پاسخ : ﭘﺎﺳﺦ : ﺍﻧﺘﻘﺎﺩﺍﺕ ﻭ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩﻫﺎ
به نقل از White Lord August :
ﻣﺚ ﭘﯿﻮﻧﺪ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﮐﻮﭼﯿﮑﻪ ﺑﻪ ﭘﻠﮏ ﭼﺸﻢ ﻫﺴﺖ،ﺑﯽ ﻓﺎﯾﺪﻩ ،ﺑﯽ ﻣﻮﺭﺩ،ﺑﯽ ﺧﻮﺩ ، ﻣﺴﺨﺮﻩ
ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﭘﺲ ﺩﺭ ﺍﺧﺒﺎﺭ ﺳﺎﯾﺖ ﻧﯿﺰ ﺟﻤﻠﺎﺕ ﺍﻣﯿﺪ ﺑﺨﺶ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ﯾﺎ ﺑﻌﻀﺎ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺍﻣﯿﺪ ﺑﺨﺶ ﺗﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﺭ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﮔﺮﺩﺩ(ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺟﺪﯼ ﺩﺍﺭﻡ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﺪﻡ :ﺩ)
ﮐﻠﺎ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺣﺪﯼ ﻧﻤﯿﺒﯿﻨﻢ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺑﺨﺎﻡ ﺑﺎ ﻣﻮﺟﻮﺩی ﻣﺚ ﻣﺪﯾﺮ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺳﺮ ﮐﻠﻪ ﺑﺰﻧﻢ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﺑﺎ ﻧﻈﺮﺍﺕ ﺭﻭ ﻧﯿﺎﻣﻮﺧﺘﻪ ﻣﺪﯾﺮ ﺷﺪﻩ،
ﺑﺬﺍﺭ ﻋﺎﻏا, ﺭﻭﺯﯼ ﺩﻭﺗﺎ ﺑﺬﺍﺭ :ﺩ
متاسفم.
واقعن کاش یکی باشه منطق بحث کردنو که توهین نکردن به طرف مقابله به تو یاد بده.
تو با این پستات کاری میکنی که آدم با خودش فکر کنه من این قدر خودمو پست نمکینم که ج این حرفا رو بدم.
من که اول این بحث اومدمو خیلی دوستانه نظرمو گفتم یه کرور ادم از جمله همین آقا مدیر(نیما) خراب شدن رو سر من که چرا مذهبی بازی در میاری ؟چرا گیر میدی؟و از این جور حرفا....منم اومدمو از همه عذر خاستم در حالی که لصلن دوس نداشتم.قرارم بود این بحث تموم شه اما مث اینکه بعضیا اصلن ..........برا جو درس کردن.
اما حالا که نیاز به جواب هس همه شدن عمو مهربونه.همه شدن افراد آزاد اندیش.
میدونی مشکل از اونجاس که ما عادت داریم به اونایی بیشتر بها بدیم که کلن مخالفت میکنن.چون فعلن تو این زمونه هر کی ساز مخالف بزنه خیلی روشن فکره.حالا چه برسه به این که در مخالفت با یه مسئله دینی باشه
حالا آنچنان مسئله ایم نبوده.یک دعای کوچک ظهور نه گسترش عقایده نه بی احترامی به بقیه ادیان نه سواستفاده از اختیارات و امکانات.
بهتر بود همون قدر که به نظرات مخالف بها داده میشه و کلی حال میکنین باهاشون از اونایی هم که رضایت داشتن در این مورد میپرسیدن.البته واضحه.فعلن هر کسی بیاد یه کلمه در مورد دین و مسائل اون حرف بزنه میشه خشک مذهبی و هر کسی مخالفت کنه میشه روشن فکر.
من نمیخاستم از همون روز دیگه این بحثو ادامه بدم اما مثل اینه خیلیا دوس دارن ابراز وجود کردنو حالا به هر شکلی.
انتقاد هم اگه هس باید با احترام به طرف مقابل باشه.این طوری شخصیت خودتو هم بالا میبری.
مثلن من در مورد کلیت بحث kinder چیزی نمیگم اما شیوه بیانش خیلی خوب بود حداقل حرفشو درست و بدون حمله به طرف مقابلش زد.