دانشگاه هایی که شرایطشون خاصه..

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام
پاسخ : دانشگاه هایی که شرایطشون خاص..

به نقل از farmi1r :
#S-: الآن برم بگردم؟؟
خب وقتی من اون موقع دیدم نوشته شرایط خاص شما باز میای میگی کدوم صفحه؟!
یک هفته صبر کن نتایج میاد اینقدر حرص نزن خب! :-s

• شروع کننده موضوع

nastaran1r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
East Azerbaidjan
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از Ali pasha :
#S-: الآن برم بگردم؟؟
خب وقتی من اون موقع دیدم نوشته شرایط خاص شما باز میای میگی کدوم صفحه؟!
یک هفته صبر کن نتایج میاد اینقدر حرص نزن خب! :-s
من اینو فقط پیدا کردم: :D
دانشگاه صنعتي مالك اشتر وابسته به وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح:
محل تحصيل پذيرفته شدگان شاهين شهر اصفهان مي باشد. ضمناً شرايط و ضوابط عمومي و اختصاصي دانشگاه در دفترچه راهنماي شركت در آزمون سراسري سال 1390 كه
هنگام توزيع كارت اينترنتي ورود به جلسه، در سايت اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور درج شده بود. نشاني اينترنتی:
www.mut.ac.ir

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

توی انتخاب رشته اگر رشته نیمه متمرکز ( همین دانشگاه های خاص) رو انتخاب کنید اگر این انتخاب قبل از انتخاب قبول شده عادیتون باشه برای توی نیمه متمرکز گزینش میشین. اگر رشته ای قبل از نیمه متمرکز توی لیست انتخاب رشته قبول شده باشین دیگه برای نیمه متمرکز گزینش نمیشین.

کارش اینجوریه که شما یک رشته عادی تو دانشگاه قبول میشین میرین بعد طی مراحلی مثل مصاحبه و معاینه بدنی و ... توی رشته نیمه متمرکز گزینش میشین و اگر پذیرفته بشین انتقالی میدن بهتون که از دانشگاه عادی برین اونجا.

khormaloooooo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
الزهرا
رشته دانشگاه
بيوتكنولوژي - معارف اسلامی

به نقل از محمّد :
توی انتخاب رشته اگر رشته نیمه متمرکز ( همین دانشگاه های خاص) رو انتخاب کنید اگر این انتخاب قبل از انتخاب قبول شده عادیتون باشه برای توی نیمه متمرکز گزینش میشین. اگر رشته ای قبل از نیمه متمرکز توی لیست انتخاب رشته قبول شده باشین دیگه برای نیمه متمرکز گزینش نمیشین.

کارش اینجوریه که شما یک رشته عادی تو دانشگاه قبول میشین میرین بعد طی مراحلی مثل مصاحبه و معاینه بدنی و ... توی رشته نیمه متمرکز گزینش میشین و اگر پذیرفته بشین انتقالی میدن بهتون که از دانشگاه عادی برین اونجا.
نه ! اين دانشگاهايي كه ايشون مي گن با نيمه متمركزي كه شما مي گين فرق دارن!!

دقيقا من امسال همين شاهدو زده بودم و سه روز پيشم رفتم مصاحبه كاملا اطلاع دار شدم!! :D
اين دانشگاه ها فقط چند تا هستن تو كل كشور (همينايي كه تو سنجش اسمشونو نوشتنو بالا هم نوشته بودين)
هيچ فرقي نداره نحوه ي گزينشش با دانشگاه هاي ديگه!
فقط اينا ميان از تمام كسايي كه از اين دانشگاه ها هم انتخاب رشته كردن از بهترين رتبه ها شروع مي كنن و 4 برابر ظرفيتي كه قراره پذيرش كننو بهشون اعلام مي كنن كه براي مصاحبه برن دانشگاه
حالا اگه ما تو اين گزينشي كه خود دانشگاه برگزار مي كنه قبول شيم كه هيچ! اولين اولويتي كه رتبمون مي رسه رو قبول مي شيم چه قبل اين انتخابمون باشه و چه بعد يا حتي همين انتخابمون
اما اگه رد شيم و صلاحيت ورود به اين دانشگاه ها رو نداشتيم فقط اين انتخاب هايي كه از اين دانشگاه داشتيمو از ليست اولويت بندي هامون به كل حذف مي كنن!

