- شروع کننده موضوع
e.n
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- میاندوآب
- مدال المپیاد
- دو روز مونده به مرحله اول یکم خوندم!!!برا شیمی!
- دانشگاه
- تبریز
- رشته دانشگاه
- داروسازی
میخواستم تو کلک های کنکوری این مطلبو بنویسم دیدم بهتره برای زمین شناسی یه پست جدا بذاریم.(نمیدونم قبلا گذاشته شده یا نه).حالا فعلا یه چیز جزئی بگم.برا اونایی که داروسازی میخوان زمین یه درس خیلی مهمه و باید جدی بگیرن.حالا ما اومدیم گفتیم اگه تونستین یا حالشو داشتین برا تاریخ ادبیات داستان سازی کنین.اما آیا فقط تو ادبیات میشه این کارو کرد؟
من برای زمین وقتی حوصله داشتم داستان مینوشتم.یه مثال میزنم.
ویژگی های الیوین رو تو فصل 5(کانی ها)سال سوم اینجوری نوشته:
بدون پیوند و چها وجهی منفرد/جلای شیشه ای/فاقد رخ/تشکیل در دمای بالا/تحت تاثیر محلول های آبدار گرم به سرپانتین و سپس به تالک تبدیل میشود/کاربرد سرپانتین=سنگ تزئینی/کاربرد تالک=صنایع دارویی
داستان:الیوین دختری تنها(فاقد پیوند و منفرد)بود.او دو خواهربدجنس به نام های سرپانتین و تالک داشت.او مجبور بود در هوای گرم(دمای بالا)شیشه های پنجره ی خانه شان را جلا دهد(جلای شیشه ای).او از خجالت چهره اش را پوشانده بود(فاقد رخ) تا کسی او را نبیند چون صورتش سیاه شده بود(رنگ تیره)...
این داستان یکی دو خط ادامه داشت دیگه ننوشتم.بچه ها تو سال سوم این سری بوون هم خیلی مهمه.حتما حتما از اونجا سوال میدن(معمولا ترکیبی).من برا اونا رمز گذاشته بودم.اگه خواستید میگم.سعی کنید برا اینا یه روشی پیدا کنید خوب یادتون بمونه.
من برای زمین وقتی حوصله داشتم داستان مینوشتم.یه مثال میزنم.
ویژگی های الیوین رو تو فصل 5(کانی ها)سال سوم اینجوری نوشته:
بدون پیوند و چها وجهی منفرد/جلای شیشه ای/فاقد رخ/تشکیل در دمای بالا/تحت تاثیر محلول های آبدار گرم به سرپانتین و سپس به تالک تبدیل میشود/کاربرد سرپانتین=سنگ تزئینی/کاربرد تالک=صنایع دارویی
داستان:الیوین دختری تنها(فاقد پیوند و منفرد)بود.او دو خواهربدجنس به نام های سرپانتین و تالک داشت.او مجبور بود در هوای گرم(دمای بالا)شیشه های پنجره ی خانه شان را جلا دهد(جلای شیشه ای).او از خجالت چهره اش را پوشانده بود(فاقد رخ) تا کسی او را نبیند چون صورتش سیاه شده بود(رنگ تیره)...
این داستان یکی دو خط ادامه داشت دیگه ننوشتم.بچه ها تو سال سوم این سری بوون هم خیلی مهمه.حتما حتما از اونجا سوال میدن(معمولا ترکیبی).من برا اونا رمز گذاشته بودم.اگه خواستید میگم.سعی کنید برا اینا یه روشی پیدا کنید خوب یادتون بمونه.