جنگ های صلیبی

استامینوفن

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
زنده یاد بهشتی
شهر
سنندج
مدال المپیاد
نوچ
دانشگاه
صنعتی بی شرف
رشته دانشگاه
مدیریت بازرگانی قرص و شربت
پاسخ : در مورد جنگ های صلیبی چه می دانید؟

شاید تو جنگ های صلیبی اروپاییان ظاهرا شکست خوردند.. ولی در اصل مسلمونا بودن که شکست خوردن...
بعد از جنگ های صلیبی اروپا دوباره متولد شد... و مسلمونا ها رسیدن به دوره ی اختلافات مذهبی..چیزی که قبل از جنگ های صلیبی اروپاییان دامن گیرش بودن...الان
مسلمون ها و کشورای عربی دارن رنسانس رو طی میکنن و تازه دارن به چند صد سال یش اروپا میرسن...!

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

يعنـي شـما مي گيـد علت ِ پيشـرفت ِ اروپايي ها جنگ هاي صليبي بود ؟ ( يا بر عكس ، علت‌ ِ پسرفت ِمسلونا جنگ صليبي بود ؟ )
من فكر مي كنم جنگ ِ صليبي خيلي آسيب ها به اروپا زد ! بيش از صد سال جنگ بود ... :rolleyes:

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

اندلس رو بعد از پایان جنگ های صلیبی فتحش کردن
اونم به خاطر این که بگن حالا که از جنگ های صلیبی چیزی نگرفتیم بیایم اندلس رو بگیریم
که موفق هم میشن
من یه چیزی در مورد جنگ های صلیبی اضافه کنم:
در بین این جنگ ها چون همه خیلی مشتاق بودن برن یه آدم شیادی که نمیدونم اسمش چی بوده یه عده از بچه ها رو برمیداره با خودش میبره به اسم این که توی جنگ ها شرکت بکنن ولی در اصل میبردشون یه جزیره ای ازشون بیگاری میکشه
منبع: کتاب تاریخ تمدن جهان برای نوجوانان (محمود حکیمی)

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از نسترنگار :
اندلس رو بعد از پایان جنگ های صلیبی فتحش کردن
اونم به خاطر این که بگن حالا که از جنگ های صلیبی چیزی نگرفتیم بیایم اندلس رو بگیریم
که موفق هم میشن
بعله توي ِ تاريخ ِ سوم كه شما مي خونين همين ُ ميگـن ؛ امـا من جاهاي ِ ديگه چيزاي ِ ديگه هم شنيدم .
:-??

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

یعنی چیزی برخلاف این؟
الان خانوم طباطبایی معلم ماست و امکان نداره اشتباه بگه
محود حکیمی هم هست که الته دقیقا نمیدونم چی گفته

ساينا : ببين معلم ِ منم خ.طباطبايي بود خيلي هم خوب ؛ اما جاهايي خوندم كه وسط ِ جنگاي ِ صليبي بوده ! خودمم نميدونم !‌

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

1) دلیل اینکه اسم این جنگها جنگهای صلیبیه اینه که مسیحیان با خودشون صلیب های بزرگ حمل میکردن!
2) اوایل این جنگها فقط قوای مسلمان اون اطراف بودن با مسیحیان ساکن اطراف اورشلیم و شروع اصلی جنگ این بود مسلمونا مسیحیا رو از اورشلیم بیرون می دازن و نماینده پاپ از واتیکان میره به سمت شمال غرب اروپا که تو اون زمان انگلیس با فرانسه در حال جنگ بودن و نماینده پاپ سخنرانیه بزرگی وسط جنگ میکنه(الان اسمش یادم نیست ولی اگه بخواید میتونم براتون پیدا کنم) و انگلیس یه رهبری ریچارد 2 و فرانسه به رهبری فیلیپ 3(البته اینو مطمئن نیستم) شروع به حرکت می کنن بقیه دلل اروپایی (البته نه همشون) به تبع اینا میان خاورمیانه بعد مسیحیا اورشلیمو میگیرن و یه قتل عام فجیع رو انجام میدن! بعدش خلیفه اعراب فتوای جنگ میده که صلاح الدین ایوبی (که طبق تاریخ یه کرد بوده ولی جزو اشراف و بزرگان مصر بوده حالا نمی دونم چطوری) حمله می کنن و خیلی طول می کشه که اورشلیمو بگیرن! یه چیزه جالبم اینکه صلاح الدینم می خواست انتقام بگیره و اورشلیم قتل عام کنه ولی برادرش میرانشاه که چون تو زندان اورشلیم بوده (واسه جاسوسی و هیچکس نمیدونسته که اونه) عاشق دختر ریچارد شده بود باعث شد این اتفلق نیفته! اگه بازم سوال داشتین میتونین بگین بازم اطلاعات دارم :D

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

اگه با منبع حرف بزنیم خیلی بهتر میشه ها

• لایک
امتیازات: sayna

matin320

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید باهنر
رشته دانشگاه
دامپزشک / سیاست
خیلی وقته....
ینی تقریبا از سال دوم سوم ابتدایی علاقه مند به دوران صلیبی شدم.(منظورم شرح جنگشه)
ولی متاسفانه تا همین الآن هیچ کتابی در این باره پیدا نکردم.
دوس داشتم اگه میشه توی این تاپیک یکم بحث در موردش بشه و کسایی که اطلاعات یا منبعی در این مورد دارن اونو به اشتراک بذارن.
:)

48060457460652572505.jpg

بالا