سوم دبیرستانی های تجربی

Sagittarius

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج *شعبه ندارد*
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
داروسازی
پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی

من که دارم میرم سوم به نظرتون 2-3 ساعت درس خوندن و تست زدن تو روز کافیه؟ :-ss
من اوایل شروع کردم خوب خوندن ولی اصلن انگیزه نداشتم ،نتونستم ادامه بدم و کلا ول کردم. الان باز شروع کردم با روزی 2-3 ساعت و احساس میکنم خیلی عقبم :-<
به نظرتون با چند ساعت خوندن میتونم وقت از دست رفته رو جبران کنم تو این یک و نیم ماه؟ :-s
باید کل دومو تموم کنم؟ مثلا عربی و ادبیات و زبان و... رو هم بخونم یا فقط زیست و فیزیک و ریاضی و...؟

نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از Sagittarius :
من اوایل شروع کردم خوب خوندن ولی اصلن انگیزه نداشتم ،نتونستم ادامه بدم و کلا ول کردم. الان باز شروع کردم با روزی 2-3 ساعت و احساس میکنم خیلی عقبم :-<
به نظرتون با چند ساعت خوندن میتونم وقت از دست رفته رو جبران کنم تو این یک و نیم ماه؟ :-s
باید کل دومو تموم کنم؟ مثلا عربی و ادبیات و زبان و... رو هم بخونم یا فقط زیست و فیزیک و ریاضی و...؟
کی گفته عقبی؟
منم هم سن توام هنوز شروع نکردم!

استرس نداشته باش همه اینایی که میبینی موفق شدن از سال سوم شروع کردن ...

هر درسی که ضعف داری بخون ... به خودت بستگی داره ...
ولی اصلا عقب نیستی

anahita_ashg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
همدان-رشت

به نقل از Sagittarius :
این که چند ساعت درس میخونی اصلا مهم نیست. یه برنامه برای خودت بریز و بگو تو این 7 هفته می خوای چی کار کنی. اینجوری که ذهنیت از برنامت دستت میاد. بعد بگو تو هر روز چه چیزایی رو میخوای بخونی. مثلا من اموز میخوام فصل 1 شیمی رو بخونم. این که تو 2 ساعت تمومش میکنم یا 6 ساعت مهم نیست. مهم اینه که طبق برنامه تمومش کنم. اینکه چه درسی رو میخوای بخونی به خودت بستگی داره ولی نا امید نشو. خیلی از اونایی که از الان شروع میکنن واسه کنکور میخونن سال چهارم کم میارن و نمیتونن خوب کنکور بدن. ولی اونایی که درست برنامه چیدن و حتی از سال چهارم شروع کردن خیلی موفق تر بودن.

Amin.Hero

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شیخ انصاری
شهر
دزفول
رشته دانشگاه
پزشکی

- در تکمیل فرمایشات بالایی ها، عقب که چه عرض کنم، همین که انگیزه و علاقه داری و از حالا شروع کردی چند قدم از خیلیا جلو میفتی
- با توجه به این که یکم فاز درسای سال سوم شکل، روش و سرفصلای نسبتن جدیدتری داره ( حتی تو پیش بعضی درسا تکرار میشن اما سال سوم اکثر دروس سرفصلا جدیده )، شاید سخت باشه پیش خوانی اما پیش خوانیه حسابان و فیزیک ( نوبت اولشون ) و اگه هم شد فصل اول هندسه خیلی کمک میکنه واسه تجربیم ( با اینکه خودم تجربیم ) اما نظری ندارم، واسه دروس سال دومم که مرورشون با آروم آروم آروم تست تزدن به خصوص هندسه 1 که دیگه خیالتون راحت شه و همچنین مرور ریاضی 2 و فیزیک که هردوتاشون تا آخر پیش ول کن نیستن و البته شیمی 2 که مشکل خیلیا بوده و هست
آخ آخ آخ! خیلی سنگین شد_ا؟!
- کلن که نمیخواد همه رو بخونی، فقط اونایی که احساس میکنی مشکل داریو ورداری کافیه ( زیادم هست به قول من تنبل ) و مطئن باش واسه خوندن تو این فاصله تا کنکور ( که فک نکنم داشته باشین ) خیلی تو طول سال سوم و به خصوص تابستون بعدی کمکت میکنه پس زیاد استرس الآن یه جورایی میشه بیشتر انگیزه دونستش تا استرس
- با درسا اونم تو این برهه تفننی و راحت برخورد کن چون در حد مرور بازم خودش خیلیه ( به خصوص واسه عمومیا )

Sagittarius

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج *شعبه ندارد*
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از Ehem_Ehem :
کی گفته عقبی؟
منم هم سن توام هنوز شروع نکردم!

