به نقل از ẂḝṟϵщѺĿƑ :نکته بسیار ناامید کننده درباره AC III اینه که احتمالا نسخه Xbox360 و Ps3 برای آبان حاضره ولی از قرار معلوم نسخه PC ـش تا قبل اسفند نمیاد :-ss
به نقل از BUG :کلا نکته ناامید کننده درباره AC3 اینه که داره میاد
حسن کجایی که ببینی چه بلایی دران سر حشاشیات میارنبه نقل از jamesII :اساسینها کلا از زمان راشد الدین سنان تا زمان حاضر وجود دارند و فعالیت دارند اگه شکی به این موضوع دارین مستنداتشم هست
نه مطالعات ندارمبه نقل از jamesII :كلا مطالعات نداشتي شما نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من برم با يه سري مستندات برگردم ...........................
به نقل از Conner :پسر تو کلا با AC ها مشکل داری ؟
یه سن زیادی داریم ما اقاعبه نقل از The Lich King :به نام خدا
یادم نبود که تو انقلاب آمریکا هم شرکت داشتی شما
یه نکته دیگه هم هست. و خدا فانتزی را آفرید...
به نقل از BUG :یِس. اگزکتلی. اسسین کرید کشش یک نسخه رو داشت با این گیم پلی. گیم پلیی که رایت کلیک موس + اسپیس (برای پی سی) رو نگه دار و را برو. از تمام در و دیوار سر راهت میره بالا.
کاملا تکراری شد برای نسخه های بعد. همه هم هم عقیده ان با من که کاملا افت کرد هر سری اسسین. یک سری به خاطر داستانش جذبش شدن. که این سری داستانشم داستانی تخیلی هستش.
مشکل دارم باش همونطور که با کال آو دیوتی مشکل دارم
به نقل از Pдгзд :ببین !
بعضی گیم پلی ها تکراری نمیشن !
یه ذره داستان رو دست کاری میکنن و کاملاً جالب میشه !
مثلاً من تا اسسین ده میتونم راحت بدون تکراری شدن بازی کنم !
ولی به طور کلی کارخونه باید از شماره بعدی ( که در واقع میشه شماره 6 ) باید یه سری تغییر تو گیم پلی بده .
یه کم آنالوگ ترش کنه !
الانم به فکرم رسید که ...
اسسین واسه کینکت !
چه شود ! اگر بشود !
اگه این طوره Max Payne هم تکراری بود ینی هی Cover بگیر ؛ BT کن و بعد بکشبه نقل از BUG :یِس. اگزکتلی. اسسین کرید کشش یک نسخه رو داشت با این گیم پلی. گیم پلیی که رایت کلیک موس + اسپیس (برای پی سی) رو نگه دار و را برو. از تمام در و دیوار سر راهت میره بالا.
کاملا تکراری شد برای نسخه های بعد. همه هم هم عقیده ان با من که کاملا افت کرد هر سری اسسین. یک سری به خاطر داستانش جذبش شدن. که این سری داستانشم داستانی تخیلی هستش.
مشکل دارم باش همونطور که با کال آو دیوتی مشکل دارم
اونوجوری باشه که من زیر خاکی ام دیگهبه نقل از fireball II :یه سن زیادی داریم ما اقاع
تاثیرات فانتزی رو نيگا کن این پسره ديه اومده ميگه وجود دارن منورم تو نيستيعا این جیمز دو رو ميگم
اساسين ها فقط دوره حسن صباح بودن اوردنشون ب دوران ديه کار کاملا غلطی بود ک لااقل. انتظار داشتم فرهنگ واقعی
اساسين ها رو نشون بدن ک بخاطر هدف خودشونو مقطؤع النسل میکردن حتی نه این امثال اتزيو ک ... :د
کرک؟به نقل از Amir - Eblis :حضّار، این رولیشن یه یوزر پس میخواد برا ساختن اکانت و این حرفا اولش، اون چیه؟ من چه غلطی کنم وارد بازی شم؟