• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقادات و پیشنهادهای گفت و شنود

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lof
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقادات و پیشنهادها

الان نظرسنجی حرف بزن تکراریه. :-؟
خب چه کاریه هرسه ماه یه بار این سوالو میپرسین؟
خیلی مهمه مثلا؟ :-؟

به نقل از ایلیا :
تصمیم گرفته شد نظر سنجی ها آپدیت بشه،نظر سنجی ها از اول دوباره برگزار میشن،نتیجشون هم توی همون پست قدیمی گذاشته میشه،پست جدیدی ارسال نمیشه برای نتایج!
بعد اون نظر سنجی یارانه و اینا همشون تکراری بودن و برای آپدیت نظر سنجی قدیمی انجام شدن،ضمنا سری قبل ماله سه ماه پیش نبوده!ماله یه سالو نیم دوسال پیش بوده :-"
الان به تاپیک آمار های اجتماعی که رجوع کنین با روند کار آشنا میشین :دی مثلا تا الان سه تا از نظر سنجی ها آپدیت شدن.

• لایک
امتیازات: م.ز

با توجه به طرحتون ( ! ) نظرسنجی آمار روزه‌داری سمپادی رو دوباره اجرا نمی‌کنید؟ :‌‌دی

قصدم این بود که اول معدل سال و بعد روزه داریرو اجرا کنم ولی سایت هی پوکیدو اینا,بعدشم یادم رفت! X_X
+ممنون بابت یاداوریت

• لایک
امتیازات: swz

نه محل خبررسانی نشده، ولی گهگاه اگر لازم باشه از باکس اخبارش استفاده میشه :-" تازشم یکی از مدیران کل هم بهمون ابلاغ کرده بود خیلی وقت پیش که میتونین از باکس اخبار حرف بزن هم استفاده کنین زیاد. حالا من خودم مخالفم ولی گهگاه در صورت نیاز استفاده میکنیم ;D

به نقل از Leonhard Euler :
انتقاد : :-"
آنچنان جو حاکم بر سمپادیا آن طور که انتظار داشتم علمی نیست ! بیشتر به یک محیط سرگرمی تبدیل شده . البته این از دیدگاه من بود .
سمپاديا يا صرفن گفت و شنود مد نظر هست؟

انتقاد : :-"
آنچنان جو حاکم بر سمپادیا آن طور که انتظار داشتم علمی نیست ! بیشتر به یک محیط سرگرمی تبدیل شده . البته این از دیدگاه من بود .
براساسِ بررسی کدوم تاپیکا به این نتیجه رسیدین؟ کُلی تاپیک علمی داریم،بحثای اجتماعی فرهنگی تا دینی و اینا.تاپیکایی مخصوص دروس اختصاصی و یا المپیادا و خیلی چیزمیزِ دیگه.

منظور من سمپادیا بود .
اين مسعله رو انجمن نظرات و پيشنهادات هم ميتونستيد مطرح كنيد ك مربوط ب كل فروم هست.
در حالت كلي خب چرا همچين نظري داريد؟!
انجمن هاي زيادي هستن ك بحث هاي علمي ميشه توش.

دوست عزیز این بحث رو داخل انجمن نظرات پیشنهادات ادامه بده لطفا.

Back
بالا