• شروع کننده موضوع

nastaran1r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
East Azerbaidjan
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از khormaloooooo :
نه ! اين دانشگاهايي كه ايشون مي گن با نيمه متمركزي كه شما مي گين فرق دارن!!

دقيقا من امسال همين شاهدو زده بودم و سه روز پيشم رفتم مصاحبه كاملا اطلاع دار شدم!! :D
اين دانشگاه ها فقط چند تا هستن تو كل كشور (همينايي كه تو سنجش اسمشونو نوشتنو بالا هم نوشته بودين)
هيچ فرقي نداره نحوه ي گزينشش با دانشگاه هاي ديگه!
فقط اينا ميان از تمام كسايي كه از اين دانشگاه ها هم انتخاب رشته كردن از بهترين رتبه ها شروع مي كنن و 4 برابر ظرفيتي كه قراره پذيرش كننو بهشون اعلام مي كنن كه براي مصاحبه برن دانشگاه
حالا اگه ما تو اين گزينشي كه خود دانشگاه برگزار مي كنه قبول شيم كه هيچ! اولين اولويتي كه رتبمون مي رسه رو قبول مي شيم چه قبل اين انتخابمون باشه و چه بعد يا حتي همين انتخابمون
اما اگه رد شيم و صلاحيت ورود به اين دانشگاه ها رو نداشتيم فقط اين انتخاب هايي كه از اين دانشگاه داشتيمو از ليست اولويت بندي هامون به كل حذف مي كنن!

سوال منو جواب بدین :D

به نقل از farmi1r :
من سوالم به صورت دقیق اینه که اگه فرض کنیم یکی 40 تا اتتخاب داشته بعدش 1تا35دانشگاههای دیگه ای زده_ که حتمن رتبش به اونا میرسه و از بالاییا قبوله _حالا اگه این برا اطمینان ته ته این دانشگاهو بزنه اینا بازم برا مصاحبه این فردو صدا میکنن!!؟ :-?

اگه صدا میکنن پس یعنی به بالاییا توجهی نمیکنن !
اگه صدا نمیکنن چی؟
اصلن یعنی چی؟

khormaloooooo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
الزهرا
رشته دانشگاه

خب همينو گفتنم كه!! :D
به اين ربطي نداره كه دانشگاه شاهدت مثلا انتخاب چندمت باشه! اگه اولين انتخاب يا اخرينت باشه هيچ فرقي نمي كنه به حال اونا!
تمام ادم هايي كه چه 10 تا رشته از شاهد زدن چه يه دونه از بين همشون به اندازه ي چهار برابر ظرفيت گنجايشش اونايي كه رتبه هاي خوب آوردنو اعلام مي كنن واسه مصاحبه (اين رتبه خوب نمي دونم در چه حديه دقيقا ولي مي گن تا 10000 هم بوده انگار)
هيچ ربطي نداره كه از قبليا بتوني قبول شي يا نه!
صدا نكنن هم يعني احتمالا يا رتبت خيلي داغون بوده(از 10000 حداقل بالا تر) يا همون صلاحيت هاي اوليه رو هم حتي نداشتي (در حد خيلي فجيعي سابقه و اينا فك كنم كه خيلي تابلو باشه مشكلي كه داري!)

تونستم الان جواب بدم؟!

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
ازاد:-""
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

اقا منم یه سوال دارم!
یکی از معلمامون گفتن که:
اگه بخوای بری رشته ی شیمی باید رشتت تجربی باشه چون بیشتر دانشگاه هایی که شیمی می گیرن،شرطشون اینه که فقط رشتت تجربی باشه!

• شروع کننده موضوع

nastaran1r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
East Azerbaidjan
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از close :
اقا منم یه سوال دارم!
یکی از معلمامون گفتن که:
اگه بخوای بری رشته ی شیمی باید رشتت تجربی باشه چون بیشتر دانشگاه هایی که شیمی می گیرن،شرطشون اینه که فقط رشتت تجربی باشه!

