مشاوره المپیاد ریاضی

kiano_rivs

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شيخ انصاري دزفول
من سال دوم دبيرستان مركز سمپاد دزفول هستم . مرحله اول رو قبول شدم . ولي هيچي هيچي نخوندم و ميخوام از صفر شروع كنم . براي مرحله دوم چي بخونم ؟ با توجه به اينكه وقت زيادي هم نمونده تا مرحله دوم .

نمی خوام ناامیدتون کنم ولی تا اون جایی که من میدونم احتمال قبولی شما 10 درصد هم نیست. مرحله اول قبول شدن خیلی آسون تره. مرحله اول از مدرسه ما هرکس امتحان داده بود قبول شده بود. اما مرحله دوم فرق می کنه. نیاز به مطالعه قبلی داره. بچه های المپیادی ما کاری به مرحله اول ندارن. از خیلی وقت پیش واسه مرحله دوم و حتی واسه دوره می خونند.

من واسه شروع كتاب محافل رياضي (تجربه ي روس ها) از انتشارات فاطمي رو پيشنهاد مي كنم... مطالب رو به صورت ساده و زيبايي توضيح داده.

آقاي مطهري بدفرم نااميدشون كردي! يه امتياز منفي!

منم با sunshine موافقم تازه ایشون سال دوم هستن و اگه واقعآ هدفشون المپیاد باشه یک سال وقت دارن. =D> کتاب ترکیبیات عباس ثروتی و تئوری اعداد و هندسه مسطحه انتشارات خوشخوان رو پیشنهاد می کنم. :-\

آقا اونایی که المپیاد قبولیدن بیان یه 2-3 تا کتاب خفن تریپ بگن ما بشینیم بخونیم !

من سوم راهنماییم!شاید یکم زود باشه اما معلم ریاضیمون پیشنهاد کرده از الان شروع کنیم به خوندن!کسی اگه منبعی میشناسه که واسه المپیاد در شروع خوبه لطفا بگه!

من سوم راهنماییم!شاید یکم زود باشه اما معلم ریاضیمون پیشنهاد کرده از الان شروع کنیم به خوندن!کسی اگه منبعی میشناسه که واسه المپیاد در شروع خوبه لطفا بگه!
برای شروع، فکر کنم کتاب ریاضیات انتخاب (یا چگونه بدون شمارش بشماریم) نوشته ی ایوان نیون خوب باشه :)

من از سال اول راهنمایی کلاس پزوهشی هامو املمپیاد برداشتم و الان هم سوم ام
محافل ریاضی انتشارات فاطمی
المپیاد های لنینگراد
کتاب های خوبی ان

واسه هندسه: باز آموزی و بازشناخت هندسه

به نقل از rojin :
می تونی الفبای المپیاد ریاضی رو بخونی خیلی خوبه

به نقل از rojin :
کتاب های زرد انشارات فاطمی خلی کمک می کنه ولی بهتره یکی باشه بهت توضیح بده

من سال اول هستم
میخوام واسه المپیادای سال دیگه خودم رو آماده کنم . الان .. تابستون..تا وقت هست
هر المپیادی که واردید دو تا کتاب معرفی کنید ببینم آخرش ما باید چی بخونیم :-(

شما بهتره یه کم ذهنتو پرورش بدی با حل معماهای ریاضی
فکر میکنم کتاب "سرگرمی های ریاضی" انتشارات مدرسه کتاب خوبی باشه.
بیا تو کتاب های معمایی تو بخش معما و هوش

من المپیادی نیستم
سال اولم
اما خودم واسه شروع کتاب الفبای المپیاد ریاضی و کتابای زرد انتشارات فاطمی رو می خونم

میشه چند تا کتاب معرفی کنین من دوم راهنماییم :-w
اسم مدرسمو اشتباهی تایپیدم بچه ها nemoone dolati e kosarمی رم :-[ لطفا کتاب معرفی کنین ;D

من الان تو دوره ی راهنمایی هستم و می خوام یه کتابی بخونم که هوش ریاضیم ببره بالا مساله های المپیادی :-? :D

برو بکس نا امید نشین. مطمئن باشین اگه از درستون بزنین، میتونید.
آقای مدیر خاک امجمن خورده درسته تو بهترین مدرسه درس می خونی ولی مطمئن باش ما هم اگه اون امکاناتو داشتیم الان از تو پایین تر نبودیم
__________________________________________________________________________________________________________
دوش به قلم گفتم نام حبیبم بنویس رگ جان پاره کردو نوشت ز خون ایران را

محافل ریاضی فاطمی

tg

به نقل از complete moon :
من الان تو دوره ی راهنمایی هستم و می خوام یه کتابی بخونم که هوش ریاضیم ببره بالا مساله های المپیادی :-? :D
برو کتاب های فاطمی
ترکیبیاتش واست به درد میخوره(جلد زرد)
محافل ریاضی هم( جلد نارنجی) به دردت میخوره، مسائل سال اولش رو حل کنی خوبه

مجموعه سوالات لنینگراد هم کتاب خوبیه

فعلا اینارو برای شروع کار کنی ضرر نمیکنی!

Back
بالا