dr.eniac
لنگر انداخته

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- دانشگاه
- علومپزشکی مازندران
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : تبلت
فلایر ؟
ببین اگه به خاطر یه قلم داری میگه شاخه خب همه تبلتا واسشون قلم هست تو بازار ، از 5 تومن شروع میشه برو تا جائی که جا داری ...
اگه یه تبلت فقط استفادش همینه که میشه یه کتابخوان گرفت چون ابزار تخصصیه خیلی مفیدتر هم هست ...
پردازنده واسه چیه ؟
نه نه ، شما بزا تگرا 3 بیاد بر سی پی یو 4 هسته ای استفاده کن دو هسته کمه ،
عزیز من ، اگه فلایر تونست ویدئو فول اچ دی پخش کنه ، تونست بازی های با متور Unreal 3D رو خوب اجرا کنه میشد دربارش حرف زد ، اما وقتی دوتا از بهترین استفاده های یک تبلتو که بازی های خوب و لذت تماشای فیلمه ازت میگیره بازم روش تاکید داری ؟
قیمتش هم که خدا خیرشون بده ...
تبلت بهتر از آیپد به نظر تو چیه ؟ با دلیل منطقی لطفن
به نقل از SiXaXiS :شما همین تبلت HTC رو ببین ( HTC Flyer )
هرجا که لازم بود نکته بنویسی مداد مخصوص رو میاری توش مینویسی یا زیر نکات مهم خط می کشی !
پردازنده هم برای وقتی به کار میره که طرف برنامه نوسی و گرافیک و از اینا مثل من باشه
فلایر ؟

ببین اگه به خاطر یه قلم داری میگه شاخه خب همه تبلتا واسشون قلم هست تو بازار ، از 5 تومن شروع میشه برو تا جائی که جا داری ...
اگه یه تبلت فقط استفادش همینه که میشه یه کتابخوان گرفت چون ابزار تخصصیه خیلی مفیدتر هم هست ...
پردازنده واسه چیه ؟

نه نه ، شما بزا تگرا 3 بیاد بر سی پی یو 4 هسته ای استفاده کن دو هسته کمه ،
عزیز من ، اگه فلایر تونست ویدئو فول اچ دی پخش کنه ، تونست بازی های با متور Unreal 3D رو خوب اجرا کنه میشد دربارش حرف زد ، اما وقتی دوتا از بهترین استفاده های یک تبلتو که بازی های خوب و لذت تماشای فیلمه ازت میگیره بازم روش تاکید داری ؟
قیمتش هم که خدا خیرشون بده ...
تبلت بهتر از آیپد به نظر تو چیه ؟ با دلیل منطقی لطفن