استرس نداشته باش همه اینایی که میبینی موفق شدن از سال سوم شروع کردن ...

هر درسی که ضعف داری بخون ... به خودت بستگی داره ...
ولی اصلا عقب نیستی

آخه بچه های ما خیلیا از اول تابستون شروع کردن! استرس وارد میکنن دیگه :D

به نقل از ДNΛH!TΛ :
این که چند ساعت درس میخونی اصلا مهم نیست. یه برنامه برای خودت بریز و بگو تو این 7 هفته می خوای چی کار کنی. اینجوری که ذهنیت از برنامت دستت میاد. بعد بگو تو هر روز چه چیزایی رو میخوای بخونی. مثلا من اموز میخوام فصل 1 شیمی رو بخونم. این که تو 2 ساعت تمومش میکنم یا 6 ساعت مهم نیست. مهم اینه که طبق برنامه تمومش کنم. اینکه چه درسی رو میخوای بخونی به خودت بستگی داره ولی نا امید نشو. خیلی از اونایی که از الان شروع میکنن واسه کنکور میخونن سال چهارم کم میارن و نمیتونن خوب کنکور بدن. ولی اونایی که درست برنامه چیدن و حتی از سال چهارم شروع کردن خیلی موفق تر بودن.

چون تستی میخونم (ینی اول تستای یه مبحثی رو میزنم بعد توضیحاتش میخونم) نمیتونم واسه هر روزم برنامه بریزم. واقعا نمیشه مثلا کل تستای زیست دوم رو یه روزه زد. ولی اینطور که شما گفتی خیلی خوب میشه اگه در مورد هر هفته م اینطور برنامه ریزی کنم . ممنون >:D<

به نقل از Amin.Hero :
- در تکمیل فرمایشات بالایی ها، عقب که چه عرض کنم، همین که انگیزه و علاقه داری و از حالا شروع کردی چند قدم از خیلیا جلو میفتی
- با توجه به این که یکم فاز درسای سال سوم شکل، روش و سرفصلای نسبتن جدیدتری داره ( حتی تو پیش بعضی درسا تکرار میشن اما سال سوم اکثر دروس سرفصلا جدیده )، شاید سخت باشه پیش خوانی اما پیش خوانیه حسابان و فیزیک ( نوبت اولشون ) و اگه هم شد فصل اول هندسه خیلی کمک میکنه واسه تجربیم ( با اینکه خودم تجربیم ) اما نظری ندارم، واسه دروس سال دومم که مرورشون با آروم آروم آروم تست تزدن به خصوص هندسه 1 که دیگه خیالتون راحت شه و همچنین مرور ریاضی 2 و فیزیک که هردوتاشون تا آخر پیش ول کن نیستن و البته شیمی 2 که مشکل خیلیا بوده و هست
آخ آخ آخ! خیلی سنگین شد_ا؟!
- کلن که نمیخواد همه رو بخونی، فقط اونایی که احساس میکنی مشکل داریو ورداری کافیه ( زیادم هست به قول من تنبل ) و مطئن باش واسه خوندن تو این فاصله تا کنکور ( که فک نکنم داشته باشین ) خیلی تو طول سال سوم و به خصوص تابستون بعدی کمکت میکنه پس زیاد استرس الآن یه جورایی میشه بیشتر انگیزه دونستش تا استرس
- با درسا اونم تو این برهه تفننی و راحت برخورد کن چون در حد مرور بازم خودش خیلیه ( به خصوص واسه عمومیا )

به نظرتون اگه بخوام پیش خوانی کنم زیست سوم سنگین تر از حسابان و فیزیک و هندسه نیست؟ (سوم تجربی که هندسه نداره :-? )
-سنگین که نه! فک کنم بتونم تا آخر تابستون اینایی که شما گفتین رو تموم کنم #S-:

H.E

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فـرزانگان ۱|فـرزانگان 3
شهر
ـتهران
دانشگاه
دانشـگاه تهــران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایــشی

یه سوال در مورده دیپلم...میشه دیپلم ریاضی و تجربی رو همزمان گرفت ؟
یعنی ریاضی رو با امتحان نهایی..بعد شهریور دیپلم تجربی و ازمون زیست و ریاضی و زمین...
دلیل رو نپرسید خواهشا :D
میخوام بدونم میشه یا نه...

