پاسخ : مشکلات ِ شما کنکوری ها
* بسیـــــــــار خووب...
الان شدیم مصداق بارز این جمله ای که همیشه تو تیلیویزون

میگن: به پایان امد این دفتر و از اینجور چیزا!
از کودکی آرزو داشتم یه جا این جمله رو بگم! بغض فرو خفته ای بود لامصب!
پارسال تابستون جو مارو گرفته بود شدید! مامان میگفت برو سر کوچه ماست

بخر میگفتم نع!!

[-( درس دارم مثلا" هااااااااا!!
کلا" اولاش پر انرژی بودم شدید! یادمه اون روز که جواب المپیاد اومد و قبول نشدم بعد 2-3 ساعت دپرسی رفتم کتابامو دونه دونه در می آوردم!مثلا از فرداش شروع کنم بخونم!به زور جمعم کردن!
خلاصه اینکه تابستون بهترین دوره مطالعاتی من بود!! بعدش دیگه مدرسه ها وا شد و شیطنت ها آغاز!
*کلاس ما هم که کلا" fun بود! جمعا" 15 نفر بودیم! 4 نفر که ثابت نبودن! 2 نفر هم rotation نبودن! سر جمع سر یه کلاس به زور 8-9 نفر میشدیم! کلا فضای مورد نیاز برای ما به
"متر مربع نمیرسید!هممون تو یه خط بودیم! چیزی حدود 6 متر فضا میخواستیم!
چقد بکس قلم چی و گزینه 2 واسه هم کری میخوندیم! شده بودیم حزب
gozine2 ialism علیه
kanoonialim 
! شاد بودیم!
زنگ زبان هم که شده بود زنگ تحلیل و نقد مسائل سیاسی اجتماعی ادبی تاریخی جغرافیایی دینی سبزی تره بار گوشت ماهی آب نبات دمپایی جارو بیا اینور بازار...
فی الحیث المجموع (

) زندگی کردیم! بسته پیشنهادی 7 رادیکال 3

من به دوستان 92 ای اینه که
اين يكدم عمر را غنيمت شمريم--- فردا كه از اين دير كهن درگذريم--- با هفت هزار سالگان سربسريم
*توضیح در مورد بیت بالا:
یکدم عمر = تشبیه بسیار ضعیف

از دوران کنکور! چون که نه تنها یکدم نیست بیلکه یک دم و بازدم هم نیست :)!بلکه عمریست که آن را کرانه نیست!جز آنکه جان بسپارند چاره نیست!!

فردا = استعاره از دوران شاد زیستن پس از کنکور
هفت هزار سالگان = هم استعاره ای بسیار زیباست!!! هفت هزار سالگان منظور دانش جویان سال های بالاتر است که احتمالا منظور شاعر دانش جویان سال 7ام رشته پزشکی میباشد!

که قراره عمری سرکوفت بزنن!
(بر هر سمپادی عاقل و بالغ

طبعا" واضح است که مطالب بالا طنزی سخیف از طنازی سخیف تر است! :-[
چون کنکور به معنای واقعی صرف مصدر
زندگی کردن در ابواب 14گانه است!)
**کلا" شاد زندگی کنید! مطمئن باشید این ماراتن کنکور نیاز به اونقدر انرژی داره که جز با تفریح در حد نیاز

بدست نمیاد! تابستون رو خووب بخونید! ولی در حد توانتون!
نرید اونقدر بترکونین که اول مهر موتورتون بسوزه!! :P
*شاد باشید... :)