لباس فرم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لباس فرم

ما که طبق هر سال سورمه ای یباشد
البته ما سال اولی ها جلو بسته است باید از کله تنشون کنن
مقنعه هم به دلخواه یا مشکی یا سورمه ای
مانتو باید گشاد بلند شلوار نباید تنگ باشه

به نقل از The Phenom :
در1کلام بگم افتضاح
پیراهن لیمویی :))
ولشون میکردی میگفتن شلوارهم 2سیب بپوشین :-"

همینه ...

واااای...فرممونو عوض کردن رنگش خوبه فقط افتضاح دوخته شده سری دوزی بود ماهم حوصله نداشتیم بدیم بدوزن...
یعنی مانتوهه 6 سایز از خودم بزرگتره ...به مامانم میگم گشاده تنگش کن میگه اشکال نداره میری مدرسه یکم با دوستات دوره همی میخندین ;))
:-L
رنگش نمیدونم چه جوری بگم ...آبی کمی پررنگ رو توش خاکستری بریزین مخلوط کنین :-"
بعد دیگه مقنعشم همون رنگیه ...بعد این مقنعش نمیدونم چرا انقد کوتاهه ...گردنو که خم کنی پشت گردنو اگه موهاتم بلند باشه که کامل دیده میشه X_X
نمیدونم جواب اسلامو چی میخوان بدن اینا! :-"
حالا ما که اون مقنعه رو نمیپوشیم ;D

ماله مام عوض شد!!!
رنگش خيلي بد نيست ولي مدلش...
براي اينكه آستيناش اندازه باشه مجبوريم 4 سايز بزرگتر بخريم. يعني قدش ميشه تا مچ پامون!‌ گشاديشم كه... من و دوستام باهم توش جا ميشيم!
هممون رفتيم كوتاه و تنگش كرديم!
مقنعه هم دادن كه ماشالله انقدر بلنده... اگه مانتو نپوشيم معلوم نميشه! بس كه مقنعش بلنده! من مقنعه خودم گرفتم!

مال ما سال قبل کت شلوار خاکستری بود(کم رنگ)
امسال کاپشن شلوار قهوه ای مایل به کرمی با یه پیراهن به رنگ زرد مایل به کرمی.(اصلا رنگو حال می کنی؟از این مزخرف ترم میشه آخه؟!!!! ~X()

انقد قشنگه ;D
فقط نمیدونم چه شکلیه :-??
گفتن خاکستری =D>
دیگه نگفتن از کجا بگیریم ؟ چه جوری باشه ؟ تیره ؟ روشن ؟

از ماله ما سرمه ای !!!!!!!!!
شلوار نگو بگو شلوار خانواده 5نفر توش جا میشن
میخوام پایین نشو با کش ببندم حیو حشر تو بدنم
نره :))

یویفرم امسالمون خاکستریه سال پیشم همین بود ولیکن.....امسال مدرسمون گف هر کس خودش بره یونیفرمشو بخره ینی یه جای مشخص از طرف مدرسه نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!الان مدرسه ما رو ببینید انواع واقسام رنگ ها رو در طیف خاکستری میبینی ;Dمام که راحت بودیم در انتخاب سایز همه ی مانتو ها اندامیه دیگه ;D

مانتوی امسال ما یه سبز بسیار بسیار بدرنگه انقدر بدرنگه که ادم فک میکنه عمدا بدترین رنگ ممکنو انتخاب کرده ن ~X( یه جایی تعیین کرده بودن که بریم بخریم ازشون مانتوهاش افتصا بود میگفتی استینش رودرست کنید میگفتن سرشونه ش خراب میشه میگفتی دورکمرو درس کن میگفتن جیبش خراب میشه :-L ماهم رفتیم دادیم خیاط :P مدل استینش هم پفیه تهش جم میشه =)) مال مدرسه ها اصن یه وضی

سلام یونیفرم ما خاکی به مقدار زیاد می باشد ^-^وهمین طور من که تا به حال یعنی تا 11 سالگی زمین نمی خوردم
هم پارسالوهمامسالزمین خوردم به قیمت پاره شدن شلوارم ... ;D
تازه من و دوستانم همواره به زمین خوردن از پله ها عادت کرده ایم

آبی پر رنگ بعد این وسطش روی این دکمه ها حالت ربان پر سرمه ای بعد من رفتم بخرم بزرگترین سایزش یک دستم توش جا میشد:دی دیگه یه پیرن آبی معمولی خریدم میپوشم دیگه:دی (من گنده نیستم لباسا کوچیکه:-")

گفتن سرمه اي باشه كوفت باشه!
تو راه مدرسمون يه دبيرستان پسرانه هس فرمشون بنفشه اصن سوژه خنده!

مال ما طوسی رنگه اما مدلش مهم نیس
مقنعه هامون مشکیه
شلوارمونم واقعا گشاده
اااااااااااااه
چرا فرمای مدرسه اینقدر بی ریخته؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! ~X(

فرم امسال ما یه گونی دست دوز سرمه ایه! فرم پارسالمونم اگه می دیدید به حالمون گریه میکردید معلوم نبود پارچشو از کجا آورده بودن 100% پلاستیک تصمینی!باور کنید بدنامون کهیر میزد!

طوسی.با مقنعه ی مشکی.رنگش بد نیست،ولی دوختش افتضّضضضّضّاحه. :-< مدرسه ی شهیدبابایی هم که اصلا یونیفرم ندارن :-L

ما اصلا یونیفرم نداریم که بخوام بگم ........ هر کسی هر چی می خواد می پوشه و می آد مدرسه ....... البته لازم به ذکر است که معاونمون اول سال گفتش که کسی سیخ نکنه بیاد مدرسه :o :o :o :o :o .......... در واقع منظورشون این بوده که مو هاش رو FASHION نکنه :) :)

خاکستری تیره (کت شلوار) اما الان تو امتحانا که فرم معنا نداره!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

تو مدرسه ما لباس فرم دادن ولی هرکی هرچی میخواد میپوشه

;D ;D
ما اساسا باید یه مانتوی سورمه ای بپوشیم ( که البته اکثر پیشامون مشکی میپوشن ! ;D ) ، شلوارم میگن پارچه ای سورمه ای باشه ، اما اگه جین مشکی هم بپوشی کارت ندارن یعنی ( در کل رنگ روشن نباشه ، کارت ندارن ! ) ( میگن عوض کن ها ! اما کارت ندارن ! ;D ) ;D
بعد نمیدونستم مردم تا این حد فرم باید بپوشن ! :-"

Back
بالا