behzad93

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی گنبد کاووس
شهر
گنبدکاووس
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89
دانشگاه
علم و صنعت - شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از H.E :
یه سوال در مورده دیپلم...میشه دیپلم ریاضی و تجربی رو همزمان گرفت ؟
یعنی ریاضی رو با امتحان نهایی..بعد شهریور دیپلم تجربی و ازمون زیست و ریاضی و زمین...
دلیل رو نپرسید خواهشا :D
میخوام بدونم میشه یا نه...
یعنی بعد از سال سوم تغییر رشته بدی؟
فکر نکنم مشکلی داشته باشه! :-/

Seti

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران.
شهر
تهران.
مدال المپیاد
مدال طلای دورۀ بیست و شش المپیاد ادبی.
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی/ادبیات فرانسه

یه سوال. من نمی‌خوام کنکور ریاضی بدم - کنکور ِ انسانی خواهم داد - و صرفاً می‌خوام امتحان نهایی‌ها رو خوب بدم. این خیلی تفاوت داره توی ِ نوع ِ مطالعه‌ای که تو سوم باید داشته باشم؟

behzad93

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی گنبد کاووس
شهر
گنبدکاووس
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی سال 88، المپیاد شیمی و فیزیک سال 89
دانشگاه
علم و صنعت - شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از سـ. :
یه سوال. من نمی‌خوام کنکور ریاضی بدم - کنکور ِ انسانی خواهم داد - و صرفاً می‌خوام امتحان نهایی‌ها رو خوب بدم. این خیلی تفاوت داره توی ِ نوع ِ مطالعه‌ای که تو سوم باید داشته باشم؟
به هرحال امتحان نهایی هم تقریباً اندازه ی کنکور میتونه اهمیت داشته باشه.
من به همه پیشنهاد میکنم که سال سوم رو مفهومی بخونن،فرقی هم نمیکنه رشتشون چیه.

Elnaz1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شــــــــــــــــــــــیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
عشق است دامپزشکی...

من شیمی و زیست رو پارسال برای المپیاد خوندم و امسال کلاس نگرفتم
امکان داره به مشکل بخورم؟
البته بگم جو طوری شده که الان ملت تو کلاس ما آمار و عربی هم کلاس گرفتن !!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از سـ. :
معدل دیپلم ریاضی برای کنکور انسانی تاثیر داره یعنی؟!

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

به نقل از بنیتا :
سلام من یه سوالی داشتم؟؟؟اگه کتابارو تو تابستون بگیریم مشکلی پیش میاد؟؟؟اول مهر کتاب فروشی ها غلغله ست :( و یه چیز دیگه برای ژنتیک غیر تخته سیاه نمیشناسین؟؟؟

میگن امسال کتابها تغییر داره یه خورده مث اینکه ...
بذار همون اول مهر بگیر !!

چرا , خیلی سبز ژنتیک هم هست , دارمش هم , کتاب خوبیه !! ولی تاکید بیشتر رو تخته سیاست !!

عاقا چرا همه از تابستون شروع کردن کل دومو سومو دارن میخورن ؟؟ :|
بعد من از هر پیش دانشگاهی اینا پرسیدم گفتن خیلی زوده از الان , تابستون امسالو خوش باش ...

بعد از رتبه های خاص کنکور امسال شهرمون هم که پرسیدن مثلن رتبه 18 میگفت المپیادی بوده از آبان پیش دانشگاهی شروع کرده واسه کنکور خونده !! :|
اونوقت این جماعت هم پایه ما ... :| تو شیراز وحشتناکه !! :|

اگه بذارم از اول شهریور یه دوره کوتاهی از دوم داشته باشم , سومو هم تا اونجا که بتونم بخونم ... خوبه ؟؟ :rolleyes:
درسهای حفظ کردنی یادم نمیره ؟؟ :rolleyes:

یکی که کنکور داده هلپ می :rolleyes:

Elnaz1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
عشق است دامپزشکی...

مشاور من میگه اصلا نیازی نیست از تابستون سوم رو شروع کنی چون مسلما برای کنکور چندین بار برمیگردی و میخونیش اما اون وقته که میبینی ازش زده شدی
به نقل از sadlove :
عاقا چرا همه از تابستون شروع کردن کل دومو سومو دارن میخورن ؟؟ :|
بعد من از هر پیش دانشگاهی اینا پرسیدم گفتن خیلی زوده از الان , تابستون امسالو خوش باش ...

