sogand1374
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تبریز
پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی
اگر مدرسه تون کلاس میذاره و به درد بخور هست شرکت کنید و همون قدر درس های سال بعد رو بخونید.
از عمومی ها عربی بخونید چون عربی سوم قسمت اولش سخت و قسم آخرش مهم هست که چندین تا سوال ثابت کنکور داره. عربی رو شل نه گیرید بعدن به دردتون میخوره.
زیست سوم رو حتمن بخونید و درست بخونید.درست خوندن زیست رو یاد بگیرید.زیست یه قسمت ژنتیک داره که مهمه.
کتاب تست برای زیست سوم بهترینش سوم اشکان هاشمی هست جامع که دوم سوم پیش داره گاج نقره ای.
معدلتون هم خوبه سعی کنید نهایی حفظش کنید این معدلو.
ببنید لزومن نباید تابستون رو زهر مار کنید چون سال بعد زهر میشه خود به خود پس خیلی سخت نه گیرید که اون موقع سختتون میشه.به نقل از افخم نیا :چرا کسی به سوال آدم جواب نمیده. خواهش میکنم.. من رشتم تجربیه...دارم میرم سوم .میخواستم ازتون بپرسم که برای این تابستون چیکار میتونم بکنم..اصلا از درس های سال بعد بخونم یا نه؟؟و اگر بخونم چه درسایی رو بخونم..بهد اینکه برای مرور مطالب دوم از چه کتابایی و چجوری بخونم؟؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.معدلم19.82;
![]()
اگر مدرسه تون کلاس میذاره و به درد بخور هست شرکت کنید و همون قدر درس های سال بعد رو بخونید.
از عمومی ها عربی بخونید چون عربی سوم قسمت اولش سخت و قسم آخرش مهم هست که چندین تا سوال ثابت کنکور داره. عربی رو شل نه گیرید بعدن به دردتون میخوره.
زیست سوم رو حتمن بخونید و درست بخونید.درست خوندن زیست رو یاد بگیرید.زیست یه قسمت ژنتیک داره که مهمه.
کتاب تست برای زیست سوم بهترینش سوم اشکان هاشمی هست جامع که دوم سوم پیش داره گاج نقره ای.
معدلتون هم خوبه سعی کنید نهایی حفظش کنید این معدلو.

;

خوش بگذرونید بابا