Niloofar sharafi
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- -
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- ریاضیات و کاربرد ها
پاسخ : انتقادات و پیشنهادها
من عصبانی میشم از اینکه پست هام پاک میشه و منطقی در موردش وجود نداره !
خب من که اون استفاده بد رو نکردم از کپی پیست !
اومدم یه بیت شعر نوشتم !
چرا باید پاک شه ؟
میشه محدودیت گذاشت :
مثلا بگیم مطلب علمی نمیشه کپی پیست کرد .
کپی پیست بیشتر از 10 خطم نمیشه کرد .
با اینکه این دومی بازم به نظرم لزومی نداره .
فک کنید که حالا چه کپی پیست ، چه غیر اون ، مگه یه نفر نمی تونه خودش 700 خط بنویسه و بذاره تو حرف بزن ؟ چه اشکال داره که اینا نوشته های خودش نباشه ، نوشته های یکی دیگه باشه اگه حرفش باشه ؟!
بیایم بگیم چیزایی که انحصارا مرتبط با یه تاپیکای دیگه ای از انجمنند و هیچ ربطی به گفت و شنود ندارن رو این جا ننویسید ! مثلا چی ؟ مثلا یهو بیاد یه معما بذاره ! خب این قطعا ربطی نداره به حرف بزن دیگه ! پس حذف میشه ! ولی یکی میاد یه خط شعر می ذاره ، اصلا یه خطم نه ، 700 خط ! یا میاد یه متن می ذاره که حسشو بیان میکنه ! این انحصار به انجمن ادبی نداره صرفا ، چون می تونه کاربردای دیگه داشته باشه ( مثلا بیان احساس ) ، پس اون پست حذف نمی شه !
من عصبانی میشم از اینکه پست هام پاک میشه و منطقی در موردش وجود نداره !
خب من که اون استفاده بد رو نکردم از کپی پیست !
اومدم یه بیت شعر نوشتم !
چرا باید پاک شه ؟
میشه محدودیت گذاشت :
مثلا بگیم مطلب علمی نمیشه کپی پیست کرد .
کپی پیست بیشتر از 10 خطم نمیشه کرد .
با اینکه این دومی بازم به نظرم لزومی نداره .
فک کنید که حالا چه کپی پیست ، چه غیر اون ، مگه یه نفر نمی تونه خودش 700 خط بنویسه و بذاره تو حرف بزن ؟ چه اشکال داره که اینا نوشته های خودش نباشه ، نوشته های یکی دیگه باشه اگه حرفش باشه ؟!
بیایم بگیم چیزایی که انحصارا مرتبط با یه تاپیکای دیگه ای از انجمنند و هیچ ربطی به گفت و شنود ندارن رو این جا ننویسید ! مثلا چی ؟ مثلا یهو بیاد یه معما بذاره ! خب این قطعا ربطی نداره به حرف بزن دیگه ! پس حذف میشه ! ولی یکی میاد یه خط شعر می ذاره ، اصلا یه خطم نه ، 700 خط ! یا میاد یه متن می ذاره که حسشو بیان میکنه ! این انحصار به انجمن ادبی نداره صرفا ، چون می تونه کاربردای دیگه داشته باشه ( مثلا بیان احساس ) ، پس اون پست حذف نمی شه !