• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نــــَــــوَدیـــــا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MePeR
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نــــَــــوَدیـــــا

به نقل از مهسا² :
حالا جدا از شوخی از همه ی بچه ها که در برگزاری برنامه مارا یاری نمودند کمال تشکر را دارا هستیم ;)) :-"
ما رو میگه ها ;;)

حتما بفرستی ... سنگ مفت گنجیشگم مفت ..

تشکر از تنها تماس گیرنده با برنامه یادتون نره ;D

خوبه ;;) اگه نشونش بدن ... 8-^
اگه نشونم ندن باز اگه عادل ببینه خوبه
استعداد های ما رو ببینن ذوق کنن ;D :-" :))

اقا ولی از meli تشکر نکنین ;D وسط برنامه من اینجا دارم به سوالات عادل عزیز جواب میدم این از پشت صحته هی میگه بیا اسم فامیل :)) :)) :-"

به نقل از مهسا² :
اقا ولی از meli تشکر نکنین ;D وسط برنامه من اینجا دارم به سوالات عادل عزیز جواب میدم این از پشت صحته هی میگه بیا اسم فامیل :)) :)) :-"
مهسا شخصیت منو زیر سوال نبر...

من از پشت هواتونو داشتم بابام از خواب بیدار نشه...شاتل نت رو قطع نکنه... برقا نره... میوه با ج پیدا کنم :-"

خو سخت بود دیگه :-"

جایزه ی ما چی شد؟ :-w

حالا جدا از شوخی ...

نظری ... پیشنهادی ... انتقادی ... کوفتی ... چیزی ... برای برنامه هایِ بعدی ؟!

بچه ها گفتن اینو ولی واسه تاکید میگم زمانشو دو ساعت بکشین جلو که نهایتا یک تموم شه... دیر وقت سخته واسه بچه ها 8-|

اطلاع رسانیشم بیشتر کنین... مثلا اخبار سایتی چیزی....

برا زمانشم اگه شد نظر سنجی ای چیزی بزارین یا حداقل از یه هفته زودتر زمان دقیق بگین که بچه ها هماهنگ کنن که بتونن بیان ;D

بفرمایید ! بعدا میگن ازادمون نمیزارن ;D اینم از ازادی :-" جنبه ندارین خو ;D
ما که خیالمون راحت بود ، بابامون خواب بود یه 5 ساعتی میشد خوابیده بود دیه خوابش سنگین بود ;)) ،نتمونم که صب وصل کردیم قط نمیشد ، میوه با ج هم جوراب با نمک بود دیگه ;D میخوردی ;D
:-" :-"
در رابطه با جایزه دوستان نیز سوال پرسیده بودند ;D ! تا برنامه ی دوم صبر کنین دیگه ;D :-"

برنامه ی بعد میره تو مهر :-s لطفا زودتر شروع کنین ;D ، میهمانان عزیز رو از قبل اعلام کنین :دی ، زمان برنامه رو زودتر اعلام کنین :دی فلا همینا به ذهنم رسید ;D

اگه از قبل اعلام کنین میشه صدا مونو ضبط کنیم براتون بفرستیم با عکس و اینا فقط یکی باید مسئولیت به عهده بگیره

تیتراژ بسازیم واسش ... نظر نرگسم خیلی خوبه ...

Back
بالا