dehghani
کاربر جدید

- نام مرکز سمپاد
- شهید مدنی تبریز
- شهر
- تبریز
- دانشگاه
- علمی کاربردی
- رشته دانشگاه
- مهندسی IT
پاسخ : با صدمیلیون چیکار می کنی؟
کسی صد میلیون داره برا سرمایه گذاری؟ داری بیا وسط ایده از من کار هم از 2 تامون. 3 ساله میلیونر میشیم جفتمون البته به دلار. همون 3 سال نفری 1 میلیون دلار تضمینه
راستی میدونین الان تو دنیا کسی 720 هزار دالار داشته باشه جزو یه درصد اول ثروتمندای دنیاست که 44 درصد اقتصاد دنیا دستشونه.
البته ببخشید نمی تونم ایدم رو اینجا مطرح کنم. چون 2 سالی میشه روش تمرکز کردم . کلی فسفر حروم شده پاش
فقط این پاسخ رو اینجا مطرح کردم که بدونین با صد میلیون و بلد بودن به قانونای پول در اوردن میتونین راحت تو 3 سال پولتون رو 20 برابرم بکنید. خوب البته اینم بگم براتون که این رشد بالا تا یه بازه ی زمانی خاص و تا یه نقطه ی اوج هستش. وقتی به قله رسید میزان سود هم با وسعت بازار تعدیل میشه.
کسی صد میلیون داره برا سرمایه گذاری؟ داری بیا وسط ایده از من کار هم از 2 تامون. 3 ساله میلیونر میشیم جفتمون البته به دلار. همون 3 سال نفری 1 میلیون دلار تضمینه
راستی میدونین الان تو دنیا کسی 720 هزار دالار داشته باشه جزو یه درصد اول ثروتمندای دنیاست که 44 درصد اقتصاد دنیا دستشونه. البته ببخشید نمی تونم ایدم رو اینجا مطرح کنم. چون 2 سالی میشه روش تمرکز کردم . کلی فسفر حروم شده پاش

فقط این پاسخ رو اینجا مطرح کردم که بدونین با صد میلیون و بلد بودن به قانونای پول در اوردن میتونین راحت تو 3 سال پولتون رو 20 برابرم بکنید. خوب البته اینم بگم براتون که این رشد بالا تا یه بازه ی زمانی خاص و تا یه نقطه ی اوج هستش. وقتی به قله رسید میزان سود هم با وسعت بازار تعدیل میشه.