negine-raz
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- شیمی
پاسخ : سلامتی٬ ورزش و تغذیه در دوران کنکور
کلاس ورزش اگه تو طول هفته باشه ، قطعن اگه برید و برگردید خونه ، یه مقدار که چه عرض کنم ، بیشتر از یه مقدار انرژیتونو کسر میکنه ، و نهایتا منجر میشه به اینکه شما خسته تر از اونی هستید که بخواید بشینید پای درساتون ! دقیقن حرف بهزاد 93-ابلیس رو تایید میکنم ، آخرای هفته باشه ، اونم ترجیحن غروب اینا ، که بعدش که میایید خونه برنامه ی درسی اونچنانی ای نداشته باشید و بخواید مثلن تمرین حل کنید یا بخوابید !
به نقل از ~DREAM~ :رفتن به کلاس ورزشی میتونه وقت گیر باشه تو این زمان از سال؟
با زمان خواب هم مشکل دارم. البته اینو شنیدم که میگن اگه از ساعت نرمال خوابتون کم کنید بعد ی مدت دچار خستگی میشین. درسته یا نه؟
این کم کردن خواب میتونه مفید هم باشه؟ در حد چند ساعت؟! من روزی 9 ساعت میخوابم!!! چقدر باید کمش کنم؟!
کلاس ورزش اگه تو طول هفته باشه ، قطعن اگه برید و برگردید خونه ، یه مقدار که چه عرض کنم ، بیشتر از یه مقدار انرژیتونو کسر میکنه ، و نهایتا منجر میشه به اینکه شما خسته تر از اونی هستید که بخواید بشینید پای درساتون ! دقیقن حرف بهزاد 93-ابلیس رو تایید میکنم ، آخرای هفته باشه ، اونم ترجیحن غروب اینا ، که بعدش که میایید خونه برنامه ی درسی اونچنانی ای نداشته باشید و بخواید مثلن تمرین حل کنید یا بخوابید !