• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوم دبیرستانی های تجربی

پاسخ : سوم دبیرستانی های تجربی

به نقل از Darya1995 :
پس یعنی ما آخر سال سوم دیپلم میگیریم؟یا آخر پیش؟
تا جايي كه من ميدونم آخر ِ سوم مي گيريم ولي وقتي پيش رو تموم كرديم مدركش رو بهمون ميدن. در واقع گذروندن ِ پيش يه جورايي مكملشه!!!

به نقل از Darya1995 :
پس یعنی ما آخر سال سوم دیپلم میگیریم؟یا آخر پیش؟
آخر سال سوم ميگيريد. يني ما كه الان سال چارم داريم درس ميخونيم بهمون چن وقت پيش دادن. و توي كنكور ـَم اون معدلي كه بيشترين تاثير ُ داره همون معدل نهايي سال سومه.

بله! بالاخره کنکور رو هم نصفه و نیمه حذف کردن!!!
ینی شاهکارن!!
الان این سوابق تحصیلی ینی فقط امتحانات نهایی امسال؟؟ حداقل مثه آدم معلوم کنید چی به چیه!
اونوقت اگه کسی امتحانات نهایی رو بد بده دیگه هیچ فرصت جبرانی نداره؟!! به به!!!

امتحان نهايي فقط تاثير مثبت داره. خودتونو زياد درگيرش نكنين. :)
انگار پيش دانشگاهي ـَم تاثير داره، ولي منبع موثق ندارم!

به نقل از N!ma :
بله! بالاخره کنکور رو هم نصفه و نیمه حذف کردن!!!
ینی شاهکارن!!
الان این سوابق تحصیلی ینی فقط امتحانات نهایی امسال؟؟ حداقل مثه آدم معلوم کنید چی به چیه!
اونوقت اگه کسی امتحانات نهایی رو بد بده دیگه هیچ فرصت جبرانی نداره؟!! به به!!!
كنكور كه هنوز حذف نشده! واسه نظام جديدا (همون شش سه سه) قراره حذف بشه.
بعد اگه حذف بشه احتمالا مثل ِ ساير ِ كشور ها هر دانشگاه ورودي ِ مخصوص ِ خودش رو مي گيره كه اگه بند ِ پ انجام نشه مي تونه موفق باشه. البته چون كلا به ما مربوط نيست بيخيالش ميشيم.
سوابق تحصيلي هم فقط نمره ي خام ِ امتحان نهايي ِ سال ِ 3 هست. تا وقتي امتحان هاي پيش نهايي نشن هيچ تاثيري ندارن. البته نمرات ِ سال ِ 3 هم فقط سال ِ اولي كه كنكور ميديم تاثير دارن. اگه پشت ِ كنكور بمونيم ديگه با اونا كاري ندارن.

• لایک
امتیازات: N!ma

به نقل از الیزابت :
حسابان به تنهایی سخت نیست خیلی سبزمفهومی درس میده اماسطح سوالاش سختن کمی ;)) ;)) ;)) ;)) ;)) ;))
من خیلی سبز کار میکنم اتفاقا سوالاش زیاد سخت نی ولی نسبت به کتابا دیگه از همه بهتره!!!!
نکته مهم اینه که خیلی سبز از کتاب درسی خعلی فاصله نگرفته و بعضی از سوالای کتاب درسی رو به صورت تست دروورده ;) ;) ;) ;) ;)

سلام بچه ها من میخوام ساعت مطالعه مو زیاد کنم ولی هرکاری میکنم نمیشهههههههه ~X( =((
چیکار باید بکنم؟؟ :-ss :-ss :-ss

به نقل از ДNΛH!TΛ :
كنكور كه هنوز حذف نشده! واسه نظام جديدا (همون شش سه سه) قراره حذف بشه.
بعد اگه حذف بشه احتمالا مثل ِ ساير ِ كشور ها هر دانشگاه ورودي ِ مخصوص ِ خودش رو مي گيره كه اگه بند ِ پ انجام نشه مي تونه موفق باشه. البته چون كلا به ما مربوط نيست بيخيالش ميشيم.
سوابق تحصيلي هم فقط نمره ي خام ِ امتحان نهايي ِ سال ِ 3 هست. تا وقتي امتحان هاي پيش نهايي نشن هيچ تاثيري ندارن. البته نمرات ِ سال ِ 3 هم فقط سال ِ اولي كه كنكور ميديم تاثير دارن. اگه پشت ِ كنكور بمونيم ديگه با اونا كاري ندارن.
آخه ایرانیا بمب اعتماد به نفسن !
تو کشور های دیگه تقاضا برای دانشگاه کمه ولی برا ایران وقتی بخوان آزمون ورودی بگیر دانشگاه ها فکر میکنی کسی باشه که آزمون دانشگاه شریف یا تهران رو نده ؟
خوب بد این تفاوتش با کنکور چیه ؟ فقط هر دانشجو باید 3-4 تا کنکور یده !

به نقل از m-hadi :
آخه ایرانیا بمب اعتماد به نفسن !
تو کشور های دیگه تقاضا برای دانشگاه کمه ولی برا ایران وقتی بخوان آزمون ورودی بگیر دانشگاه ها فکر میکنی کسی باشه که آزمون دانشگاه شریف یا تهران رو نده ؟
خوب بد این تفاوتش با کنکور چیه ؟ فقط هر دانشجو باید 3-4 تا کنکور یده !
بعد ِ يه مدت كه ببينن اوضاع چجوريه خودشون پا پس ميكشن. الانم واسه انتخاب رشته همه شريف يا تهران رو انتخاب نمي كنن! بعضيا واقعا بمب ِ اعتماد بنفسن، به خصوص ِ تيزهوشانيا. ولي همه ي بچه هاي مدارس دولتي و عادي كه اينجوري نيستن. تو همين تيزهوشانم بعضيا فقط مي خوان سراسري قبول شن ديگه محلش واسشون مهم نيست.
+
اين ديگه به اتفاق هايي كه بعدش مي افته بستگي داره. اگه قرار بشه مثله ساير كشور ها بشه، رفرنس ِ هر دانشگاه با دانشگاه ِ ديگه فرق مي كنه. اون وقته كه فرق ِ دانشجوي شريف با دانشجوي آزاد ِ پشت يه كوه معلوم ميشه.
+
كنكور واسه ما كه قرار نيست حذف بشه. پس فك كنم بهتره بيشتر به كنكور بپردازيم تا اتفاقات ِ بعد از حذف ِ كنكور!

من يه جا خوندم كه رئيس سنجش اعلام كرده 30 درصد رشته ها كه نيازي به كنكور نداره چون تقاضا كمه.50 درصد ديگه هم كارشون با شرط معدل راه ميفته.ميمونه 20 درصد كه رقابت اصلي سر هميناست و واسه اينا هم شرط معدل لازمه هم كنكور سخت.
احتمالا كنكور آزاد و پيام نور حذف شه.

Back
بالا