به نظرمن که بهتره که همون درسای ترم دورو با مدرسه جلو بری بعد تو تعطیلات عید که کانون امتحان داره ترم یک رو مرور کنی!به نقل از ADIBU :سلام من تا حالا که امتحان های دی ماه یه کلمه درس نخوندم ترازام هم تو قلمچی بین 5تا6 هزار بود میخوام از بعد امتحان ها همی درسا را شروع کنم به روز بخونم.پیشنهادی دارید که کمکم کنه؟
تنها راه چاره واسه حسابان خر خونیه ...ینی فقط باس ازش سوال حل کنی...همین...من امتحان کردم جواب گرفتم...به نقل از first_74 :یکی میتونه واسه بالا رفتن نمره حسابانم بهم کمک کنه؟
تو امتحان ترم سه تا سوالم سفید موندن!
اونایی که نوشتم درست باشه اون موقع فوقش میشم دور و بر 16!!!
به دادم برسین!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به نقل از gh5454 :یه سوال داشتم ... :)
من شدیدا بین کتاب ژنتیک تخته سیاه و خیلی سبز گیر کردم نمی دونم کدوم بهتره ؟!!!
نظرتون چیه ؟ کدومو بگیرم ؟!!
کلا واسه خوندن فصلای مفهومی زیست سوم چه پیشنهادی دارین ؟ من مراحل میوز و میتوز و اینا رو هر چی میخونم باز قاطی می کنم![]()
درسته تجربيم ولي دوس عزيز، چه حسابان چه رياضي ما، نياز به حل تمرين دارهبه نقل از first_74 :یکی میتونه واسه بالا رفتن نمره حسابانم بهم کمک کنه؟
تو امتحان ترم سه تا سوالم سفید موندن!
اونایی که نوشتم درست باشه اون موقع فوقش میشم دور و بر 16!!!
به دادم برسین!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام!به نقل از gh5454 :یه سوال داشتم ... :)
من شدیدا بین کتاب ژنتیک تخته سیاه و خیلی سبز گیر کردم نمی دونم کدوم بهتره ؟!!!
نظرتون چیه ؟ کدومو بگیرم ؟!!
کلا واسه خوندن فصلای مفهومی زیست سوم چه پیشنهادی دارین ؟ من مراحل میوز و میتوز و اینا رو هر چی میخونم باز قاطی می کنم![]()
man Abie (blue) , ghalam chi gereftam , khube !به نقل از belata :بچه ها!!!!کتاب تست خوب برای هندسه چیه؟؟(لطفا گاج\خیلی سبز\مبتکران ابوالقاسمی\واصلاح پذیر نباشه!!
)
به نظرم فعلا بايد با مدرسه پيش بريم.به نقل از Tutak :عاقا یکی یه تاپیک بزنه واسه نهایی 92 ! :-ss
از الان شروع کنیم واسه خوندن یا هنوز زوده ؟؟؟ :-s
با چه برنامه ای پیش بریم ؟؟![]()