kian metal
کاربر جدید

به نظر شما هدف مديران اين سايت از راه اندازي سايت چيه؟
آيا هدف خاصي دارن يا هدفشون دوره هم بودنه؟ ???
آيا هدف خاصي دارن يا هدفشون دوره هم بودنه؟ ???
موافقم اينجوري سمپادم تقويت مي شهبه نقل از سها :می دونید سمپادیا یه جوری یه قوم جدا از همن همه به یه چشمی نگاهشون می کنن شاید اگه با هم ارتباط داشته باشن هم پیشرفت کنن هم دوستای خوبی برای هم باش چون ما بهتر همدیگه رو می فهمیم
آری.به نقل از maryam :آره به نظر منم اینه که سمپاد یه انجمن خاص نداره . جایی که همه باشن همه با هم . واقعا خیلی ما تنبل و ... هستیم که به این مورد توجه نمی کنیم . سمپاد خیلی غریبه !!!!!!
فکر کنم هدف این بوده که یه انجمن داشته باشیم پر سمپادی!هدف کمی نیستا!
دوستی! صفا! صمیمیت!
من واقعاً باید ازشون تشکر کنم؛ چون کسی رو این جا پیدا کردم که خارج از این جا پیدا نمی شد!
می دونید سمپادیا یه جوری یه قوم جدا از همن همه به یه چشمی نگاهشون می کنن شاید اگه با هم ارتباط داشته باشن هم پیشرفت کنن هم دوستای خوبی برای هم باش چون ما بهتر همدیگه رو می فهمیم
هدفشون وحدت سمپادياست
مشاور ما می گفت انقدر ما تو خودمون و دنیای خودمون رفتیم که بیشتر بچه های سمپاد ارتباط اجتماعی شون با بقیه مشکل داره
یه جورایی یه دنیای جدا شدیم
بد هم هست تا حدودی ها!
مهم هدفشون نیست
مهم اینه که خیلی باحاله
خودمونیم همه رو پاگیر کرده
اره بابا من موندم مديراي سايت درس و مشق و كار و زندگي ندارن كه 24 ساعته تو فرومن ما رو هم كه از درس و زندگي انداخته
خب شما مدیر سایتی باید خیلی ها رو بشناسی.به نقل از محمد مطهری :خواهش میکنم. منم خیلی هارو از اینجا شناختم ...