپیشونیه من که نزده
smartgirl کاربر حرفهای ارسالها 480 امتیاز 1,113 نام مرکز سمپاد فرزانگان ری شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1393 مدال المپیاد کامپیوتر (البته ب جایی نرسیدم متاسفانه ... ) دانشگاه خوارزمی، امیرکبیر رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2011/9/23 #126 پاسخ : من که دروغ نمیگم... گفتم خیلی وقته دورغ نگفتم بیام یکی بگم.... من اینقد بچه خوبی ام و نمیام نت... مامانم هم هی تحریمم نمیکنه و منم به زور که میخوایم کم کم خداحافظی کنیم و موقع مدرسه کم میایم و اینا نمیام نت.....
پاسخ : من که دروغ نمیگم... گفتم خیلی وقته دورغ نگفتم بیام یکی بگم.... من اینقد بچه خوبی ام و نمیام نت... مامانم هم هی تحریمم نمیکنه و منم به زور که میخوایم کم کم خداحافظی کنیم و موقع مدرسه کم میایم و اینا نمیام نت.....
.!؟ کاربر فوقحرفهای ارسالها 798 امتیاز 5,566 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر کرمان دانشگاه علم و صنعت رشته دانشگاه معماري 2011/9/23 #127 پاسخ : من که دروغ نمیگم... من تمام تابستونو ميگذرونم به اميد اول مهر من مدرسه ا شرو شه رو مودم نفت ميريزم آتيشش ميزنم نتم نميام من دلم برا حاجي[nb]دبير پرورشي ----> حاجي زاده[/nb] لك زده ... من تمام كسايي كه دوس دارم رو دارم آخريش برا خودم از همه جالب تره...
پاسخ : من که دروغ نمیگم... من تمام تابستونو ميگذرونم به اميد اول مهر من مدرسه ا شرو شه رو مودم نفت ميريزم آتيشش ميزنم نتم نميام من دلم برا حاجي[nb]دبير پرورشي ----> حاجي زاده[/nb] لك زده ... من تمام كسايي كه دوس دارم رو دارم آخريش برا خودم از همه جالب تره...
amirali کاربر حرفهای ارسالها 316 امتیاز 529 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور مدال المپیاد ندارم !!! :دی دانشگاه سبزوتریم دیگه اما نپرس کجاش 2011/9/23 #128 پاسخ : من که دروغ نمیگم... من بسیجیه فعالم ! D;
smartgirl کاربر حرفهای ارسالها 480 امتیاز 1,113 نام مرکز سمپاد فرزانگان ری شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1393 مدال المپیاد کامپیوتر (البته ب جایی نرسیدم متاسفانه ... ) دانشگاه خوارزمی، امیرکبیر رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2011/9/23 #129 پاسخ : من که دروغ نمیگم... به نقل از <mir@li@> : من بسیجیه فعالم ! D; کلیک کنید تا باز شود... ما نیز ،برادر :) .......
پاسخ : من که دروغ نمیگم... به نقل از <mir@li@> : من بسیجیه فعالم ! D; کلیک کنید تا باز شود... ما نیز ،برادر :) .......
