ورزش مورد علاقه شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع XoXo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ورزش مورد علاقه شما

• فوتبال

رای‌ها: 111 25.6%
  • پینگ پنگ

رای‌ها: 38 8.8%
  • والیبال

رای‌ها: 107 24.7%
  • بسکتبال

رای‌ها: 95 21.9%
  • بدمینتون

رای‌ها: 40 9.2%
  • شنا

رای‌ها: 95 21.9%
  • غیره(سایر)

رای‌ها: 116 26.7%

• رای‌دهندگان
    434
والیبال
مشتاقی و مهجوری دور از تو چنانم کرد کز دست بخواهد شد پایاب شکیبایی =((

ی زمانی کشتی میگرفتم و عاشقش بودم.....
الان که درگیر کنکورم خیلی از ورزش خبری نیست
اما‌فرصت بشه با رفقا والیبال فوتبال میزنیم و میریم شنا

والیبال، شنا، اسکیت، کوهنوردی و صخره نوردی، بدمینتون، کایاک رانی، دوچرخه سواری ، تیراندازی و چن تا ورزش دیگه که الان حضور ذهن ندارم بنویسم:-?

پاتیناژ:(( ، تیراندازی با کلت :pleading:،فرمول یک ، اسکی ، شنا ، صخره نوردی ، اسکیت سرعتی ، دوچرخه سواری ، کوهنوردی ، فوتبال ، بسکتبال ، بدمینتون

شنا رو خیلی دوست دارم
دوچرخه سواری که تابستونا انجام میدم خیلی حال میده
بدمينتون گاهی اوقات توی خونه یا پارک با خانواده واقعا کیف میده
و فوتبال که بعضی وقتی با خواهرم بازی میکنیم
همینا/m\;;)

خب اولش که قطعا فوتبال:D

بعدش پینگ پونگ که با پدر میریم پارک بازی میکنیم
شنا هم دوست دارم ولی اصلا پیشرفت نمیکنم داخش با اینکه حتی کلاس رفتم:|:| البته راستشو بخواین خودمم زیاد بهش علاقه ندارم:))

دوچرخه سواری که دیگه نیاز به گفتن نداره

دوچرخه سواری اونم با اهنگگگ
شنا رو که به خاطر شرایط یه مدت کم رفتم ولی بیشتر از هرچیزی دوسش دارم و وقتی برم استخر دلم نمیاد ترکش کنم
والیبال رو یه مدت رفتم اونم خوبه
پینگ پنگ هم با اینکه اصلا توش خوب نیستم ولی خیلی میدوستمش

آمادگی جسمانی و هندبال رو جدی دنبال کردم و مقام دارم. مشغول آموزش دیدن شطرنج هستم

کاراته روح منه.... که روحمو به خاطر کنکور فعلا گذاشتم کنار... خدایا روح کنکورو ازش بگیر آمین
ولی من از اونجایی که به همه چی علاقه دارم به همه ورزشام علاقه دارم:)

من ورزش های مختلفی رو امتحان کردم... و البته هیچکدوم رو حرفه ای دنبال نکردم صرفا هر هفته سه جلسه کلاسشو میرفتم...البته تو چنتاشم نزدیک حرفه ای شدن بودم که به دلایل مختلف نشد!
7 سال دروازه بان فوتبال بودم(1 سالش فوتسال بود)
3 سال پاسور والیبال(که دو سالش همزمان بود با دروازه بانیم که در نهایت دروازه بانی رو ول کردم و بعد یه سالم بخاطر کرونا پاسوری رو ول کردم)
وقتی بچه بودم در حد 5 سالم بود 1 سال اسکیت کار کردم و توی 6 سالگی 2 ماه بسکتبال کار کردم که واقعا علاقه نداشتم..
ورزش رزمی هم همون 5 سالگی تا کمربند زرد تکواندو رفتم و فهمیدم که علاقه ای به ورزش رزمی ندارم...
شطرنج هم توی 5 سالگی میرفتم که خیلی بچه بودم و حتی خوندن نوشتن بلد نبودم فقط سر کلاس گوش میکردم و فک کنم تو 10 جلسه فقط یه مسابقه بردم 14 تا باختم:D:))
در کل بگم بین دروازه بانی فوتبال و فوتسال -- پاسوری والیبال انتخاب سخته...
ولی خب پاسور بودن تو والیبال حس خفنی داره:):BlueHeart

Back
بالا