• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات تاریخی كاربران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mahdi.Mortezapour
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سولات تاریخی كاربران

البته اشتباه می کنیا...
یونانیا به ذاته با هم و به خصوص با آتن مشکل داشتن

• لایک
امتیازات: AMT

کدوم فرهنگ و تمدن قوی تری دلشت؟با ذکر دلیل لطفا

مطمئنا فرهنگ و تمدن ایرانی برتر بود چراکه عاری از هرگونه شرک و عریانی و .... بوده...
فرهنگ ایرانی فرهنگ پهلوانی بوده و ... حال و حوصله تایپ ندارم!!!!
اما فرهنگ یونان برعکسه...فقط محیط آزادتره برا کارهای علمی...

اصلا یه سوال ِ کلی تر ؛ قدیمی ترین فرهنگ ها و تمدن ها چیا بودن ؟ ایران و یونان و ... ؟

نظرتون راجع به حسن صباح و ياراش چيه من كه عاشقشم (بد برداشت نكنين يعني دوسش دارم زياد)

شخصیت جالبی داشته ولی به شخصیت مرموز تاریخ معروفه چون شایعات در موردش از حقایق بیشتره من فقط کتابای شاهین سفید و خداوندگار الموت رو درموردش خوندم سالها قبل

دلیل هم داره همینطور که میدونین اونها تمام وقایع را ثبت میکردن اما متاسفانه به دلیل تبلیغات منفی واجب القتل و مرتد شناخته شده بودند و بر اثر حمله مغولها تمام وقایع ثبت شده از بین رفت و تاریخ حشاشین ها سراسر شک وتردید است

انقلاب فرانسه سر چی بود؟

دوست عزیز توو گوگل بزنی انقلاب کبیر فرانسه همه جوره توضیح داده..! 8-^ http://www.google.com/search?hl=en&sa=X&ei=n3z3TomgOsjwsgbDp-TsDw&ved=0CBsQvwUoAQ&q=%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8+%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87&spell=1

*دوستان من یه سوالی دارم..البته من بین 2 تا موضوع گیر کردم!
من تا چندی پیش فک میکردم مادر کوروش شاهزاده ماد بوده و پدرش اهل پارس...اما دبیر تاریخ ما می گفت پدر و مادر کوروش خواهر و برادر بودن! :-"
میخواستم بدونم کسی اینجا هست که بتونه یه دلیل رسمی و معتبر ارائه بده تا بفهمیم کدومش راسته... :|

به نقل از ღஜنیرمانஜღ :
*دوستان من یه سوالی دارم..البته من بین 2 تا موضوع گیر کردم!
من تا چندی پیش فک میکردم مادر کوروش شاهزاده ماد بوده و پدرش اهل پارس...اما دبیر تاریخ ما می گفت پدر و مادر کوروش خواهر و برادر بودن! :-"
میخواستم بدونم کسی اینجا هست که بتونه یه دلیل رسمی و معتبر ارائه بده تا بفهمیم کدومش راسته... :|

راستش تا جایی که من میدونم و دربارش خوندم تو کتابای مختلف، مادر کوروش«ماندانا» دختر آستیاگ آخرین پادشاه ماد و پدرش «کمبوجیه اول» شاه ایالت انشان بوده و این دو تا باهم ازدواج می کنن و بعد طبق روایات اسطوره ای آستیاگ خواب می بینه که از شکم دخترش یه درختی روییده که همه ی جهانو گرفته و ...
حالا اینکه چرا دبیر تاریختون اینو گفته !!؟!!؟
اگر هم منبع می خوای: کوروش نامه نوشته ی گزنوفون ، تاریخ ایران از آغاز تا اسلام نوشته ی رومن گیرشمن و از همه قابل استنادتر واسه معلما کتاب تاریخ ایران و جهان 1 سال دوم دبیرستان رشته ی انسانی ;D

Back
بالا