• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوم دبیرستانی های تجربی

پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی

سومی رو تشریحی تمرکز کن تا تست ی کتاب بردار خوب بخون بعد از کتاب بنی هاشمی یا نمونه سوالات امتحان نهایی قلمچی(سوالات بیشتری داره)سوال حل کن تو نتم هس ولی اینا فصل به فصله

به نقل از shnk :
سومی رو تشریحی تمرکز کن تا تست ی کتاب بردار خوب بخون بعد از کتاب بنی هاشمی یا نمونه سوالات امتحان نهایی قلمچی(سوالات بیشتری داره)سوال حل کن تو نتم هس ولی اینا فصل به فصله
آخه همه دارن تست میزنن
بعدش برای کنکور کارم سخت نمیشه و از بقیه عقب نمیمونم؟

من نمیگم تست نزن میگم بیشتر وقتت رو روش نذار رو تشریحی بذاره!
نمیخوام بگم نهایی سخته همونطور که قبلا گفتم سوالای سالای سالای قبل رو خوب بخونی قبولی

به نقل از shnk :
من نمیگم تست نزن میگم بیشتر وقتت رو روش نذار رو تشریحی بذاره!
نمیخوام بگم نهایی سخته همونطور که قبلا گفتم سوالای سالای سالای قبل رو خوب بخونی قبولی
اگه وقت کافی برای نهایی گذاشته باشم رو درسام ووقت بیشتر داشته باشم تستای سومو بزنم یا برم اول دومو دوره کنم؟

نه سوم
همون سوم رو خوب بخون بعد

مرسی

آخه پست میدی "مرسی"؟! اسپم محضه ها :-"

ملت باز من با یکی از این پیشی میشیا حرف زدم نتایج جلسات مباحثات فشرده ی صبح پنجشنبه در اتوبوس به سمت مدرسه رو خدمتتون ارایه میدم :د
اونجور که مب من میگفت میگفتش که برای امسال کافیه که فقط درسای امسال رو خوب یاد بگیری و اصلا لازم نیستش که خودتو بکشی که سال قبل بخونی و غیره،میگفت باید امسال رو خوب یاد بگیری و چیزی از امسال دیگه نمونه که بعد پیش نمیتونی جبرانش کنی
میگفت تست رو در کنارش بزنین برگردین فصلای قبلی تست بزنین که مرور بشه،زیاد درگیر امتحان نهایی نشین بیست روز مونده به امتحان نهایی براش کافیه

(ترکیب بشه)
بعد میگفت که (حالا چون ما تجربی بودیم) زیست رو حتما خیلی خوب یاد بگیرین و همینطور شیمی رو و هر فصلی رد میشین باز در آینده مرور داشته باشین

بعد گفتش که تابستون امسال رو به هیچ وجه نباید از دست بدید و خیلی خیلی اهمیت داره و اینکه از اولش برید پیش مشاور تحصیلی

همینا چکیده ی مطالبی بود که گفت

درود
بچه هامن امسال سوم تجربیم بعد فیزیک خیلی واسم سخت شده یعنی معلممون خیلی تندتنددرس میده من واقعامفاهیمودرک نمیکنموفرمولاروقاطی میکنم.لطفاکمکم کنین.

کتاب خیلی سبز یا نشرالگو خیلی کمک میکنه

Back
بالا