rozhina.sh
bitmask
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان (log (10
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
بستگی داره به اینکه سطح امتحان چطوری باشه ممکنه خیلی سخت باشه و کم بزنی باز هم خوب باشه یا اسون باشه و برعکس
سلام
من پارسال دوره ی مجازی هفتم هشتم شرکت کردم
محتوای کلاس ها با توجه به محدودیت زمانی خوب بود ، مباحث کلاس با آزمون مطابقت داشت یعنی سوالات از همون مباحث ولی پیچیده و هوشی بودن
البته من به خاطر یه سری دلایل نتونستم خوب بخونم و فقط در کلاس های مجازی حضور داشتم و به همین دلایل مرحله ۲ پذیرفته نشدم به خاطر همین میگم محتوای کلاس ها خوب هست ولی برای قبولی کافی نیست و باید خودتون هم وقت بذارید و تا جایی که میتونید مطالعه کنید و سوال حل کنید .
در ضمن پارسال خیلی ها شرکت نکرده بودن و به خاطر همین توی آزمون مرحله ۲ یه سری سوالات براشون حذف شد یعنی پاسخ به بعضی سوالات که مستقیما از مباحث کلاس ها بود برای کسانی که شرکت نکرده بودن اختیاری شد .
ولی فکر کنم دوره ی مرحله ۲ اجباری بود
در کل باید بگم از شرکت در کلاس های مجازی ضرر نمی کنید و مطالعه جزوات سایت هم میتونه براتون مفید باشه . البته به سطح شما هم بستگی داره اگر سطح اطلاعات تون بالاست و خودتون می تونید مطالعه کنید ، بهتره شرکت نکنید چون در کلاس ها سعی می کنن سطح همه ی دانش آموزان رو در نظر بگیرن و ممکنه یه جلسه فقط صرف توضیح مطلبی بشه که
از قبل بلد هستید و کلاس براتون خسته کننده بشه و وقت تون رو تلف کنه و اینکه بعضی موقع ها هم کلاس به دلیل مشکل فنی دیرتر برگزار میشد که این هم خسته کننده بود و حتی گاهی تا یک یا نیم ساعت وقتم رو تلف میکرد ، تقریبا همه ی کلاس ها حداقل با تاخیر چند دقیقه ای شروع میشد.
بله ، البته پارسال هم اولش اجباری بود چون خیلی از بچه ها شرکت نکردن مجبور شدن اختیاری اعلام کننتا اونجایی که من میدونم اگه تو ازمون شرکت نکنی نمیتونی ازمون مرحله دو رو بدی
پارسال میشد؟
سلامسلام:)
همونطور که میدونین امسال ازمون پایه ای بود و این به نسبت پارسال خیلی خوب بود -پارسال به خاطر ۳ روز تفاوت سن با شرایط ازمون محبور شدم با اینکه هشتم بودم، ازمون نهم دهم رو بدم -
اونجور که خیلی از ما ها شندیدم تا به حال هر سال خانه ریاضی به جای ۲۰۰ نفر، ۱۰۰۰ نفرو توی مرحله اول قبول میکنه؛ و اگه توی دورهَش که توی عید برگزار میشه شرکت نکنی نمیزارن که توی مرحله دوم هم شرکت کنی
و طبق چیزایی که تا حالا بازهم خیلیا شنیدم یه جوری خانه ریاضی داره در کنار مسابقه داره یه جوری حسابی پول درمیاره (یه جوری درامدزایی نامردانه:/ چون شرکت تو دوره هاش اجباریه)
و با توجه اینکه درست حسابی هم نیست تعداد قبولی های مرحله اولش
عایا دورهشو شرکت میکنین یا نه؟ (حضوری_انلاین؟)
اگه کسی هست که قبلا توی دوره هاش شرکت کرده؛
( با ذکر پایه و سال شرکت)
مرحله دوم قبول شدین؟
محتوای کلاسا چطور بود؟
چیزایی که سره کلاس میگفتن با ازمون مطابقت داشت؟
و درکل نظرتونو نسبت بهش بگین:)
سلام:)
همونطور که میدونین امسال ازمون پایه ای بود و این به نسبت پارسال خیلی خوب بود -پارسال به خاطر ۳ روز تفاوت سن با شرایط ازمون محبور شدم با اینکه هشتم بودم، ازمون نهم دهم رو بدم -
اونجور که خیلی از ما ها شندیدم تا به حال هر سال خانه ریاضی به جای ۲۰۰ نفر، ۱۰۰۰ نفرو توی مرحله اول قبول میکنه؛ و اگه توی دورهَش که توی عید برگزار میشه شرکت نکنی نمیزارن که توی مرحله دوم هم شرکت کنی
و طبق چیزایی که تا حالا بازهم خیلیا شنیدم یه جوری خانه ریاضی داره در کنار مسابقه داره یه جوری حسابی پول درمیاره (یه جوری درامدزایی نامردانه:/ چون شرکت تو دوره هاش اجباریه)
و با توجه اینکه درست حسابی هم نیست تعداد قبولی های مرحله اولش
عایا دورهشو شرکت میکنین یا نه؟ (حضوری_انلاین؟)
اگه کسی هست که قبلا توی دوره هاش شرکت کرده؛
( با ذکر پایه و سال شرکت)
مرحله دوم قبول شدین؟
محتوای کلاسا چطور بود؟
چیزایی که سره کلاس میگفتن با ازمون مطابقت داشت؟
و درکل نظرتونو نسبت بهش بگین:)
نه اینطور نیست، مرحله دوم رو ما هم مثل اونایی که کلاس شرکت کرده بودن دادیم،ولی چند تا از سوالای آزمون مباحث در کلاس ها گفته شده بود که اگه تو اون سوالا نمره خوبی کسب نکنی کلا نمره و رتبتو حساب نمیکنن...اممم
ویژهکلاس خاش اجباری نیست
اگه نری نرا مرحله دوم باید یه آزمون بدی ک از مطالب گفته شده تو اون کلاسه .. بعد اگه تو اون نمره اوکی بیاری می تونی ازمون مرحله دوم رو بدی
داداچنه اینطور نیست، مرحله دوم رو ما هم مثل اونایی که کلاس شرکت کرده بودن دادیم،ولی چند تا از سوالای آزمون مباحث در کلاس ها گفته شده بود که اگه تو اون سوالا نمره خوبی کسب نکنی کلا نمره و رتبتو حساب نمیکنن...
منم بدون شرکت در دوره شرکت کرده شاید پایه ها فرق داشته باشه...ذ
داداچ
نیگا کن
تو خود کانال خانه ریاضی زده بود . من خودم شرکت کردم بدون دوره های نوروزیش.
باور کن از ما نگرفتنیه نگاه دوباره بندازیم ب کانال بعداً ...
برای نهم دهم
اینطور بود ک اگ دوره شرکت نم کردی باید ی آزمون قبل آزمون اصلی مرحله ۲ می دادی ک از مباحث دوره نوروزی بود .. بعد اگه اونوقبول میشدی تازه می تونستی که مرحله دو رو بدی
هرسال در زمان مشخص اعلام می کننقیمتش؟
پارسال 15000بود احتمالا امسال بشه 20000برای شرکت هزینش چقده؟