black fire کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,440 امتیاز 1,238 نام مرکز سمپاد شهید مدنی شهر رشت-تبریز 2011/9/23 #130 پاسخ : من که دروغ نمیگم... من دروغگو نیستم پس نمی تونم دروغ بگم ، بزارید حداقل یع حقیقتی رو بگم، من می رم MIT
پاسخ : من که دروغ نمیگم... من دروغگو نیستم پس نمی تونم دروغ بگم ، بزارید حداقل یع حقیقتی رو بگم، من می رم MIT
mahshid_f کاربر فوقحرفهای ارسالها 909 امتیاز 5,942 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه روان شناسی 2011/9/23 #131 پاسخ : من که دروغ نمیگم... به نقل از <mir@li@> : من بسیجیه فعالم ! D; کلیک کنید تا باز شود... در ادامه ی این دروغ: من واقعا وقی یادم میفته که دوباره میتونم برم مدرسه و در فعالیت های بسیج دانش آموزی شرکت کنم، اشک در چشمانم حلقه میزنه
پاسخ : من که دروغ نمیگم... به نقل از <mir@li@> : من بسیجیه فعالم ! D; کلیک کنید تا باز شود... در ادامه ی این دروغ: من واقعا وقی یادم میفته که دوباره میتونم برم مدرسه و در فعالیت های بسیج دانش آموزی شرکت کنم، اشک در چشمانم حلقه میزنه
Mohammadreza128 کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,902 امتیاز 14,088 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر بندرعــباس سال فارغ التحصیلی 1392 2011/9/23 #132 پاسخ : من که دروغ نمیگم... اصلا دلم وا3 سمپاديا و نت تنگ نشده بود اصلا يادم نبود كه تو ايان سايت بودم و... (دروغامونم به سمژاديا ربط داره:دي)
پاسخ : من که دروغ نمیگم... اصلا دلم وا3 سمپاديا و نت تنگ نشده بود اصلا يادم نبود كه تو ايان سايت بودم و... (دروغامونم به سمژاديا ربط داره:دي)
.!؟ کاربر فوقحرفهای ارسالها 798 امتیاز 5,566 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر کرمان دانشگاه علم و صنعت رشته دانشگاه معماري 2011/9/23 #133 پاسخ : من که دروغ نمیگم... من 2سال ديگه رتبه 1 كنكور رياضي فيزيكم و اينا بعد ميريم ماه عسل... بعد برا بچه ها از پشت دوربين دست تكون ميدم بعد همينا
پاسخ : من که دروغ نمیگم... من 2سال ديگه رتبه 1 كنكور رياضي فيزيكم و اينا بعد ميريم ماه عسل... بعد برا بچه ها از پشت دوربين دست تكون ميدم بعد همينا
Mohammadreza128 کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,902 امتیاز 14,088 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر بندرعــباس سال فارغ التحصیلی 1392 2011/9/23 #134 پاسخ : من که دروغ نمیگم... دلم برا اسپم تنگ نشده پس اينجا اسپم نميدم
mahshid_f کاربر فوقحرفهای ارسالها 909 امتیاز 5,942 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه روان شناسی 2011/9/23 #135 پاسخ : من که دروغ نمیگم... واقعا خوشحالم که میتونم دوباره بعضیارو تو سایت ببینم
Mohammadreza128 کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,902 امتیاز 14,088 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر بندرعــباس سال فارغ التحصیلی 1392 2011/9/23 #136 پاسخ : من که دروغ نمیگم... منظوره بالايي اصلا با من نيست.
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2011/9/23 #137 پاسخ : من که دروغ نمیگم... من خیلی خوابم میاد آخه عصر تا ساعت 7 خواب نبودم (
Weeping Angel کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,416 امتیاز 4,220 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران 2011/9/23 #138 پاسخ : من که دروغ نمیگم... همه ی ایرانی ها دروغ گو هستن (ساده ازش رد نشید با دقت فک کنید روش) تا حالا دقت کردید این اواخر جماعت چقدر خوب بلدن دروغ های خنده دار بگن.
پاسخ : من که دروغ نمیگم... همه ی ایرانی ها دروغ گو هستن (ساده ازش رد نشید با دقت فک کنید روش) تا حالا دقت کردید این اواخر جماعت چقدر خوب بلدن دروغ های خنده دار بگن.
lindaa کاربر فوقحرفهای ارسالها 573 امتیاز 3,606 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ابرشهرقدیم (نیشابور) 2011/9/23 #139 پاسخ : من که دروغ نمیگم... اصلا وقتیکه این رئیس جمهور گلمون میاد تو تلویزیون من اینجوری میشم شبا تو خواب داد میزنم محمود جون!!! بابام میگه عیبی نداره مرد به این گلی!دوسش داشته باش دخترم!!!
پاسخ : من که دروغ نمیگم... اصلا وقتیکه این رئیس جمهور گلمون میاد تو تلویزیون من اینجوری میشم شبا تو خواب داد میزنم محمود جون!!! بابام میگه عیبی نداره مرد به این گلی!دوسش داشته باش دخترم!!!
mahsa_77 کاربر فوقفعال ارسالها 111 امتیاز 329 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر Rafsanjan 2011/9/24 #140 پاسخ : من که دروغ نمیگم... میدونستین محمود جون از همون اول زیباخفته بوده الان بعد از 5یا4 سال ریئس جمهوری زیبای بیدار شده :-& اصلا نه گریم نه بوتاکس
پاسخ : من که دروغ نمیگم... میدونستین محمود جون از همون اول زیباخفته بوده الان بعد از 5یا4 سال ریئس جمهوری زیبای بیدار شده :-& اصلا نه گریم نه بوتاکس