GLX

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Rubiker
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گوشي هاي ايراني GLX

به نقل از علی ع. :
شما تولید بدنه گوشی رو قدم برداشتن میدونی؟
بدنشم ما تولید نمیکنیم
فقط قطعه شنود داخلشو ما ساختیم

جی ال ایکس یه گوشی ارزون داه بیرون اینه: لاستر که قیمتش حدود 200 تا 220 هست :-مفت :-" مشخصاتشو ببینین گوشیه باهالیه نسبت به قیمت میگن ارزون ترین اندرویدیه بازاره

من که خودم از ایراانی استفاده نکردم ولی شنیدم که خوبن :|

بچه ها گوشی های GLX چه طورن ؟
آخه الان مثلا همین مدل sky اگه اشتباه نکرده باشم قیمتش حدودا 600- 700 هست :-?
دوربینش 5 مگا پیکسل و سیستم عاملش اندروید 4 هست در حالی که گوشی سامسونگ با این قیمت و خصوصیات نمیشه پیدا کرد

دقت کردین glx گوشیاش باد کرده رو دستش داره تبلیغ میکنه خط تولید جدید زده وا3 همین گوشیاش ارزون شده ^-^
لاسترش خیلی میارزه هر ایرادی داشته باشه بازم میارزه 180 تومان

من دیدم چند نفر داشتن، راضی بودن، به خصوص گوشی G4 جی ال ایکس واقعا خوبه، حالا هم ک همه گوشیاش ارزون شده، واقعا به قیمتش خیلی می ارزه

گوشیاش هم خشگله و هم امکاناتش خوبه و هم خیلی قیمتش بصرفه هست . جی 4 رو هم من دست چند نفر دیدم فوق العاده راضی بودن .

به نقل از حجتــ :
گوشیاش هم خشگله و هم امکاناتش خوبه و هم خیلی قیمتش بصرفه هست . جی 4 رو هم من دست چند نفر دیدم فوق العاده راضی بودن .
تازه در صورت خراب شدن امکان تعویض قطعات و خدماتش هم بیشتر از بقیه ی گوشی هاست.

یه مدت کوتا یه گوشی داشت اسپایدر الآن نداره خیلی خوب بود

خیلی عالی هستن

من اولین گوشی مستقلم ، اولین یا دومین گوشی تولیدی جی ای ایکس بود، درسته خیلی امکانات الان رو نداشت ولی برای 6،7 سال پیش خیلی خوب بود ، منم راضی بودم :دی
ولی الان رو نمیدونم ، با توجه به قیمت های جدیدش که حدود 600 . 700 تومنه ، باید کیفیت مناسبی داشته باشه .

مطمئنی ماله 6.7 سال پیش بود :-"
تاجایبی که یادم میاد جی ال ایکس 3.4 ساله راه افتاده اولین گوشیاشم انگار 2690 و 2680 بود با یه باطری اظافه :-" .بابا بزرگم هنوز یه دونه 2690 شو داره :دی

• لایک
امتیازات: :)

به نقل از ایلیا :
تاجایبی که یادم میاد جی ال ایکس 3.4 ساله راه افتاده اولین گوشیاشم انگار 2690 و 2680 بود با یه باطری اظافه :-" .بابا بزرگم هنوز یه دونه 2690 شو داره :دی
آره برای 5-6 سال پیش بود اولین گوشیش هم اون دو باطریه نبود کلی دیگه هم داشت قبلش

به نقل از ایلیا :

من اول راهنمایی بودم دیگه ، ببین میشه چند سال پیش :دی
آره 2690A بود، به عنوان گوشی اولش میشه گفت خوب بود :-"

پاسخ : GLX

الان گوشی خوب زده یعنی از نظر سخت افزاری غنی هست اما الان باید رو زیبایی گوشیاش کار کنه
:: http://glxphone.ir

Back
بالا