بیولوژی کمپل رو دبیرا میگن حتما بخونید منم گرفتم دارم شروع میکنمبه نقل از F@|-|!mEh :آغا یه راهنمایی کنید که واسه زیست چه کتابی بخونیم بهتره!؟
حتما باید بخونید دومو تمام دومو باید در تابستان دو بار مرور کنید حتما حتما وگرنه عقب میفتیدبه نقل از مهشید :و اینکه لازمه توی تابستون دوم به سوم، همهی مباحث دوم رو مرور کنیم؟
× #-o
به نظر من این گفته ی شما کاملا اشتباهه باید هم اختصاصیارو بخونید و هم عمومی اگه عمومی هارو نخونید عقب میفتیدبه نقل از آلبرت :پیش نهاد من اینه که توی این تابستون کلا دور عمومی هارو خط بکش
برو سروقت اختصاصیا رو اونا خوب کار کن
سوال اولتون که من چون کتاب تست زیاد کار نکردم نمیدونم ولی به نظرم همین دوتا کافین اگه واقعا تست هاشونو با دقت بزنیدبه نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :خب اولا من احساس میکنم این تاپیک وا3 سوم تجربیا قبلا زده شده بود!بگذریم...
بچه ها دو تا سوال : یکی اینکه برای زیستـــ به غیر از کتاب تست خیلی سبز و خانه زیست شناسی ( کتاب گربه ) کدوم کتابو پیشنهاد میکنین ؟
بعد وا3 ریاضی هم اگه میشه یه کتاب تست خوب معرفی کنین [هم سطح سوالات کنکورُ اینا]
آهان بعد یه چیز دیگه شما توی تابستون زیست 3 رو میخونین عایا ؟
مرـــسی
زمان اصلیتو بذار رو مرور درسای دوم و در کنارش درسای سومم کار کن (این نظر منه)به نقل از شبنم... :اگه تمام وقته تابستون رو روی درسای سال دوم بذاریم بهتره یا درسای سال سوم رو شروع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
زیست، شیمی، انگلیسی، فیزیک، ریاضی.به نقل از مبینا :میخاستم بدونم کیا کانون فرهنگی ثبت نتام کردن و واسه انتخاب واحد منظورم پیش خوان درس های سوم چه درس هایی رو انتخاب کردین