بعد از رتبه های خاص کنکور امسال شهرمون هم که پرسیدن مثلن رتبه 18 میگفت المپیادی بوده از آبان پیش دانشگاهی شروع کرده واسه کنکور خونده !! :|
اونوقت این جماعت هم پایه ما ... :| تو شیراز وحشتناکه !! :|
وای گفتی
من خودم الان وحشت دارم و حسابی از کنکور میترسم اما عموم میگه خیلی از همینایی که 10000 تا درس رو خصوصی گرفتن و از الان دارن میخونن تو کنکور درجا میزنن و گل میکارن
چه میدونم والا

oranus

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
..........................
شهر
........

یه لیست از کتاب ها رو مینویسم.اگه مشکلی توش هست یا لیسته بدیه،بگین تا تغییر بدم.ممنون
فیزیک:خیلی سبز،گاج میکرو
ریاضی:خیلی سبز سوم،ریاضیات تجربی خیلی سبز،جامع مهر و ماه
شیمی:مبتکران،خیلی سبز
زیست:خیلی سبز،همگامان
ادبیات:خیلی سبز(تست)،گاج محوری
زبان فارسی:خیلی سبز(تست)،گاج محوری
عربی:گاج محوری،گاج میکرو،همگامان
دین و زندگی:خیلی سبز جامع،گاج خاکستری جامع،همگامان جامع
زمین:خیلی سبز(کم حجم و مقوی)
زبان انگلیسی:مبتکران،خیلی سبز
ژنتیک:تخته سیاه،خیلی سبز
در ضمن من این کتابارو واسه سوم تجربی میخوام بگیرم.اگه میشه زودتر جواب بدین چون میخوام سفارش بدم.

MePeR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

@ sadlove : جو میدن ، زیاد جدی نگیر :D
این یک ماه هم برو حالتُ بکن :-"

@ oranus : اینا همش برا سومه ینی؟ :-"
همه ی اینارُ میخونی ؟!
الان من دارم میسوزم که تو میخوای این همه خرج صرف ِ کتاب کنی :-"
به خدا حیفه ! اصن نمی ارزه !
الان مثلا :

به نقل از oranus :
دین و زندگی:خیلی سبز جامع،گاج خاکستری جامع،همگامان جامع
چرا 3 تا ؟! گاج ِ خاکستری یه کتاب ِ جامع و کامله ! هم سراسری هم آزاد هم سنجش هم تالیفی داره ! دیگه چی میخوای که نداشته باشه؟!
تو همین کتاب رو 2-3 بار تستاش ُ بزنی خیلی بهتر از اینه که یه بار تستای ِ اون 3 تا کتاب رُ بزنی !

+ در کل اینکه جوگیر نشو :D
این رو منی بهت میگم که خودم دچارش شدم ! :-"
الان خیلی از کتابام نو تر از اولشون باد کردن رو دستم :-"

ولی در آخر بازم هر جور راحتی :D

oranus

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهر
........

همشو که نمیخونم!!!!
هرچی کتاب اضافست رو بگو تا حذف کنم.
فقط واسه زیست اگه میشه راهنماییم کن.چون امسال تغییر رشته دادم و اومدم تجربی.زیست خیلی سبز و همگامان بسه؟؟؟؟

saranaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

سلام دوست عزیز واسه تغییر رشته ناراحت نباش چون زیست 2 با زیست 1 هیچ ارتباطی نداره

من خودم امسال میرم سوم تجربی و برای زیست قراره همین 2 تا کتاب ُ بگیرم چون که برای ژنتیک کتاب جدا نوشتی به نظر من کافیه

(;

saranaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

داداچ بهزاد :-" :D میشه نظر سنجی رو دوباره بذاری؟ آخه این ماله پارساله

مرسی 8->

× انکار هرگونه نسبت خانوادگی ! و پارتی بازی :-"

Elnaz1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
عشق است دامپزشکی...

برای زیست 2 خیلی سز کافیه
همگامان سئوالاش اگر درست بگم درهمه (چاپ قدیمیش که اینجور بود)
برای ریاضی کتاب ریاضی 3 تالیف خشایار خسروی هم خیلی خوبه

oranus

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهر
........

خیلی ضدحاله که حسابان رو واسه سوم پیش خوانی بکنی،بعد بخوای بری تجربی.
فقط 15 روز واسه خوندن زیست فرصت داشتم و دارم.ششم امتحانه.
کتاب خیلی سبز رو خوردمش.اما بازم میترسم تو امتحان زیست کم بگیرم.چون بیشتر تست کار کردم.اما تو آزمونای آزمایشی صد زدم.
کتاب ریاضی واسه درسنامه،مهر و ماه کافیه؟؟؟
میترسم معلم ریاضی تجربی ها شوت باشه!!!!
در ضمن فیزیک کتاب بهتر سراغ ندارین واسه تست؟؟

بالا