• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دوربین مخفی !!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mra1375
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دوربین مخفی !!

چ ایده های پر خرجی در نظر میگیرین ناسلامتی تورمه !!!!!!!!!
بذارین ی ایده ی کم خرج بدم :فقط شما باید ی دوربین جا سازی کنید تو کلاس
حالا موقع شروع کاره از معلمها و سوتی هایی ک میدن فیلم بگیرین حتی شاید ی صحنه هایی از بچه های کلاس در حال کار های ناخوش آیند هم داشته باشین :)))))
از نظر من این خیلی بهتره:)))
حالا مثلا فرض کنید این فیلم از استاد حسابان ما گرفته شه و برای خودش میل ش :))))تازه میفهمه ما بدبختا چرا انقده سر کلاس میخندیم و دعوا هاش بی دلیله :))))

به نقل از ------- :
چ ایده های پر خرجی در نظر میگیرین ناسلامتی تورمه !!!!!!!!!
بذارین ی ایده ی کم خرج بدم :فقط شما باید ی دوربین جا سازی کنید تو کلاس
حالا موقع شروع کاره از معلمها و سوتی هایی ک میدن فیلم بگیرین حتی شاید ی صحنه هایی از بچه های کلاس در حال کار های ناخوش آیند هم داشته باشین :)))))
از نظر من این خیلی بهتره:)))
حالا مثلا فرض کنید این فیلم از استاد حسابان ما گرفته شه و برای خودش میل ش :))))تازه میفهمه ما بدبختا چرا انقده سر کلاس میخندیم و دعوا هاش بی دلیله :))))

همون ایده های پرخرج بهتره، ناسلامتی خلاقیته!

به یکی بگیم چاق شده یا شکم آورده و اونو تنها تو اتاق ول کنیم جلوی یه آینه !!!!
کارای خیلی قشنگی میکنه!

تو ی چیزی سس میریزیم میزاریم تو آستینه ی نفر، یا مثلا برا طبیعی تر شدنه کار ی نفرو انتخاب میکنیم ک قصد خودکشی داره، بعد میره جولو مردم میگه: فقط میتونی ی جمله بگی ک منو امیدوار کنه، وگرنه خودمو میکشم! بعد طرف این شکلی میشه: :o :-s اگه ترسید زود جمله نگف ک این میزنه خودشو میکشه، اگه ـم تونس ی جمله بگه این میگه خوشم نیومد باز خودشو میکشه ;;) ;D (چاقورو میکنه تو آستینش ک سسه بزنه بیرون) بعد قیافه ی طرف دیدنیست 8-^ ;;)

یه جمع سه چهار نفره تو یه پیاده روی شلوغ وا میستن زل میزنن به آسمون هر جند ثانیه بلارم یکی میگه کو؟! اون یکی میگه اوناها اونجاس(تو آسمون).... بعد هیلی متعجب و اینا
ما نزدیک بازار رضا تو مشهد اینکارو کردیم....
مردم خیلی مشتاقانه جمع میشن اونجا و انقدر شلوغ میشه که همه ی اون سه چهار نفر راحت و بدون سروصدا در میرن و مردم میمونن و یه آسمون آبی!!!!

چند بار در خونه رو میزنم فرار میکنم بعد از پنج دقیقه میگم به یه نفر این جا خونمونه بعد زنگش خرابه من میخوام برم کار دارم بابام گفته وایسم این جا زنگ رو بزنم ولی حال حوصله ندارم تو الان یه بار زنگ بزن فکر کنم که درست شده باشه بعد زنگ رو زد الفرار!!!!!!!!!!

Back
بالا