• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوم دبیرستانی های تجربی

پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی

آره ماهم داریم ازاین موردا .:د به نظرم نباید زیادی سخت گرفت اینجوریم خوب نیست.
امسال سوالای قلم چی به نسبت سالای قبل سخت شده . مخصوصا شیمی و زیستش.سوالای گزینه دو چطوره؟

سوالای گزینه دو امسال به طرز عجیبی ساده شده!!!
من با بچه های مدارس دیگه هم که حرف میزدم همین نظر رو داشتن...

اره ساده است واقعا مشکل از خریت و حماقت خود ماست :))

کلا سوالای آزمونا از فرم استاندارد خارج شدن فک کنم .من خودم پارسال درصد درسای اختصاصیم همه بالای هشتادبودولی امسال خیلی اومده پایین.درحالیکه یه درس مثل زیست پارسال، انصافا خیلی نکته دار تر بود .

من 37 :))
بابا اصن شورشو در آورده این کاظم!
خیلی سوالاش سخته !
از تو قوطی عطاری در میاره این سوالاشو!
زبانش از همش آسون تر 100 زدم :D
وای چیکار کنم با این درصدا!!!!

زبانش که ریدینگ نداشت!یعنی کلا چیزی نداشت :-"
منم 100زدم :D

يه سوال ، چرا قلم چي بعد عيد يه دفعه انقدر مطالب رو فشرده كرده ؟؟؟؟چه فلسفه اي پشت اينكارش نهفتس؟
مثلا فيزيك الان انقدر كمه بعد يه دفعه بعد عيد خيلي زياد ميشه ، به خصوص آزموناي آخر ،

بالاخره یکبار زبانمو صد زدم :))سه تا صد پشت سر هم.اگه اشتباه وارد نکرده باشم میشه رویا 8-}
شما چطور دادین؟
کسی عید اردو یا اعتکاف میره؟

به نقل از Hossein9021 :
يه سوال ، چرا قلم چي بعد عيد يه دفعه انقدر مطالب رو فشرده كرده ؟؟؟؟چه فلسفه اي پشت اينكارش نهفتس؟
مثلا فيزيك الان انقدر كمه بعد يه دفعه بعد عيد خيلي زياد ميشه ، به خصوص آزموناي آخر ،

من که قلم چی نمیرم اما شنیدم که کلا این آموزشگاه ها سیاست های خاصی دارند.قبل از عید کاری می کنند که تو عید تو کلاس هاش شرکت کنیم و بعد از عید هم آزمون شون رو آسون می گیرن که بگن تاثیر کلاس هامون بوده و غیره. .

به نقل از Hossein9021 :
چون قلمچی عید رو منحصراً وقت استراحت در نظر نمیگیره :D در عید هم کمی درس بخوانید و این حرف‌ها :-"

Back
بالا