لباس فرم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لباس فرم

مال ما پارسال سورمه ای بود.خیلی حال گیری بود با راهنمایی ها قاطی می شدیم X-( ولی امسال خاکستریه.مقنعه هم ما که مشکی میپوشیم اما بعضیا هم خاکستری میپوشن که اصولا اون طوری دیگه شبیه فیل میشن :))

به نقل از امير :
ما فرم نداريم

البته ببخشيد وارد بحث دخترانتون شدم
به نقل از امير :
ما فرم نداريم
احتمالا دبیرستانی نه؟چون راهنمایی هاتون که فرم دارن (پیراهن به رنگ زرد قناری و کت و شلوار خاکستری)

مال ما ابی نفتی بود و گشاد البته بیشتر بچه ها خودشون تنگش میکردن!!!امسال سارافون خاکستری تیره با آستینای خاکستری روشن(استینش بهش وصله)مال دبیرستانمونم مقنعه و مانتو و شلوار همه خاک تو سریه؛و راهنمایی پسرونه هم پیراهن زرد(نمیدونی چه جیگریه؟یه چیزی تو مایه های جیگر پلو با محسن!!!)با کت و شلوار خاکستری

مقنعه مشکی یا سرمه ای با مانتو سرمه ای به مدلش اصلا گیر نمی دن . آستین مانتو من کلی چین چین داره .. . ته مانتو بعضی هام دامنیه و چین داره . زیاد گیر نمیدن با پیدا نشدنه موها میشه دهنشونو بست . به تنگ و کوتاهی مانتو هم گیر نمیدن . البته همه ی این گیر ندادن هاشوونو سر گوشی جبران می کنن. اگه ازت گوشی بگیرن خطر اخراج هم حتی وجود داره ...

یک سؤال: رنگ لباس دبیرستانیا خاکستریه؟

همه كه نه هر مدرسه بستگي داره اما مال ما آره!!1 بميرين كه با لباس هاي خودتون ميرين!!!

به نقل از panther :
همه كه نه هر مدرسه بستگي داره اما مال ما آره!!1 بميرين كه با لباس هاي خودتون ميرين!!!
مرسی از لطف شما. یعنی اینکه مثلا فرزانگان نیشابور با مشهد یا تهران متفاوته؟

به نقل از ßehianoa :
مرسی از لطف شما. یعنی اینکه مثلا فرزانگان نیشابور با مشهد یا تهران متفاوته؟
بله ! چرا باید شبیه باشن ؟!

ماله ما خاکستریه....زورشون نمیرسه هد بدند( >) )....خوشرنگه ولی جنسش افتضاحه.....نمیدونم با پولایی که میگیرن چه کار میکنن! [-(

برا ما مانتو شلوار سرمه ای با مقنعه ی کرمی!!!!!هدبند سرمه ای داریم ولی هیچ کس
نمیزنه به کرج و...بودن هم نیست(قابل توجه بعضی ها...یه جور میگه کرج انگار داره مادرید
اسپانیا رو میگه...جل الخالق!!!!!!)

مال ما سورمه اي با مقنعه ي آبي كمرنگه هد بندم نداريم

مال ما بد نیست
پارسالمون که افتضاح بود (راهنمایی) طرح لی بودبا لباس جدا شلوارشم کردی!

ما مانتو مون ابی نفتی مدل مانتو فرقی نداره ولی مقعنه در اصل ابی اسمونیه ولی هر چی دلمون بخواد میذاریم

ما تقریبا فرم نداریم
البته فقط ما سال اولا!
بقیه سالا به جز پیش می پوشند!
ولی ما یادمون نمیاد تا الان و این روز فرم مدرسه پوشیده باشیم!
ولی واسه مام همینه هرسال گوناگونه!

مانتو شلوار سورمه ای با دوردیف دکمه بزرگ ینی همون مدل دوبل که از یه طرف بسته میشه و مقنعه مشکی......واقعا مزخرفه

فرم ما بد نیست، خاکستریه ، ولی سالا ی بالا تر با لباس های مختلفی میان
تو راهنمایی سارافان بود ،قشنگ ترم بود.

اسپم ها پاک شدند .

مال ما همونطور که سمیرا گفت سورمه ای , مدل فرقی نداره , مقنعه هم سورمه ای . که بیشترمون ( از جمله من ) مشکی میپوشیم . البته بحث من از بقیه جداست . چون من بیشتر اوقات مقنعه ام از سرم میفته و دیگه نمیکشمش بالا .( البته سوء تفاهم نشه , مقنعه ام گشاد نیست. )

شلوار کردی + مانتو + مقنعه + هدبند(که ما زیر بار نرفتیم. نمیریم و نخواهیم رفت)

به نقل از #HUNTER# :
شلوار کردی + مانتو + مقنعه + هدبند(که ما زیر بار نرفتیم. نمیریم و نخواهیم رفت)
همشو سبز بزنین ! از فرداش میگن یا هرچی خواستین بپوشین یا ... بیاین ! ;D
یونیفرم نداریم ! هر کی هرچی عشقش بکشه ی !

Back
بالا