اتفاقن شیمی ریاضیا خیلی قوی تر از شیمی تجربیاست .مهندسی و شیمی خالی داره ریاضی تجربی فقط شیمی خالیه .close فک نکنم سوالت جاش اینجا باشه :D

• شروع کننده موضوع

nastaran1r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
East Azerbaidjan
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از khormaloooooo :
هيچ ربطي نداره كه از قبليا بتوني قبول شي يا نه!

حالا اگه اینا 500 نفر مثلن انتخاب کردن اگه از بین اینا 200 نفر از رشته قبل قبول شن اونموقع چی میشه؟ :D

khormaloooooo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
الزهرا
رشته دانشگاه

به نقل از farmi1r :
حالا اگه اینا 500 نفر مثلن انتخاب کردن اگه از بین اینا 200 نفر از رشته قبل قبول شن اونموقع چی میشه؟ :D
اونايي كه تو مصاحبه قبول مي شن تعدادشون خيلي بيشتر از تعداديه كه قطعا اونجا قبول مي شن!
مثلا از بين 2000 نفري كه مي رن واسه مصاحبه 1000 نفرشون از آزمون صلاحيت قبول مي شن!
ولي فقط اخرش 200 نفر قطعي اونجا قبول مي شن كه برن درس بخونن

negine-raz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
شیمی

این دانشگاه ها نیمه متمرکز نیست , متمرکز هستن , حتی یکی از دوستان زنگ زده بود سازمان سنجش , بهش گفته بودن که این دانشگاه ها(مثل ِ شاهد) رو اگه بزنی و قبول نشی , دیگه بقیه ی رشته هاتو توجهی نمیکنن ... چون اونا نمیتونن 2 بار برگه ی انتخاب رشته رو بازرسی کنن که ,چون اولا یه نوع متمرکزه , دوما تازه اگه اون فرد راست هم نگفته باشه , و سازمان سنجش بیاد رشته های دیگه اونها رو هم بخونن بعد از اینکه نتایج ِ نهایی ِ شاهد اومده باشه , شانس ِ قبولیشون تو اونا میاد پایین , چون بالاخره یه بار تمامی بچه های دیگه انتخاب رشته شدن ..میفهمین ؟؟؟؟
ولی این رشته های خاص نیمه متمرکز نیست و مثله اونها نیست که بیان اول توی یه رشته قبول شی , بعد بری انتقالی بگیری واسشون ...

• شروع کننده موضوع

nastaran1r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
East Azerbaidjan
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از نـِــگـیــنــــِ - راز :
این دانشگاه ها نیمه متمرکز نیست , متمرکز هستن , حتی یکی از دوستان زنگ زده بود سازمان سنجش , بهش گفته بودن که این دانشگاه ها(مثل ِ شاهد) رو اگه بزنی و قبول نشی , دیگه بقیه ی رشته هاتو توجهی نمیکنن ... چون اونا نمیتونن 2 بار برگه ی انتخاب رشته رو بازرسی کنن که ,چون اولا یه نوع متمرکزه , دوما تازه اگه اون فرد راست هم نگفته باشه , و سازمان سنجش بیاد رشته های دیگه اونها رو هم بخونن بعد از اینکه نتایج ِ نهایی ِ شاهد اومده باشه , شانس ِ قبولیشون تو اونا میاد پایین , چون بالاخره یه بار تمامی بچه های دیگه انتخاب رشته شدن ..میفهمین ؟؟؟؟
ولی این رشته های خاص نیمه متمرکز نیست و مثله اونها نیست که بیان اول توی یه رشته قبول شی , بعد بری انتقالی بگیری واسشون ...

درسته نیمه متمرکز نیست.
نه بابا اون موقع که عدالت برقرار نمیشه!

khormaloooooo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
90
دانشگاه
الزهرا
رشته دانشگاه

به نقل از نـِــگـیــنــــِ - راز :
نه اين طوري نيست!! من از كلي ادم پرسيدم و زدم و رفتم مصاحبه اونجا هم كاملا توضيح دادن!
هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه واسه قبول شدن از رشته هاي ديگه!
دقيقا ميان از روي اولويت هايي كه زديم هر كدونمو رتبمون رسيد قبول مي شيم
شاهدم عين بقيه مقايسه مي كنن!
با اون مصاحبه فقط مي خوان اونايي كه صلاحيت رو ندارن در جا انتخاباي شاهدشونو از ليست حذف كنن فقط همين!!

بالا