بیشتر از کتاب ترکیبیات آقای علی پور انتشارات فاطمی شروع می کنن،در کنارش باید هندسه و جبر و نظریه اعداد هم بخونید،برای هندسه کتاب هندسه ی مسطحه نوشته ی سیامک احمد پور انتشارات خوشخوان خوبه،نظریه اعداد هم کتاب میرزاخانی خوبه از انتشارات فاطمی،برای جبر هم جبر صفا خوبه،البته اینا که گفتمو همشو نیاز نیست بخونید،برای مرحله ی دوم حتی نصف و برای بعضیشون حتی کمتر برای قبولی تو مرحله 2 کافیه از لحاظ سوادی ،اما من توصیه نمی کنم که کم بخونید،چون مساله های مثل مرحله 2 که با سواد پایین حل میشن تعدادشون کمه،و بعد یه مدت که این مساله ها تموم شن شما ثابت می مونید،پس خوبه که بیشتر از سواد مرحله 2 بخونید،البته فعلا که اول هستید،
از ترکیبیات علی پور این فصل ها به نظر من کافیه،همه ی فصول به غیر از رابطه ی بازگشتی،افراز های عدد های طبیعی،گراف،اصل شمول و عدم شمول،روی این فصل ها که مسلط شدید بعد بقیه ی فصل ها که استثنا کردمو بخونید،(البته تسلط که میگم تا سال سوم طول میکشه)البته در بین اینا فقط گراف مهمه و بقیش به نظرم مهم نیست زیاد،ولی تو دوره ی المپیاد به کار میاد،
از کتاب میرزاخانی 6 فصل اول کافیه،به اینا که خیلی خیلی مسلط شدید و مساله از این مباحث زیاد حل کردید،تشریف ببرید مرتبه و ریشه اولیه رو هم بخونید،،البته این تسلط تا آخر سال دوم شکل می گیره،برای یه دانش آموز اول اصلا توصیه نمی کنم،
کتاب هندسه مسطحه سواد فصل یک و دو و سه و سوا و منلائوس از فصل 4 برای مرحله 2 کافیه،اما من توصیه می کنم قسمت دایره ها و تجانس و تقسیم همساز رو هم بخونید،انعکاس و قطب و قطبی هم اصلا نگاه نکنیدش ضرر داره ،البته این توصیه ها برای پایان سال دوم و سومه ،برای یه اول همین 4 فصل که گفتم خیلی خیلی عالیه،
برای جبر هم مقدمه ی کتابو بخونید نیاز هاتونو نوشته اونجا،
نکته کنکوری:توی این درس خوندنا مهم مساله حل کردنه ،پس کیفیت رو فدای سرعت نکنید،روی هر مساله 45 دقیقه 1 ساعت و حتی برای بعضی ها بیشتر هم فکر کنید حتی اگه سرعت جلو رفتنتون کند بشه،تو المپیاد مهم حل مساله است!و اینا که گفتم باید تا سال سوم بخونید یعنی حول نکنید اول دبیرستان شروع کنید تند تند به خوندن،اگه با همین روش کیفیت بالا 1/3 این مطالبم بخونید عالیه،
اگه در انتها کتاب کم آوردید برید تو اینترنت تو اینجا
www.artofproblemsolving.com/forum
مساله حل کنید،حتی اگه کتاب هم کم نیاوردید اینجا سر بزنید ،و مساله حل کنید،
نکته کنکوری 2:سعی کنید حل مسائلی که حل کردید یادتون بمونه،این یکی از راز های موفقیته ،چون باعث پیشرفت و افزایش سرعت شدیدتون میشه،بسیار هم مهمه،یعنی مثلا من یه سوال گفتم توی یه زمان کم بتونی حلشو یاد آوری کنی،
موفق(تر) باشید