- شروع کننده موضوع
mehran
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- نیشابور
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پس از فراز و نشیبهای زیادی که انتخاب کتاب چهارم داشت، کتابشازده کوچولو اثر آنتوان دو سنتاگزوپری و ترجمهٔ احمد شاملو توسط خود شما به طور مستقیم انتخاب شد. شایان ذکره که این نوع انتخاب فقط به طور آزمایشی برای کتاب چهارم برگزار شد و احتمالا نحوهٔ انتخاب کتاب و کتابهای بعدی بنا به صلاحدید برگزار کنندهگان متفاوته.
به هر حال، اکثر ما با این کتاب آشنا هستیم، اگه نخونده باشیمش لااقل یه بار اسمشو شنیدیم و تا حدودی یه چیزایی راجع به داستانش میدونیم؛ داستان پسرکی که از یه سیارهٔ دیگه به زمین میاد و از دیدگاه خودش به همه چیز نگاه میکنه و ما میبینیم که چیزای سادهای که تو طبیعت اطرافمون هستن، چقدر میتونن معانی ژرف و در عین حال زیبایی داشته باشن.
بخش کوتاهی از کتاب:
توضیحاتی راجع به نویسنده
توضیحاتی راجع به مترجم
کتاب صوتی: میتونید نسخهٔ صوتی این کتاب رو از این آدرس با حجم تقریبا ۱۰ مگابایت دانلود کنید.
در ضمن از اونجایی که کتاب به شدت معروفه، تو هر کتابفروشیای فکر میکنم خیلی راحت پیدا بشه.
امروز یکشنبه ۱۳ شهریوره. دوشنبه نه، سهشنبه نه، چهارشنبه هم حتا نه، پنجشنبه هم که هیچی، جمعه هم که خب تعطیله، میرسیم به شنبه.
بله، شنبه ۱۹ شهریور تاپیک باز میشه.
پ.ن.: واقعا داشت یادم میرفت!
صحبت از شاملو شد؛ دلم نیومد یه چیزی نگم. خواستم از موقعیت استفاده کنم (و یا سواستفاده حتا) و پیشنهاد کنم این شعر رو از شاملو که با صدای خودش هم هست حتما گوش کنید.
به هر حال، اکثر ما با این کتاب آشنا هستیم، اگه نخونده باشیمش لااقل یه بار اسمشو شنیدیم و تا حدودی یه چیزایی راجع به داستانش میدونیم؛ داستان پسرکی که از یه سیارهٔ دیگه به زمین میاد و از دیدگاه خودش به همه چیز نگاه میکنه و ما میبینیم که چیزای سادهای که تو طبیعت اطرافمون هستن، چقدر میتونن معانی ژرف و در عین حال زیبایی داشته باشن.
بخش کوتاهی از کتاب:
ترجیح دادم چیزی راجع به کتاب از جایی نقلقول نکنم و به همین مقدار بسنده میکنم؛ اما برای آشنایی بیشتر با نویسنده و البته مترجم، ویکیپدیا به کمکمون میاد!روباه گفت:خدانگهدار.اما رازی که گفتم خیلی ساده است.جز با دل هیچی رو نمیشه اونجوری که باید دید.یادت باشه ارزش گل تو به قدر عمریه که به پاش صرف کردی.انسانها این حقیقت رو فراموش کرده اند اما تو نباید فراموشش کنی.تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلیش کرده ای مسوولی.تو مسوول گلت هستی.
شهریار کوچولو برای اینکه یادش بمونه تکرار کرد: «من مسوول گلمم.»
توضیحاتی راجع به نویسنده
توضیحاتی راجع به مترجم
کتاب صوتی: میتونید نسخهٔ صوتی این کتاب رو از این آدرس با حجم تقریبا ۱۰ مگابایت دانلود کنید.
در ضمن از اونجایی که کتاب به شدت معروفه، تو هر کتابفروشیای فکر میکنم خیلی راحت پیدا بشه.
امروز یکشنبه ۱۳ شهریوره. دوشنبه نه، سهشنبه نه، چهارشنبه هم حتا نه، پنجشنبه هم که هیچی، جمعه هم که خب تعطیله، میرسیم به شنبه.
بله، شنبه ۱۹ شهریور تاپیک باز میشه.
پ.ن.: واقعا داشت یادم میرفت!
صحبت از شاملو شد؛ دلم نیومد یه چیزی نگم. خواستم از موقعیت استفاده کنم (و یا سواستفاده حتا) و پیشنهاد کنم این شعر رو از شاملو که با صدای خودش هم هست حتما گوش کنید.