• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقادات و پیشنهادهای گفت و شنود

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lof
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقادات و پیشنهادها

این قانون کپی پیست یک کم مسخره نیست؟

الان شاید لیریکز یک آهنگ یا شعر حافظ یا حرف یک آدم یا یک جمله ناشناس تو نت اصن احساس منو بهتر بیان کنه از خودم خب :|

به نقل از BUG :
این قانون کپی پیست یک کم مسخره نیست؟

الان شاید لیریکز یک آهنگ یا شعر حافظ یا حرف یک آدم یا یک جمله ناشناس تو نت اصن احساس منو بهتر بیان کنه از خودم خب :|
كپى پيست تنها خلاف قوانينه
اگه يه قطعه از آهنگ يا شعرى مرتبط با پستتون باشه و نقل قول بشه اشكالى نداره

به نقل از sRina :
كپى پيست تنها خلاف قوانينه
اگه يه قطعه از آهنگ يا شعرى مرتبط با پستتون باشه و نقل قول بشه اشكالى نداره

منظورم همون کپی پیست تنها بود. من یک خط از یک شعرو مینویسم فقط که حرف دلمه و از خیلی خاطرات روزانه ای که مینویسم به حرف بزن مرتبط تره. چه مشکلی ایجاد میکنه واقعا؟

این مشکلو وارد میکنه که از فردا همه وصف حالشون میشه یه بیت شعر یا شعر یه خواننده ... قابل کنترل نیست...یعنی اگه الان این قانون برداشته شه از فردا بیشتر پستای حرف بزن میشه حرف دل احسان خواجه امیری و محمدرضا شجریان و ساسی مانکن و ریحانا میشه . در توجیه شم حرف شما زده میشه . و اصن حرف بزن از شکل و تشکیلات اصلیش دور میشه پس بهتره همیجوری بمونه....که شعر و آهنگ فقط میتونه در خلال پست باشه نه پست تنها.

به نقل از Mohammadreza128 :
این مشکلو وارد میکنه که از فردا همه وصف حالشون میشه یه بیت شعر یا شعر یه خواننده ... قابل کنترل نیست...یعنی اگه الان این قانون برداشته شه از فردا بیشتر پستای حرف بزن میشه حرف دل احسان خواجه امیری و محمدرضا شجریان و ساسی مانکن و ریحانا میشه . در توجیه شم حرف شما زده میشه . و اصن حرف بزن از شکل و تشکیلات اصلیش دور میشه پس بهتره همیجوری بمونه....که شعر و آهنگ فقط میتونه در خلال پست باشه نه پست تنها.

من یادم نمیاد قبلا این قانون بوده باشه یا اجرا شده باشه. و مشکلی هم نبوده خیلی :-؟
@جواب پایینی: من خودم تنها متن یک شعر یا قرآن و اینارو پست داده بودم کسیم نگفته بود بالا چشم ابروعه :-" الان میگن فقط

به نقل از BUG :
من یادم نمیاد قبلا این قانون بوده باشه یا اجرا شده باشه. و مشکلی هم نبوده خیلی :-؟

چرا

همیشه قانون کپی پیست ممنوع بوده و اینم جز همون محسوب میشده

ویرایش: مدیر اون موقع به وظیفش درست عمل نکرده :دی قانون کپی پیست همیشه بوده

اگه میشه یه تاپیک بحث علمی...گفتمان علمی...سوال علمی....همچین چیزیم باشه....
لازمه....

به نقل از germangirl13 :
اگه میشه یه تاپیک بحث علمی...گفتمان علمی...سوال علمی....همچین چیزیم باشه....
لازمه....

یعنی چی؟ :-/
این چیزایی که شما میگی، تاپیک که هیچی، انجمن جداگانه دارن.
من منظورتون رو نفهمیدم... 8-|

یه سری که به خبرگزاری زدم، محتوای این پست، یجورایی دغدغه زمان مدیریت بود!
همچین موضوعی، همیشه بوده و خب تا حدی طبیعیه!
آپ کردن تاپیک های قدیمی بخصوص تاپیکایی که ظرفیتِ بحث و اظهار نظر زیاد و تنوع درون موضوعی دارن، میتونه خیلی مفید باشه؛ اما همونطور که تو خبر هم اشاره شد، اغلب تاپیک هایی آپ میشن که اظهار نظر شخصیِ هر فردی مد نظر اونهاست، یا بهتر بگم بحث خاصی ُ نمیتونه بدنبال داشته باشه.
اینجور موضوع ها وقتی آپ میشن، یه مدت زمان طولانی تو صفحه ی اول میمونن؛ حالا مدیران هم هرچقدر سعی در پایین بردن اون تاپیک ها داشته باشن معمولا جواب نمیده
اما برعکس، تاپیکای تاحدی مفید و پرظرفیت، وقتی بالا آوُرده میشن در کمتر از یک روز برمیگردن به صفحه ی دوم!

خب حالا اینارو گفتم که درخواستی داشته باشم از کاربرا،
اینکه وقتی یه تاپیک مفید آپ میشه، سر بزنید، وارد بحث بشید و نذارید نزول کنه!
وقتی مثلا مدیر گفت شنود_ یا یه کاربر عادی حتی_ میاد و یکی از همون تاپیکارو آپ میکنه، تا وقتی که پست جدیدی توسط یه کاربر دیگه ارسال نشه، دوباره نمیشه تاپیک توسط اون مدیر آپ بشه، و این میشه که برمیگرده سر جای اول!
پس بیایید تو مضیغه نذاریم شخص آپ کننده را :D

چرا اینجا آدمو زرتی قفلو ح...میکنن؟؟؟؟؟
آخه چرا ؟؟؟؟
چه فیلترینگی داره !!!!

Back
بالا